Nuo 7men.pradesiu duot ragauti mesytes tik neapsisprendziu kuri geriau triusiena ar kalakutiena? kazin kuri lengviau virskinama?
QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 12 30, 12:36)
Nuo 7men.pradesiu duot ragauti mesytes tik neapsisprendziu kuri geriau triusiena ar kalakutiena? kazin kuri lengviau virskinama?
as pradejau nuo triusienos, po 1.5-2sav daviau ir kalakutiena
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 12 30, 12:37)
as pradejau nuo triusienos, po 1.5-2sav daviau ir kalakutiena
Jauciu ir mes nuo triusienos pradesim, nes gausim sveikai uzauginta triusi is kaimo, o va jau kalakutiena pirkciau parduovej.
QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 12 30, 12:40)
Jauciu ir mes nuo triusienos pradesim, nes gausim sveikai uzauginta triusi is kaimo, o va jau kalakutiena pirkciau parduovej.
mes irgi giminiu augintos triusienos gaunam delto ir pradejau ja pirma duoti, o kalakutiena taip pat perku
O aš turiu užsišaldžius mažom porcijytėm kaimiškos maltos vištienos.
Nuo jos ir pradėsiu kogero...
Nuo jos ir pradėsiu kogero...
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 12 29, 13:18)
na vieni duoda o kiti ne, maniske jau seniai ipratus gauti ivairu maista
mazyte mano, dabar 7men ir 4d svoris 7.300g o ugis bus apie 68cm daug valgo bet daaaug kakoja
Papildyta:
na as viena sumalta kukuliuka dedu, viena bulve ir puse saujos zirneliu tarkim, tai man gaunasi 200-250ml koses
mazyte mano, dabar 7men ir 4d svoris 7.300g o ugis bus apie 68cm daug valgo bet daaaug kakoja
Papildyta:
na as viena sumalta kukuliuka dedu, viena bulve ir puse saujos zirneliu tarkim, tai man gaunasi 200-250ml koses
Na as panasiai ir darau. Tik mesytes nemalu, i isverdu ir paskui blenderiuoju viska su bulve ir darzovem
QUOTE(Murinka @ 2011 12 30, 19:17)
Na as panasiai ir darau. Tik mesytes nemalu, i isverdu ir paskui blenderiuoju viska su bulve ir darzovem
O mes pradejome nuo versienos, ji minksta , greit isverda ir naudinga, bet keiciu valgeme vistienos, kalakutienos, zuvies ragavome
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 12 30, 09:13)
as pacioj pradzioje kasdien didindavau po sauksteli koses
Papildyta:
na as darau tokius kosiu variantus:
bulve-mesa-zirneliai
bulve-mesa-kopustas
bulve-mesa-spinatai
bulve-mesa-avokadas
moliugas-mesa-zirneliai
moliugas-mesa-kalafijorai
brokoliai-mesa-bulve
cukinija-mesa-bulve
cukinija-mesa-zirneliai
cukinija-mesa-avokadas
ir panasiai...
siandien valgys makaronai-mesa-zirneliai
Papildyta:
na as darau tokius kosiu variantus:
bulve-mesa-zirneliai
bulve-mesa-kopustas
bulve-mesa-spinatai
bulve-mesa-avokadas
moliugas-mesa-zirneliai
moliugas-mesa-kalafijorai
brokoliai-mesa-bulve
cukinija-mesa-bulve
cukinija-mesa-zirneliai
cukinija-mesa-avokadas
ir panasiai...
siandien valgys makaronai-mesa-zirneliai
Aciu labai. O kur zirneliu gaunat? As jau net cukinijos nebematau turgui:(
Papildyta:
Ir dar klausimelis. O kaip jus tyrele padarot is darzoviu? As jau 3 blenderi pakeiciau. Nu man nieko nesublenderiuoja. Siandien isbandziau trecia blenderi ta kur imeti produktus nu ir nieko. Man nepagriebia darzoviu gal per mazai dedu... Jau atsibodo. Per sieteli trinu,o siandien ir tas suluzo kaip reik vyrt darzoviene tai melstis pradedu kad sutrynt iseitu o kaip maitint pupa tai maldaut reikia siandien ir kaimynai turbut girdejo kaip verke dukryte nu kada pradesim valgyt mes ...
QUOTE(Murinka @ 2011 12 30, 20:17)
as kai nusiperku iskart susimalu, pasidarau mazus kukuliukus ir i saldikli kad butu issimti po kukuliuka 1 kartui
Papildyta:
QUOTE(br@ske @ 2011 12 30, 23:56)
Papildyta:
Ir dar klausimelis. O kaip jus tyrele padarot is darzoviu? As jau 3 blenderi pakeiciau. Nu man nieko nesublenderiuoja. Siandien isbandziau trecia blenderi ta kur imeti produktus nu ir nieko. Man nepagriebia darzoviu gal per mazai dedu... Jau atsibodo. Per sieteli trinu,o siandien ir tas suluzo kaip reik vyrt darzoviene tai melstis pradedu kad sutrynt iseitu o kaip maitint pupa tai maldaut reikia siandien ir kaimynai turbut girdejo kaip verke dukryte nu kada pradesim valgyt mes ...
Papildyta:
zirneliu turejau prisisaldziusi
as turiu ta i kuri imesti darzoves reikia (philips kur akcija su lipdukais maximoj kazkada buvo) super sumala man. Bet gali buti kad tikrai per mazai dedat, pirmas pora sav. man irgi nemaldavo jis kai nedidele porcija darydavau pas mama naudojuosi tuo rankiniu elektriniu trintuvu - irgi puikiai sutrina
Papildyta:
QUOTE(vilka11 @ 2011 12 30, 21:44)
O mes pradejome nuo versienos, ji minksta , greit isverda ir naudinga, bet keiciu valgeme vistienos, kalakutienos, zuvies ragavome
jau zuvies ragavote? kokios?
QUOTE(br@ske @ 2011 12 30, 22:56)
Papildyta:
Papildyta:
As tai su blenderiu dariau, bet man nepatiko. Mesyte pjaustau smulkiai su peiliu, visas darzoves trinu per sieteli, pabandzius bulve trinti su blenderiu man pasirode labai glitu ir neskanu, todel iskarto pradejau trinti per sieteli.O del valgymo tai ir mes turejome problemu, priprato vos ne po 2 men. tai galiu palinketi tik kantrybes.
QUOTE(vilka11 @ 2011 12 31, 18:24)
As tai su blenderiu dariau, bet man nepatiko. Mesyte pjaustau smulkiai su peiliu, visas darzoves trinu per sieteli, pabandzius bulve trinti su blenderiu man pasirode labai glitu ir neskanu, todel iskarto pradejau trinti per sieteli.O del valgymo tai ir mes turejome problemu, priprato vos ne po 2 men. tai galiu palinketi tik kantrybes.
Bulves su blenderiu negalima trinti, nes tokie kaip klijai pasidaro... as atskirai bulves sutrinu ir tada jau imaisau i kitas sublenderiuotas darzoves.
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 12 31, 08:44)
as kai nusiperku iskart susimalu, pasidarau mazus kukuliukus ir i saldikli kad butu issimti po kukuliuka 1 kartui
Papildyta:
as turiu ta i kuri imesti darzoves reikia (philips kur akcija su lipdukais maximoj kazkada buvo) super sumala man. Bet gali buti kad tikrai per mazai dedat, pirmas pora sav. man irgi nemaldavo jis kai nedidele porcija darydavau pas mama naudojuosi tuo rankiniu elektriniu trintuvu - irgi puikiai sutrina
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Ragavome svieziai pirkto ir virto upetakio su bulvyte, jam patiko.