QUOTE(mellarin @ 2011 10 06, 17:28)
Sveikutes mamytes!
Ir as jungiuosi i jusu gretas,nors mano mazutei 7men tik pirmadieni
o musus meniu toks:
8-9h MP apie 160ml
13-14h darzoviu kose apie 200ml (valgytu ir daugiau)
17-18h MP apie 170ml
apie 21h MP apie 250ml
aisku geriam dar tarpuose arbateles,obuoliuko kartasi pagriamziu
Gydytoja sake kad esam per stambios tai neleido nieko daugiau duoti,nei kokio vaisio,nei sulciu skiestu,nei kosiu apie mesyte jau nekalbu.O sverem 6men 9,300kg,tuoj eisim vel tai neaisku ka vel paciulbes
Dabar galvoju gal reiktu neklausyt ir duoti savo mazei paragauti kazka naujo,ne vien morka,bulve,moliuga... Kaip jus manote?Nes tokia nerami pasidare,vis zyzia,vis nepatenkinta,visada miegodavo naktim o dabar jau gal kokia savaite zyziana nuo 2-3h nakties iki 6h ryto,net nezinau ka ir daryti...
Gal kalti dantukai,nes ju dar neturime
BUTU LABAI IDOMU SUZINOTI IR JUSU NUOMONE
Vaiko alkano irgi nelaikysi.
Mes esame irgi dideli, berniukas 6,1 men. 72 cm, 10,5 kg.
Duodu viska.
9 val. MP
12.30 darzoviene su arbata ~ 100-160 g (stengiuosi nedeti bulviu, jei verdu darzoviene idedu vos viena vidutine, jos paprastai daug vitaminu neturi o tukina, mielai valgo morka su cukinija, kopustu, moliugu, brokoliu, truputi mesytes kalakutienos, dedu ir sviestuko truputi ar alyvuogiu aliejaus laseli ir juoduotos druskytes pora grudeliu, pradesiu po truputi deti koki krapa, ar petrazoles lapeli kol yra svieziu)
15.30 vaisiai (puse ar trecdalis banano (jis kaloringas) su nedideliu obuoliuku sublenderiuoju, pirktines koseles (ivairias) ypac abrikosu, persiku megsta, dazniausiai trecdali indelio palieka mamai
18.30 MP
21.30 grudu kosele ~ 160+ g (pirktines su pieno misiniu, kurias tik vandeniu uzpilti reikia) su arbatele
(jei isalksta duodu truputi sulciu, dazniausiai skiestu, arbateles irgi nelabai saldzios, bet ivairios).
Vaikas svori isauga, o vitaminu gali pritrukti.
Dar vienas toks atradimas, pora grudeliu druskos (juk jodas irgi reikalingas) ir pradejo mano vaikas labai noriai valgyti (pirmas koseles viriau be druskos, sviestuko tai ziaukciojo
).
Juk jei paciai neskanu (man pirtines isvis beskones), negi vaika apgausi?!