Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba III

QUOTE(chorisste @ 2011 05 05, 11:58)
As atsiprasau, kad rasau per dvi temas, bet liko tik 8 dienos iki 7 men ir labai reik patarimo - ar reikia 6-7 men kudikiui pieno misinio? Esme tame, kad valge tik MP, bet paskutinius menesius visai neaugo svoris, gydytoja liepe kisti jam kosiu visokiu, tai per menesi gavo ir grudiniu ir darzoviu, bet ir jas nelabai valgo ir pastebejau, kad MP irgi nevalgo, o tik raminasi prie kruties, gydytoja nusprende, kad neturiu pieno ir liepe duot misini, bet jis nei soskes, nei buteliuko nemates, tai apskritai kol pripras ir ar verta?

suprantu ta motiniska instinkta kuo ilgiau duoti MP, bet jei neauga svoris as duociau misinio, kiti gi nuo mazens jo gauna ir uzauga ir viskas gerai. aisku motinos pienas geriausias, bet kadangi kudykio zarnynas ypatingai vystosi iki 6men, kiekvienos maitinancios tikslas butu bent iki tiek ismaitinti, o veliau jau galima ir atjunkyti.
pas maniski svoris augo, ir pieno lyg buvo, bet jis nustojo imti kruti, nusitraukiant kiekis buvo mazesni nei kad jis isvalgydavo. tai nusprendziau nei jo nei saves nekankinti ir nesinervuoti, pradejom valgyt misinuka. is pradziu buvo keista soske ir pan, bet po to kaip atradimas, isivalge ir dabar jokiu problemu, cia kaip ir su kosem, nevalgo is karto, turi priprasti.
tai va ir tikrai nesijauciu blogai kad jau nemaitinu MP, dziaugiuosi kad tiek ilgai uzteko ir isejo maitinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 06, 17:24)
mum panasiai buna, bet jau nemaitinu pati, tai geriausias uzmigimas arba lauke paveziojant arba pasupant arba vel ieskai kokiu nors metodu wink.gif
cia i kita tema: sakykit kas kokiu misinuku maitinate? ir kokia mesa ragauti pradejote. nes jau planuoju ivesti bet nzn ar versiena bandyti ar ieskoti namines vistytes kas parduoda.

aptamil2
versiena buvo pirma mesa kuria idbandem,vistienoje maziausiai vitaminu yra
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2011 05 06, 16:51)
cia ziuriu visos tik savo gamybos koses duodat..  blush2.gif

aš perku užpilamas kruopas,daržoves verdu,nes mano daržoviene man gražiau atrodo,plius galiu pareguliuot daržovių ir mėsos santykį smile.gif

QUOTE(Dolyte @ 2011 05 06, 16:59)
Pasakykit jus man,ka as darau ne taip:

per pietus mazylis suvalgo darzoviu kosytes, sakyciau nemazai, atsigeria vandenuko, kai baigia valgyti, po kurio laiko pradeda zyzti, matau kad nori miego, bandau migdyti, bet jis zyzia tol, kol nepasiulau MP, tada ramiai uzmiega. Vat man klausimas iskilo, ar jis nedavalgo? Ar jam tik nusiraminimui manes reikia?

nusiraminimui mirksiukas.gif

sakykit kas kokiu misinuku maitinate?
ir kokia mesa ragauti pradejote.

tuteli 2
jautiena
Atsakyti
Mes jau ragaujame jautiena ax.gif , o kokia dar mesyte jus mamytes duodate savo mazyliams?
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2011 05 08, 08:08)
Mes jau ragaujame jautiena ax.gif , o kokia dar mesyte jus mamytes duodate savo mazyliams?

kol kas mes tik triusiena vartojam.
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2011 05 08, 09:08)

Mes kalakutiena, vistiena, jautiena, aviena ragavom... ax.gif
Atsakyti
kiek kartų duodat mišinuką?
Atsakyti
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2011 05 09, 10:22)
Mes kalakutiena, vistiena, jautiena, aviena ragavom...  ax.gif

tai vis del to, kaip mesyte reikia paruosti? ax.gif
Atsakyti
<...>ir kokia mesa ragauti pradejote. nes jau planuoju ivesti bet nzn ar versiena bandyti ar ieskoti namines vistytes kas parduoda <...>

Mes kažkada pradėsim nuo triušienos - jau turiu užsišaldžiusi mažais gabaliukais, bet kolkas dar mėsytės neduodu, manau, ankstoka ax.gif O po to, manau, seks veršiena, kalakutiena, gal žvėrienos kur gausim...
QUOTE(Ramunita @ 2011 05 07, 19:07)
aš perku užpilamas kruopas,daržoves verdu,nes mano daržoviene man gražiau atrodo,plius galiu pareguliuot daržovių ir mėsos santykį smile.gif

O kokias jūs čia visos užpilamas košes verdat? Parašykit pavadinimą 4u.gif
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 09, 13:32)
tai vis del to, kaip mesyte reikia paruosti?  ax.gif

Man irgi įdomu ateičiai ax.gif Kaip smulkinat, kaip verdat - atskirai ar kartu su daržovėm? ax.gif

Dėl kruopų man išvis nieks neaišku - nei kokias pirkti, nei kaip ruošti lotuliukas.gif Niekada gyvenime nevalgiau/neviriau košių (na, išskyrus grikius bei ryžius), tad ir kyla milijonas klausimų, nesigaudau jose visiškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 09, 14:37)

O kokias jūs čia visos užpilamas košes verdat? Parašykit pavadinimą 4u.gif

prad4jau nuo BEBI u=pilam7 griki7 be nieko,nu joki7 priedo ir be mi6inio,o dabar visokias valg,tik mani6kiui hippo nepatinka smile.gif nu tos su babanais ,persikais,abrikosais.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 09, 13:32)
tai vis del to, kaip mesyte reikia paruosti?  ax.gif

As tai paprastai darau. Paverdu ant silpnos ugnies mesyte, kokias 5 min. Nupilu vandenuka ir is naujo uzverdu. Paverdu kazkiek, priklauso nuo mesytes ir sudedu darzoves... Kai isverda viska sumalu ir valgom.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2011 05 09, 15:48)
As tai paprastai darau. Paverdu ant silpnos ugnies mesyte, kokias 5 min. Nupilu vandenuka ir is naujo uzverdu. Paverdu kazkiek, priklauso nuo mesytes ir sudedu darzoves... Kai isverda viska sumalu ir valgom..  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti