rūgtėję (nu čia aš taip vadinu) pieno produktai yra gerai. Tai jogutai,kefyras ir pan. Jie ypač rekomenduojami,jei viduriai linkę kietėti. Kai pienas rūgsta,ten jamk kažkas pasidaro ir jis nėra toks pavojingas,kaip šviežias.
Dėl baronokų ir t.t. tai esu grynam pasimetime-vieni sako,duok,kai vaikas turi dantis,nu turi jis du dantis,kiti sako,reikėjo duot kol neturėjo,dabar neduot iki 8 mėn.,kol radės formuotis kramtymo įgūdžiai,nes gali atgremžt gabaliuką ir spirngt.
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 26, 14:12)
Aš daviau šiandien dukrytei sudžiovintos naminėsd duonos gabalėlį pačiulpti, nes laukiam dantukų, vis kasosi mažutė dantenas
Manau, kad tikrai galima kokių džiuvėsių (tik ne tų "naujoviškų" mažų trapių, o tų kietųjų iš "senųjų laikų")
Pieno produktai apskritai vaikams nerekomenduojami - nei karvės pienas, nei jogurtai...
o tie džiuvėiaiai iš senųjų laikų tai tos tokios riekės ane? dabar tai tokie ale pinigiukai daugumoj,tai vaikui geriau tos riekės?