Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

O ką tu manai apie tai, kad šiame forume yra PAIEŠKA ir šia tema yra sukurtos jau net 3 analogiškos temos?
Atsakyti
ATSIPRASAU JAU LABAI protest.gif nepastebejau! kazin, kaip tos analogiskos sukurtos, jeigu jau ta PAIESKA yra. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2008 04 04, 09:01)
ATSIPRASAU JAU LABAI  protest.gif nepastebejau! kazin, kaip tos analogiskos sukurtos, jeigu jau ta PAIESKA yra.  bigsmile.gif

Todel,kad nepasinaudoje paieska puolat kurti naujas temas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 04, 13:22)
Todel,kad nepasinaudoje paieska puolat kurti naujas temas.

ax.gif tvarkos darytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
O kam tiek daug vienodų temų reikia? g.gif
apie auskarus
irgi apie auskarus
Atsakyti
Mes taip ivereme kaip buvo virs metuku ir dabar mergaite vaiskto sau laiminga ir praso auskariukus kitus pakeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
CODE
savo dukrai auskarus iveriau,kai jai buvo vos pusantru metu.Ji labai norejo.Verem salone.Tada nupirkau auskariukus su cirkoniu,kad geriau butu ausytem.Taciau ausytes supuliavo.O kai iveriau sidabrinius ,per keleta dienu ausytes sugijo .o dabar nesioja betkokios formos ir betkokio metalo auskarus.
Atsakyti
Mes pradurem metuku, neturejom jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Mes pradurem 4men,jokiu problemu nebuvo o ir ji pati nieko nejaute ir nesuprato kas vyko ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytė su auskariukais nuo 6 mėn. Ir as ir tevelis ir mociute pritare tam. Dure kosmetologe.kaip jinai sake taip ir buvo, kad tokiems leliukams labai lengvai sugyja, jie dar netampo ausyciu ir t.t. Iš pradžiu aisku labai bijojau-kaip sugis ir t.t., bet ausytės ne neparaudo. Taigi, aš už tai, kad jeigu jau ryžotes papuosti savo lelyte, tai kuo anksciau.
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 14, 00:28)
Mes pradurem 4men,jokiu problemu nebuvo o ir ji pati nieko nejaute ir nesuprato kas vyko ax.gif

o galite paaiskinti kodel taip darote? nesu nei pries nei uz. tik siaip keista ir smalsu. tokiems mazuliukams... kokie jusu motyvai uz tai?
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 05 20, 00:38)
o galite paaiskinti kodel taip darote? nesu nei pries nei uz. tik siaip keista ir smalsu. tokiems mazuliukams... kokie jusu motyvai uz tai?

Ir as to zinokit nesuprantu.Man rodos uzaugs,jei nores, paprasys ir pradursim smile.gif Taigi, mamkos, kad jums grazu dar nereiskia,kad ant tiek savivaliauti galit blink.gif Nepykit,bet kazkaip nelabai man sitas savanaudiskumas prie sirdies.Toks jausmas,kad man grazu, tai ir pradursiu,nesvarbu, kad ausys ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hoffnung: 22 gegužės 2008 - 16:50