Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba III

QUOTE(simbail @ 2011 11 06, 18:22)
Niekur nedings, turės įsibėgėt  biggrin.gif  Bet va kaip skiriasi vaikai - pirmas viską valgė, o šis jau nee. Kaži ar neteks man paskui jį ir su šaukštu palakstyt, kad mėsos košės suvalgytų, nes geležies tai jiems gan greit gali pritrūkti.
Bet kaip jis skanėstus skiria  doh.gif  vos pamato tyrelės indelį ir jau žiojasi  lotuliukas.gif

As kazkodel tokios nuomones,kad jei nevalgo dabar suvalgys kai isalks lotuliukas.gif Tai jus i tuscia tyreles indeli idekit savo norimos koses thumbup.gif lotuliukas.gif gal tada valgys rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2011 11 06, 19:27)
Mėsytės dar neįvedinėsiu. O trečią košę ir galvoju gal reikia daržovienę, nes lengviau virškinasi. Turim bėdą su viduriukais, baisiai kieti  verysad.gif , avižos tik truputi gelbsti

Sveika!As manau kad geriausia butu isivesti pries miegeli kose,gal tada ismiegotu be prabudimu g.gif Bet cia tik mano nuomone...O nebandet aviza su obuoliuku arba su slyvu tyrele duoti? ax.gif
Papildyta:
SEKMES MAMYTEMS IR JU ATZALELEMS KOSYCIU IR SKONIU IESKOJIMUOSE mirksiukas.gif O mes jau keliames i kita temute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mellarin @ 2011 11 09, 15:07)
Sveika!As manau kad geriausia butu isivesti pries miegeli kose,gal tada ismiegotu be prabudimu g.gif Bet cia tik mano nuomone...O nebandet aviza su obuoliuku arba su slyvu tyrele duoti? ax.gif
Papildyta:
SEKMES MAMYTEMS IR JU ATZALELEMS KOSYCIU IR SKONIU IESKOJIMUOSE  mirksiukas.gif O mes jau keliames i kita temute rolleyes.gif

ačiū, taip ir padariau, tik miegui tai negelbsti. Nieko, pirmasis išaugo prie mamos naktim prisiglaudęs ir šiai merginai pienuko užteks biggrin.gif

Slyvos ir obuolys nepadeda, antra diena duodu kivi, va ji tai mačyjo thumbup.gif

Sekmės jum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 lapkričio 2011 - 15:24
QUOTE(paukščiukas @ 2011 11 09, 15:23)
ačiū, taip ir padariau, tik miegui tai negelbsti. Nieko, pirmasis išaugo prie mamos naktim prisiglaudęs ir šiai merginai pienuko užteks  biggrin.gif

Slyvos ir obuolys nepadeda, antra diena duodu kivi, va ji tai mačyjo  thumbup.gif

Sekmės jum 4u.gif

Manoji kai einant miegot priputcina gerai tai miega visa nakti nesikeldama thumbup.gif Bet matyt ne visiems taip..
Ot kaip saunu kad radot kas padeda!Dziaugiuos mirksiukas.gif
Beja pasiziurejau jusu darbeliu ir.. JIE NUOSTABUS! wub.gif clap_1.gif Gera vaikams kai mama tokia darbstole,kad as taip mokeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2011 11 08, 12:53)
Sveikos mamytės, mes irgi jau turim septynis mėnesiukus. Mes valgom daržovienę labai puikiai, jau bandėm mėsytės įdėt, kalakutienos labai skaniai valgė. Bėda mum su kruopom visom, nenori ji valgyt. Pirktinių nupirkau tų kur užpilti reikia tik vandenuku tai net žiaukčioja. Paragavau, tai kad jos visos saldžios doh.gif , o mano mergytė nenori saldžiai visai. gal kas perkat ir geriau žinot ar yra vaikučiams košių nesaldžių ir kokios geriau?

yra iš Hipp firmos užiltinių avižų arba grikių košių mirksiukas.gif jas reikia užpilti pienu arba mišiniu mirksiukas.gif

manajai dabar 7,5mėn. sunkiai sekasi su valgymu, baisi nevalgiukė ji pas mane...:
7val.- mišinukas
10,30 - mišinukas
1val.- daržovienė su arba be mėsos (jau ragavo triušienos ir kalakutienos)
15,30- mišinukas
18,30- kruopienė (darau iš tų užpilamų, nes nuo dribsnių košių vemia, o juk tuos dribsnius sumalu iki miltų ir tik tada verdu...)
22val.- mišinukas

naktį nesikelia. jokie vaisiai ir tyrelės nedomina. suvalgo max 1 arbatinį šaukštelį pagremžto obuoliuko...
taip ir vargstam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mellarin @ 2011 11 09, 16:07)

Sveika!As manau kad geriausia butu isivesti pries miegeli kose,gal tada ismiegotu be prabudimu g.gif Bet cia tik mano nuomone.

as kazkaip tos nuomones kad nereik vaiko pratint daug vakarienes blush2.gif , juklabai nesveika... man rodos visos nakties ismiegojimas ne tame esme
Atsakyti

manajai dabar 7,5mėn. sunkiai sekasi su valgymu, baisi nevalgiukė ji pas mane...:
7val.- mišinukas
10,30 - mišinukas
15,30- mišinukas
18,30- kruopienė (darau iš tų užpilamų, nes nuo dribsnių košių vemia, o juk tuos dribsnius sumalu iki miltų ir tik tada verdu...)
22val.- mišinukas

naktį nesikelia. jokie vaisiai ir tyrelės nedomina. suvalgo max 1 arbatinį šaukštelį pagremžto obuoliuko...
taip ir vargstam smile.gif
[/quote]

Mums jau pirmadienį aštuoni, o valgyti visai noro nerodo, išskyrus MP. Valgom panašiai kaip jūs, tik niekaip neatrandu košės, kuria nors truputi valgytų, ir su vaisiais maišiau ir su daržovėm ir su tyrelės, bet rezultatas nulinis, pusė šaukšto ir stop. schmoll.gif
kokias užpilamas košes duodate ir kaip skaniai jas paruošiate? Gal ir kitos mamytės patars kaip skaniai paruošti košeles. Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvyte @ 2011 11 18, 23:57)

kokias užpilamas košes duodate ir kaip skaniai jas paruošiate? Gal ir kitos mamytės patars kaip skaniai paruošti košeles. Ačiū rolleyes.gif

milupos7 grudu, skaniausias pagardinimas obuoliene, dabar dar virdama ja idedu kelias juoduju serbentu ugeles, tai mum tinka ir patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 11 08, 12:57)
Mes valgome Nordik košes, paskaninu sviestuku

Labs mamyts, noreciau paklausti, o tas Noric kosels po to s blenderiu sumalate, ar taip valgo? Mano leliukas tai jai nors truputi yra gabaliuku, tai springsta, stengiuosi viska gerai sutrinti. O banana baisiai megsta, tai net su gabaliukas jam tinka. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2011 11 09, 17:11)
yra iš Hipp firmos užiltinių avižų arba grikių košių  mirksiukas.gif jas reikia užpilti pienu arba mišiniu  mirksiukas.gif

7val.- mišinukas
10,30 - mišinukas
15,30- mišinukas
22val.- mišinukas

taip ir vargstam  smile.gif

Labas vakaras,
Mano irgi nevalgus, jai gerai pavalgo, tai as su laimingiausia mama pasaulyje skraidau kaip ant sparnu. Ko tik nesuliau ir pirkiniu kosyciu, beje jos geriauiai tinka, nes saldzos ir be gabaliuku (nes sringsta)ir savo verdu, tyreles darau savo ir perku ( valgo visas) , o jau darzoviene tai saubas kaip nepatinka , dar tikiuosi gal prades megti, siom dienom kazkaip geriau valgo, o siaip labai megsta visus vaisius banana, ubuoliuka, persimona, kai valgome praso vynuogiu, duodu paciulpti. pradejome i diena du kartus valgyti koses ir viena karta darzoviene tai pat geriame MP, kartais arbatos gauna paragauti, ar vandeniuko. Kai pamato, kad mes valgome, tai cepsi ir zyzia tai kartais duodu paragauti, tai ka valgome mes, pvz, sauksta sriubos, jam labai patinka. O miega labai prastai, keliasi daug kartu, tai valgo, tai vartosi ir zyzia, zodziu nesuprasi malasi visa nakti. Pries miega pradejau duoti kose, galvojau miegas pageres, tai niekas nepasikeite. Gal pas ka taip buvo patarkite, kaip pagerinti miega, nes as jau 7 men. budejimo rezima ijungusi. Aciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2011 11 20, 16:20)
Labs mamyts, noreciau paklausti, o tas Noric kosels po to s blenderiu sumalate, ar taip valgo? Mano leliukas tai jai nors truputi yra gabaliuku, tai springsta, stengiuosi viska  gerai sutrinti. O banana baisiai megsta, tai net su gabaliukas jam tinka. smile.gif  smile.gif  smile.gif

Netrinu , daržovių košę ir pradėjau šakute trinti.
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2011 11 20, 17:36)
nepasikeite. Gal pas ka taip buvo patarkite, kaip pagerinti miega, nes as jau 7 men. budejimo rezima ijungusi. Aciu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

su soske uzminga? mano nuostabai kai pradejau migdyt be soskes nebesikelia nakti...
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif musu dienos meniu toks:
5 val. - misinukas 170 ml
9 val. - misinukas 170 ml
12 val. - darzoviene su mesyte 200 ml, atsigert vandenukas
15 val. - kruopiene, atsigert misinuko 100 ml
17 val. - vaisiu tyrele sublenderiuota su varskyte
18.30 val. - misinukas 170 ml
21.30 val. - misinukas 170 ml.

Pastebejau, kad kai i darzoviene pradejau imaisyt sviestuko tai taip valgo kad net ausys lapsi bigsmile.gif Pradzioj kai pradejau duot kruopiene tai net ziaugciojo...duodu Milupa 7 grudu, paprasta smile.gif tai pradejau maisyt su vaisiu tyrele, o dabar kai sumaisau kosyte su jogurtu tai pradejo labai skaniai valgyt smile.gif ir dar pastebejau, kad kosyte turi buti silta nes saltos kad ir kokia skani butu neikisciau mirksiukas.gif tiesa, ir dar toks pastebejimas, maniskei jeigu kosyte labai tirsta irgi nepatinka, todel stengiuosi padaryti skystesne, tada irgi liuks kerta lotuliukas.gif
Tiesa, bandziau kad nakti ilgiau ismiegotu duoti daugiau valgyti, bet mano patirtis rodo kad galiu pripumpuot labai daug bet vistiek keliasi 5 val pavalgyti ir viskas ax.gif o paskui toliau parpia iki 9 val 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martynukeee: 24 lapkričio 2011 - 15:52