Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba III

QUOTE(Ramunita @ 2011 04 26, 14:08)
sveikos,sakykit ar duodat savo vaikams jorugto? o kokios duonos,duoniukų,barankų?

duodu ir jogurtuka, ir duonos kietesnes, ir baronkyciu. tik ju nelabai nori mergina
Atsakyti
rūgtėję (nu čia aš taip vadinu) pieno produktai yra gerai. Tai jogutai,kefyras ir pan. Jie ypač rekomenduojami,jei viduriai linkę kietėti. Kai pienas rūgsta,ten jamk kažkas pasidaro ir jis nėra toks pavojingas,kaip šviežias.

Dėl baronokų ir t.t. tai esu grynam pasimetime-vieni sako,duok,kai vaikas turi dantis,nu turi jis du dantis,kiti sako,reikėjo duot kol neturėjo,dabar neduot iki 8 mėn.,kol radės formuotis kramtymo įgūdžiai,nes gali atgremžt gabaliuką ir spirngt. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 26, 14:12)
Aš daviau šiandien dukrytei sudžiovintos naminėsd duonos gabalėlį pačiulpti, nes laukiam dantukų, vis kasosi mažutė dantenas ax.gif Manau, kad tikrai galima kokių džiuvėsių (tik ne tų "naujoviškų" mažų trapių, o tų kietųjų iš "senųjų laikų") 4u.gif
Pieno produktai apskritai vaikams nerekomenduojami - nei karvės pienas, nei jogurtai...

o tie džiuvėiaiai iš senųjų laikų tai tos tokios riekės ane? dabar tai tokie ale pinigiukai daugumoj,tai vaikui geriau tos riekės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 26 balandžio 2011 - 14:20
QUOTE(Ramunita @ 2011 04 26, 15:22)
Dėl baronokų ir t.t. tai esu grynam pasimetime-vieni sako,duok,kai vaikas turi dantis,nu turi jis du dantis,kiti sako,reikėjo duot kol neturėjo,dabar neduot iki 8 mėn.,kol radės formuotis kramtymo įgūdžiai,nes gali atgremžt gabaliuką ir spirngt. rolleyes.gif

drasiai duok kokia kietesne, kad neatkastu. zinoma priziurek kol ta baronka griaus
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 04 26, 14:08)
sveikos,sakykit ar duodat savo vaikams jorugto? o kokios duonos,duoniukų,barankų?

As taip pat duodu ir baronku ir avizini sausaini, tik kai juos valgo, stovet salia reikia, bes labai daznai perlauzia smile.gif Taip pat nusipirkau tokiu paploteliu be gliuteno, be kiausiniu ir pieno smile.gif Tai juos be baimes gali ir vienas valgyti, nes jie istirpsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 04 26, 15:22)
<...>
o tie džiuvėiaiai iš senųjų laikų tai tos tokios riekės ane? dabar tai tokie ale pinigiukai daugumoj,tai vaikui geriau tos riekės?

Taip taip, tokios sudžiovintos riekės thumbup.gif Jie gerai, nes yra kieti, vaikiukas taip greit neatsikąs kaip tų mažųjų ax.gif

Atsakyti
Daviau vaikui duoniuką,tai anas nežino ką su juo daryt-pakratė,pakratė-nu nebarška,dar pakratė,pažiūrėjo į mane klausiamu žvilgsniu ir metė von smile.gif paskui banžiau burnon įdėt-neužskaitė smile.gif reiks kita graužalą pamėgint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 04 28, 15:27)
Daviau vaikui duoniuką,tai anas nežino ką su juo daryt-pakratė,pakratė-nu nebarška,dar pakratė,pažiūrėjo į mane klausiamu žvilgsniu ir metė von smile.gif paskui banžiau burnon įdėt-neužskaitė smile.gif reiks kita graužalą pamėgint smile.gif

jei tas netiko tai bandyk kita smile.gif
manoji kolkas tik duonos arba batono riekia griauzia smile.gif
Atsakyti
Mamos, jei per pietus maitinu dukrytę daržoviene (na, jei kelis šaukštelius maisto galima pavadinti maitinimu), kokiu metu siūlyti kitą maistelį (pvz, košytę ar vaisius)? Ryte ar vakare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 29, 09:48)
Mamos, jei per pietus maitinu dukrytę daržoviene (na, jei kelis šaukštelius maisto  galima pavadinti maitinimu), kokiu metu siūlyti kitą maistelį (pvz, košytę ar vaisius)? Ryte ar vakare? g.gif

o tai kiek laiko tu ją maitini? aš tai kitą maitinimą įvedžiau,kai jau normaliai valgė daržoves.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 04 29, 13:42)
o tai kiek laiko tu ją maitini? aš tai kitą maitinimą įvedžiau,kai jau normaliai valgė daržoves.

Maitinu (bandau maitinti) beveik 5 savaites, bet iki šiol normaliai nevalgo ax.gif
Beje, aš tik domiuosi ateičiai, nereiškia, kad šiandien pat eisiu virt kruopų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 29 balandžio 2011 - 14:22
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 29, 15:18)
Maitinu (bandau maitinti) beveik 5 savaites, bet iki šiol normaliai nevalgo ax.gif
Beje, aš tik domiuosi ateičiai, nereiškia, kad šiandien pat eisiu virt kruopų mirksiukas.gif  4u.gif

O mes jau bandome valgyti aviziniu kruopu kose... Oi kaip ju nenori, lyg koki ssss.... buciau idejusi i burna, su obuoliuku dar kazkiek pavalgo, bet ne taip kaip darzoviene

Sako, kad jei vaikai nevalgo darzoviu, kaip tik reikia pabandyti kruopas, gal patiks ir suvalgys visa lekste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 29, 15:18)
Beje, aš tik domiuosi ateičiai, nereiškia, kad šiandien pat eisiu virt kruopų mirksiukas.gif  4u.gif

oho,tai jau ilgai valgot wink.gif šiaip geriausia naują produktą pradėti duoti ryte,na,kad pamatytum reakciją-tokią kaip alergiją ar pilvo pūtimas kuo greičiau ir kad naktį nereiktų šokt kazokų,jei ką.
Atsakyti