Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba III

čia perskaičiau jog 7 mėn jau duoda kaikurie varškes, o čia duodat tie kurie maitinat mišinuka ar savopienu ir kokia varške duodat?
Atsakyti
Sveikos
5-6 mišinukas 150 ml
9 grūdinė košytė 150 -200 ml pati verdu pilno grūdo ir blenderiuoju paskaninu vaisine tyrele, obuoliu ar bananu (kukurūzų, sorų, grikių, avižiniai dribsniai, miežių) ryžių retai, nes viduriukai linkę kėtėti + 5 ml atsigerti virinto vandenuko ar arbatytės ar sultyčių skiestų.
13 daržovienė 200-240ml arba su mėsyte (2 dienas su mėsyte 2 dienas be mėsytės)
17 mišinukas 150 ml
19-20 val. užpilama košytė nakčiai 120-160 ml
23 val 150 mišinuko

bet jau matau kad tarpuose nori ką nors užkandžiauti tai duodu be priedų kukurūzų lazdele, duoniuką kartai kokia vaisine tyrele paskanauti, ar Hipp sausainuka užpilu mišinuku.
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 16:32)
O kas nors bananu duodat? 4u.gif

Vieno neduodu,nes nepatinka,ziaugcioja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audine @ 2012 02 03, 18:06)
Sveikos mamytės 4u.gif Gal kuri galėtų parašyti savo vaikelio visos dienos meniu,ko,kiek ir kada valgo.Mano mažylis nenori visiškai gert mišinuko,o ir arbatos nelabai pripažįsta,kiek suduodu su šaukšteliu ir viskas. doh.gif

pabandyk is mazo puodelio duoti atsigerti, ipilu mazdaug vienam gurksniui, is pradziu beveik viskas bego pro sali, o dabar po savaites drinks_cheers.gif, maniske irgi negeria arbatu, tai pasitarus su gydytoja pradejau duoti virinta vandenuka su namine braskiu, juoduju serbentu uogiene, i 40ml. ilasinu kokius 4 lasiukus uogienes, ir vaikas skaniai geria ir ekonominis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mums už kelių dienų 7 mėnesiai. Norėjau pasiteiraut, ar yra tokių, kurios duoda vaikams kietą maistą ne per maitintuvą? Na nepatinka man jis kažkaip, ten daugiau to tinklo nei skylių. Aš kelis kartus bandžiau duoti obuoliuko pusę nuluptą, bet labai greitai tenka atimti, nes jis taip smagiai su savo vieninteliu dantuku jį griaužia, kad vis prisibijau kad užsprings. O kaip su bananu? Nes maniškis tai oj kaip smagiai su juo pasiterliotų, jei tik duočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2012 03 20, 17:28)
Sveikos,

Mums už kelių dienų 7 mėnesiai. Norėjau pasiteiraut, ar yra tokių, kurios duoda vaikams kietą maistą ne per maitintuvą? Na nepatinka man jis kažkaip, ten daugiau to tinklo nei skylių. Aš kelis kartus bandžiau duoti obuoliuko pusę nuluptą, bet labai greitai tenka atimti, nes jis taip smagiai su savo vieninteliu dantuku jį griaužia, kad vis prisibijau kad užsprings. O kaip su bananu? Nes maniškis tai oj kaip smagiai su juo pasiterliotų, jei tik duočiau  g.gif

Mes tai tik su maitintuvo obuoliuka ir banana valgom. Jam labai patinka is jo valgyt. Kai suvalgo, tai sunku net atimpi, skamba visi namai smile.gif . Bijociau ir as kazka duoti be maitintumo dar
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2012 03 20, 17:28)
Sveikos,

Mums už kelių dienų 7 mėnesiai. Norėjau pasiteiraut, ar yra tokių, kurios duoda vaikams kietą maistą ne per maitintuvą? Na nepatinka man jis kažkaip, ten daugiau to tinklo nei skylių. Aš kelis kartus bandžiau duoti obuoliuko pusę nuluptą, bet labai greitai tenka atimti, nes jis taip smagiai su savo vieninteliu dantuku jį griaužia, kad vis prisibijau kad užsprings. O kaip su bananu? Nes maniškis tai oj kaip smagiai su juo pasiterliotų, jei tik duočiau  g.gif

Mes obuoliuka grauziam patys,turim du dantis,bet kramto thumbup.gif bana sugnaibau gabaliukais ir padedu ant stalo,pats pasiima rolleyes.gif per ta sieteli duodu tik melynes,nes ten turi gan stora zievele,o daugiau maniskis viska kramto pats as ir darzoves isverdu ir padedu ant jo staliuko jis pats pasiima ir krimsnoja mirksiukas.gif del uzspringimo visikai nebijau,nes graziai maista varto burnytei,graziai ryja,o jei stambesnis gabaliukas isspjauna lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2012 03 24, 00:09)
Mes obuoliuka grauziam patys,turim du dantis,bet kramto  thumbup.gif bana sugnaibau gabaliukais ir padedu ant stalo,pats pasiima rolleyes.gif per ta sieteli duodu tik melynes,nes ten turi gan stora zievele,o daugiau maniskis viska kramto pats as ir darzoves isverdu ir padedu ant jo staliuko jis pats pasiima ir krimsnoja mirksiukas.gif del uzspringimo visikai nebijau,nes graziai maista varto burnytei,graziai ryja,o jei stambesnis gabaliukas isspjauna lauk mirksiukas.gif

Koks saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, ziuriu dauguma vaikuciu jau valgo 2 kartus per diena kruopu koses ir darzoviene viena karta smile.gif Musu meniu kol kas toks
9h- kose (grikiu ar kukuruzu belakt), jau po poros dienu kita ivedinesiu
12-13h - darzoviene (nuorytojaus ragausim mesyte)
o toliau misinukas biggrin.gif Bet vaikis pradejo labai daznai keltis nakti valgyt, vos istempia 3h doh.gif
Tai vakar pabandziau vakare duoti kose kukuruzu, tai biski tarpas tarp maitinimu prailgejo bigsmile.gif
Manau jau pradesijm irgi valgyt 2 kart kosytes ir 1 karta darzoviene su mesyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 17:32)
O kas nors bananu duodat? 4u.gif

Mano ragavo pora kartu bananu tyrele bigsmile.gif
Atsakyti
Mums beveik 8 mėmesiai, trečią košę įvesdinėsiu nuo 8 mėn. Bet reik žiūrėt pgl vaiką, maniškė tik porą savaičių normaliai valgo, nes prieš tai būdavo vargelio - kruopos sunkiai, daržovės per 2 kartus pilna porcija doh.gif Dbr irgi žiūriu, kad jai su mėsa nelabai lenda, o vienos daržovės labai patinka.
Atsakyti
Skaitau ir ziuriu, kad daugiausiai visos mamytes pasakoja, kiek duoda koses ar vaisiu, o kiek jusu vaikuciai isgeria vandens per diena? na, ar kitokio geralo (isskyrus pienuka/misinuka). Mano mazyle, kai pradejo valgyti kieta maista tris kart per diena, pradejo labai daznai keltis naktimis. Mastau, gal truksta per diena isgertu skysciu? Patarkite, prasau blush2.gif
Atsakyti