QUOTE(Dolyte @ 2011 05 01, 17:39)
o jei ir as priadesiu nuo mesos, kaip ja pateikti? suprantu, kad biskuti reikia ideti i darzoviene, bet as irgi per sieteli smulkinti? kaip virti?
verdu atskirai nuo daržovių,jautieną apie valandą,kalakutieną apie pusvalandį. Ten,kur nuorodą įkėlei,tai rašo,kad sūdyt reik nu aš nesūdau ir verdu gerokai,gerokai mažesnius nei 100gr gabaliukus,berdu dažniausiai vienam kartui,tai esu susiplajusčius mėsą tokias gabaliukais kaip į kokį ale plovą.. kai maniškiui ta mėsa ne itin patinka,tai dar po nedaug dedu,nes kitaip nevalgo.
QUOTE(Aistukazz @ 2011 05 02, 12:10)
Mamytės, gelbėkit! Mano mažoji atsisako viską valgyti išskyrus kruopas. Daržovių neima, šiandien su mėsa padariau, galvoju jau tikrai ims. Nu niekaip neįkišu aš jai maisto į burną.. Kaip jūs darote? Pasidalinkite patirtimi
palauk kurį laiką
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 02, 14:15)
Beje, gal kas papasakos, kaip virti košytę (gyvenime nevalgiau ir neviriau avižinių dribsnių ) - t.y. kokiu santykių dribsnių ir vandens, kiek laiko virti, kaip juos susmulkinti (ar jie suverda), ar iš karto virti skystesnę, ar vėliau skiesti?
Tik vat visai nebežinau, ar tą košytę duoti jai per pietus vietoj daržovienės? Ar ir tą, ir tą siūlyti?
Tik vat visai nebežinau, ar tą košytę duoti jai per pietus vietoj daržovienės? Ar ir tą, ir tą siūlyti?
ant pakiuko būna parašyta
gal nemaišyk avižų au daržovėm jei visai neima darovienės,tai duok normaliai avižas.