QUOTE(Blondine87 @ 2013 03 14, 13:43)
Blondine87, 14 Kov 2013 - 13:43, parašė:
Blondine87, 14 Kov 2013 - 13:43, parašė:
Norejau pasiteirauti, su kuo dar galima 7 men vaikui pagardint koses grudu?
Nes vienu paciu nevalgo, bandziau det tyreles, obuolio, bet nlb valgo, nes gaunasi rugsti kose turi tada lb daug jos det. Skaninom ir bananu, bet atsibodo kiekviena ryta det ta banana.
Ir kiek turetumem suvalgyt jau pagal amziu?
Bijau per daug duot, kad nepersivalgytu vaikas, gydytoja buvo sakiusi kai 6 men buvom kad iki 200ml.
Norejau pasiteirauti, su kuo dar galima 7 men vaikui pagardint koses grudu?
Nes vienu paciu nevalgo, bandziau det tyreles, obuolio, bet nlb valgo, nes gaunasi rugsti kose turi tada lb daug jos det. Skaninom ir bananu, bet atsibodo kiekviena ryta det ta banana.
Ir kiek turetumem suvalgyt jau pagal amziu?
Bijau per daug duot, kad nepersivalgytu vaikas, gydytoja buvo sakiusi kai 6 men buvom kad iki 200ml.
Musu meniu labai panasus

Del suvalgomo kiekio duodat gera, ir nebereikia didinti, 200 pats tas

Jeigu perkat milupos kosytes, tai bandykit ivairiu skoniu. o Siaip is vaisiu galit deti bet ka. Maniskis labai megsta manga su bananu, tai galit pabandyti

Gal patiks
QUOTE(Svajone_25 @ 2013 03 14, 18:34)
Svajone_25, 14 Kov 2013 - 18:34, parašė:
Svajone_25, 14 Kov 2013 - 18:34, parašė:
O jus perkat koses is parduotuves ar gaminat? Norejau kitu mamyciu pasiklausti ar tinkamai jas gaminu, nors sunelis labai mano koseles valgo, tik grudiniu nelabai megsta... Tarkim kiek mesos deti ir virti kiek laiko? as pradziai vistiena daviau...
O jus perkat koses is parduotuves ar gaminat? Norejau kitu mamyciu pasiklausti ar tinkamai jas gaminu, nors sunelis labai mano koseles valgo, tik grudiniu nelabai megsta... Tarkim kiek mesos deti ir virti kiek laiko? as pradziai vistiena daviau...
As ir perku, ir gaminu. Virimo laikas priklauso nuo verdamos mesos ir jos dydzio. As nedideli jautienos gabaliuka verdu apie pusvalandi - 10min paverdu, nuplaunu ir tada jau metu virti kartu su darzovemis 20min. Tada viskas isverda kuo puikiausiai. Arba skabiai gaunasi visas darzoves imesti i molini indeli, ideti sviestuko, apvirta mesyte ir uzdengus troskinti

O vistiena siulyciau pamirsti, vaikui reikia gelezies, maistingu medziagu, o vistiena neturi nieko! Jautiena, triusiena turetu buti pirmoj vietoj. Vistiena, versiena kai jau bus dickis, daug visko valgys ir is kitu produktu gaus reikalingu maisto medziagu

Tas žmogus, kurį tu manyje myli, žinoma, geresnis už mane: aš ne tokia. Bet tu mylėk, ir aš pasistengsiu pranokti save.