QUOTE(Aistukazz @ 2011 05 19, 13:18)
Pas mus daugiau mažiau rėžimas laikytis pradėjo
9 val. MP
12 val Užpilama pieniška košė (kitokių neįkišu)
15 val. MP. Jau bandysiu duoti daržoves su mėsa, kadangi įvyko stebuklas ir išsižiojo šauksteliui vienam kitam
18 val. Užpilama košė
21 val. MP
Viskas koreguojasi priklausomai nuo pabudimo laiko ir mūsų išvykų. Valgyti neprašo, aš pati 'pagal grafika' pasiūlau
Bet mes turim problemą. Kadangi MP jau geria mažai, klausimas kokių gudrybių imatės įsiūlyti vandenį ar kitokį gėrima. Negeria iš:
buteliuko
kietu snapeliu puodelio
minkštu snapeliu puodelio
iš šaukštuko paima kelis kart
ir dar bandau maža taurele girdyti, nustumia mano ranką ir apsilaistom vandeniu
Man neramu jau šiek tiek, juk artėja šilti orai, kai skysčių reikės daugiau. Jau bandžiau ir sulčių skiestų girdyti - tos ir netiko...
9 val. MP
12 val Užpilama pieniška košė (kitokių neįkišu)
15 val. MP. Jau bandysiu duoti daržoves su mėsa, kadangi įvyko stebuklas ir išsižiojo šauksteliui vienam kitam
18 val. Užpilama košė
21 val. MP
Viskas koreguojasi priklausomai nuo pabudimo laiko ir mūsų išvykų. Valgyti neprašo, aš pati 'pagal grafika' pasiūlau
Bet mes turim problemą. Kadangi MP jau geria mažai, klausimas kokių gudrybių imatės įsiūlyti vandenį ar kitokį gėrima. Negeria iš:
buteliuko
kietu snapeliu puodelio
minkštu snapeliu puodelio
iš šaukštuko paima kelis kart
ir dar bandau maža taurele girdyti, nustumia mano ranką ir apsilaistom vandeniu
Man neramu jau šiek tiek, juk artėja šilti orai, kai skysčių reikės daugiau. Jau bandžiau ir sulčių skiestų girdyti - tos ir netiko...
jei vasara karsta tai tikrai noresis daznai atsigerti, galbut ne visada bus galimybes pasiulyti MP. As tai siulyciau pradeti prie puodelio su snapeliu pratinti. juk niekas negime mokedamas ir prie saukstelio pratint reikia ir ant puoduko daryt ir ir ir. Mes kai valgyt pradejom, tai taip pat per sauksteli su ranka duodavo ir visur koses budavo po to pilna
as saviskiui ir dabar vis pasiulau vandeniuko kai i lauka iseinam, jei silta diena ir po truputi su mielu noru pagurksnoja.