O kas nors bananu duodat?
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 17:32)
As tai duodu. Kadangi maniske "nevalgiuke", tai dziaugiuosi, jei suvalgo po koki 1/3 per diena.
QUOTE(daniele123 @ 2012 01 31, 16:09)
sveikos mamytes,
kaip jus mesyte verdate? ar tai zalia pvz.jautiena isverdat, ar farsa ir kaip galkytes isverdat?man gyd.liepe ivesti mesyte, lygtais versiena minejo, tai nezn nuo ko pradeti, juk tokio farso pirkti nera? ar yra?
kaip jus mesyte verdate? ar tai zalia pvz.jautiena isverdat, ar farsa ir kaip galkytes isverdat?man gyd.liepe ivesti mesyte, lygtais versiena minejo, tai nezn nuo ko pradeti, juk tokio farso pirkti nera? ar yra?
veršieną (jautieną/kalakutieną) verdu visą gabaliuką, jo nesmulkinu ir nemalu, nes kiek žinau, tai geriausia virti nesmulkintą.
o faršo apskritai siūlyčiau nepirkit vaikui, nežinia kas ten sumalta
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 16:32)
duodu, bet nepiknaudžiauju, kad neužkietėtų viduriukai, pilvo nepūstų bet dažniau dedu į košę, nei kad gryną duodu.
Sveikos mamytės Gal kuri galėtų parašyti savo vaikelio visos dienos meniu,ko,kiek ir kada valgo.Mano mažylis nenori visiškai gert mišinuko,o ir arbatos nelabai pripažįsta,kiek suduodu su šaukšteliu ir viskas.
[quote=September_Lady,2012 01 31, 22:07]
veršieną (jautieną/kalakutieną) verdu visą gabaliuką, jo nesmulkinu ir nemalu, nes kiek žinau, tai geriausia virti nesmulkintą.
aciukas uz atsakyma,,,,pasedejau ilgiau ir radau pusl www.mazylioreceptai.lt ten daug naudingos informacijos.
aciukas uz atsakyma,,,,pasedejau ilgiau ir radau pusl www.mazylioreceptai.lt ten daug naudingos informacijos.
QUOTE(audine @ 2012 02 03, 18:06)
Sveikos mamytės Gal kuri galėtų parašyti savo vaikelio visos dienos meniu,ko,kiek ir kada valgo.Mano mažylis nenori visiškai gert mišinuko,o ir arbatos nelabai pripažįsta,kiek suduodu su šaukšteliu ir viskas.
mes pradedam valgyti ivairiai, priklauso,kada atsikelia. dazniausiai apie 7val arba po.
1) 7val - 230-180ml misinuko (priklauso nuo vaiku, kiek nori)
2) 10 val - 230-190ml belakt arba milupos koses (duodu ivairias grudu)
po kiek laiko kartais duodu maitintuve koki duoniuka pagrauzti.
3) 13val - 240-200ml darzovienes su mesa (kartais duodu tiesiog darzovienes)
po 2val buna 70ml tyreles, arbatytes hipp ar milupos. isgeria nedaug,bet vis tiek duodu po truputi.
4) 17val - 220-200ml belakt arba milupos grudu kose (kartais duodu ir darzovienes, priklauso kaip pries tai vaikai valge).
5) 20val - 200-150ml misinuko.
darzovienes visada tik tai dienai,tam kartui verdu.
tikiuosi pades
Maniskis irgi nepripazino jokiu arbatu, vandenuku, sulciuku tik misinuka gere, kol neprasidejo rimtos problemos su viduriukais. Tada su 5 ml svirsktu vaiksciojau ir vis i burnyte pildavau skistymelio. Tada po truputi pradejo gerti ir viduriukai apsitvarke.
O mes pirmoj dienos pusej valgom kruopu kose, o link vakaro darzoviene viena arba su mesyte. Tarpuose bandau arbatu siulyti, misinuko.
Sveiki, maniškis taip valgo:
8 val ryte mišinuko 210.
11 val košė grūdinė, pati verdu (avižinę, sorų, kukuruzų ryžių ir pan) blenderiuoju.
15 val daržovienė su mėsyte, kartais mėsytę pakeičiu i kiaušinio trynį.
19val vėl grūdinė košė (3, 4, 5, 6 ar 7 grūdų)
22 val 210 mišinukas.
Norėčiau kaip nors padaryti tik 4 maitinimus, bet esame labai valgūs tai nžn kaip išeis. O tos užpilamos košytės Milupos mums tai valandai pasisotinti ir vėl rėkiam valgyt norim Košytes verdu visas vienam kartui
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 17:32)
duodu vaikui banano 1-2 k i savaite.dazniausiai sublenderiuoju su obuoliuku.musu labai megstama.. pirma kart daviau paragauti kazkur 5.5men
QUOTE(br@ske @ 2012 01 15, 22:13)
Mum 7men dabar valgom darzoviene suvalgom 100-150ml ,bet i ja dedu bananu tyreles pora sauksciuku... Kitaip nevalgo visai. Valgom kropiene gerai suvalgytu 200ml ,bet kolkas dar tik ragaujam ziuriu,kad nebutu kokios rekcijos.. Daktare patare jau duot mesynes. Tai as imaisiau triusienos na ir nevalgo . klausimas toks ar i daroviene su mesyte galima imaisyt bananu tyres? Laukiu atsakymo skubei;) nes ryt pietus reiks gamint:D
mes maisom tyrele nes taip pat nevelgom darzovieniu mesyte
O kas nors bandėte į košyte įmaišyti uogyčių, nes turiu šaldytų ir galvoju nuo kada jas duoti
sveiki prisijungiu prie jūsų gerai kad atradau šita temuke, mes valgom viska ka galima pagal mėnesius.. dar maitinu savo pienu. :)mažiukas aplamai miegejas pavalgyti o uogyčių aš dar neduodavau šaldytu