Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba III

Mano dukružei 7 mėn. už poros dienelių. Meniu mūsų tik MP ir vos pora arb. šaukštelių daržovienės, ar kruopienės.... smile.gif doh.gif
Atsakyti
Mums poryt 7 men.siandien pirmakart valgem bulvyte:)sakykit mamytes,kokiais aliejukais ar prieskoniukais gardinat kosytes,galvoju kokiu aliejuku reikes ateity...?kita savaite planuoju duoti bulvyte+ moliugeli:)
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 12 27, 17:35)
Mano dukružei 7 mėn. už poros dienelių. Meniu mūsų tik MP ir vos pora arb. šaukštelių daržovienės, ar kruopienės.... smile.gif  doh.gif

na va daugiau yra nenorinciu leliuku valgyti 4u.gif as tai dabar kropienes duosiu po savaiteles vel bandysiu darzoviene ax.gif ziuresim kaip bus ax.gif o kaip i kropiene darzoviu imaisyt? g.gif nesuprantu as visai doh.gif

Papildyta:
QUOTE(tytte... @ 2011 12 27, 17:45)
Mums poryt 7 men.siandien pirmakart valgem bulvyte:)sakykit mamytes,kokiais aliejukais ar prieskoniukais gardinat kosytes,galvoju kokiu aliejuku reikes ateity...?kita savaite planuoju duoti bulvyte+ moliugeli:)

na as tai tikrai jokeis prieskoneis druskytem negardinu krapuku kartais tik imetu juk negalima g.gif dar esu kaimisko sviestuko maza maza gabaliuka imetus galvojau gal kad valgys geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2011 12 27, 17:24)
Maniškei prieš kelias dienas 7 mėn suėjo, tai galvoju jau mėsytės duoti. Planuoju nuo triušienos pradėt, nes uošviai kaime triušius augina smile.gif Tik galvoju kiek pradžiai tos mėsytes į daržovienę reikėtų dėti? Ar po truputi vis didinti normą?
Kas galėtų patarti?  ax.gif

as iskart normalia porcija dariau smile.gif
Papildyta:
as darzoviene kartais gardinu alyvuogiu aliejumi, krapais, petrazolem, o grudines koses - sviestuku smile.gif
Papildyta:
rytoj dukrytei duosiu ragauti makaronu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 12 28, 12:54)
as iskart normalia porcija dariau  smile.gif
Papildyta:
as darzoviene kartais gardinu alyvuogiu aliejumi, krapais, petrazolem, o grudines koses - sviestuku  smile.gif
Papildyta:
rytoj dukrytei duosiu ragauti makaronu  smile.gif

o sakykite kai jūsų tokia valgi mažė, kiek sveria mergytė?ir ūgis koks? 4u.gif
o makaronus jau galima duoti? nes aš irgi noriu, bet kažkaip vis bijau..galvoju gal per anksti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele123: 28 gruodžio 2011 - 13:35
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 12 28, 11:54)
as iskart normalia porcija dariau  smile.gif
Papildyta:
as darzoviene kartais gardinu alyvuogiu aliejumi, krapais, petrazolem, o grudines koses - sviestuku  smile.gif
Papildyta:
rytoj dukrytei duosiu ragauti makaronu  smile.gif

Ziuriu musu mergaites per viena diena gimimo skiriasi biggrin.gif Maniske vyresne viena diena smile.gif

O kiek ta "normali" porcija? Bijau, kad nepersistengčiau .. doh.gif
Dar kai viriau mesyte, kilo mintis, kad tam sultiny gal ir makaronus butu galima isvirti .. Bet sakiau su makaronais dar truputi palauksiu, tegu kol kas prie mesos pratinasi ax.gif
Atsakyti
mes tai kertam po maždaug stiklinės dydžio indą daržovių nuo 6 mėn. nuo 6.5 mėn tai po 2 tokius indelius. Pagardinu nebent pieno mišinio miltukais. nuo 7 mėn valgo triušieną, tai per mėnesį suvalgė 2 kg triušį. Bet esam netgi iš kūdųjų, 7 mėn svėrėm 9 kg ir buvom 79 cm ūgio. Valgėm moliūgų, bulvių, cukinijų, morkų košes. Viską gaminu garuose su Babycook iš Beaba, super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 12 28, 23:32)
mes tai kertam po maždaug stiklinės dydžio indą daržovių nuo 6 mėn. nuo 6.5 mėn tai po 2 tokius indelius. Pagardinu nebent pieno mišinio miltukais. nuo 7 mėn valgo triušieną, tai per mėnesį suvalgė 2 kg triušį. Bet esam netgi iš kūdųjų, 7 mėn svėrėm 9 kg ir buvom 79 cm ūgio. Valgėm moliūgų, bulvių, cukinijų, morkų košes. Viską gaminu garuose su Babycook iš Beaba, super daiktas  thumbup.gif

oho koks ugis, mes 7men 8,6kg ir 70cm
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2011 12 28, 14:34)
o sakykite kai jūsų tokia valgi mažė, kiek sveria mergytė?ir ūgis koks?  4u.gif
o makaronus jau galima duoti? nes aš irgi noriu, bet kažkaip vis bijau..galvoju gal per anksti g.gif

na vieni duoda o kiti ne, maniske jau seniai ipratus gauti ivairu maista smile.gif
mazyte mano, dabar 7men ir 4d svoris 7.300g o ugis bus apie 68cm smile.gif daug valgo bet daaaug kakoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Murinka @ 2011 12 28, 20:06)
Ziuriu musu mergaites per viena diena gimimo skiriasi  biggrin.gif Maniske vyresne viena diena  smile.gif

O kiek ta "normali" porcija? Bijau, kad nepersistengčiau ..  doh.gif
Dar kai viriau mesyte, kilo mintis, kad tam sultiny gal ir makaronus butu galima isvirti .. Bet sakiau su makaronais dar truputi palauksiu, tegu kol kas prie mesos pratinasi  ax.gif

na as viena sumalta kukuliuka dedu, viena bulve ir puse saujos zirneliu tarkim, tai man gaunasi 200-250ml koses smile.gif
Atsakyti
mes tik trecia diena valgom bulve,kiek jos pan.reiketu duoti,kaip pamatuoti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O gal kas kosiu receptais pasidalins?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2011 12 29, 17:04)
mes tik trecia diena valgom bulve,kiek jos pan.reiketu duoti,kaip pamatuoti? ax.gif  blush2.gif

as pacioj pradzioje kasdien didindavau po sauksteli koses smile.gif
Papildyta:
QUOTE(br@ske @ 2011 12 30, 02:11)
O gal kas kosiu receptais pasidalins?wink.gif

na as darau tokius kosiu variantus:
bulve-mesa-zirneliai
bulve-mesa-kopustas
bulve-mesa-spinatai
bulve-mesa-avokadas
moliugas-mesa-zirneliai
moliugas-mesa-kalafijorai
brokoliai-mesa-bulve