Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba III

QUOTE(Dolyte @ 2011 05 17, 16:07)
Tos kurios maitinat MP ar dar vis prisiziurit ka pacios valgot?

Tikrai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
ar kuriai nors buvo taip: maniskis pradejo labai mazai valgyt ir zirzia valgydamas, neseniai pradejo dygti dantys, idomu ar tai turi ka nors bendro, iki tol valge labai gerai ir skaniai ir daug. dabar nesuprantu kas nutiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 17, 20:55)
ar kuriai nors buvo taip: maniskis pradejo labai mazai valgyt ir zirzia valgydamas, neseniai pradejo dygti dantys, idomu ar tai turi ka nors bendro, iki tol valge labai gerai ir skaniai ir daug. dabar nesuprantu kas nutiko sad.gif

manyciau dygstantys dantukai cia taip daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 17, 22:55)

mes po skiepo visai nevalgėm unsure.gif bet ir dėl dantuku gali būti 4u.gif
Atsakyti

Pas mus daugiau mažiau rėžimas laikytis pradėjo

9 val. MP
12 val Užpilama pieniška košė (kitokių neįkišu)
15 val. MP. Jau bandysiu duoti daržoves su mėsa, kadangi įvyko stebuklas ir išsižiojo šauksteliui vienam kitam smile.gif
18 val. Užpilama košė
21 val. MP

Viskas koreguojasi priklausomai nuo pabudimo laiko ir mūsų išvykų. Valgyti neprašo, aš pati 'pagal grafika' pasiūlau smile.gif

Bet mes turim problemą. Kadangi MP jau geria mažai, klausimas kokių gudrybių imatės įsiūlyti vandenį ar kitokį gėrima. Negeria iš:
buteliuko
kietu snapeliu puodelio
minkštu snapeliu puodelio
iš šaukštuko paima kelis kart
ir dar bandau maža taurele girdyti, nustumia mano ranką ir apsilaistom vandeniu smile.gif

Man neramu jau šiek tiek, juk artėja šilti orai, kai skysčių reikės daugiau. Jau bandžiau ir sulčių skiestų girdyti - tos ir netiko...
Atsakyti
Gal vilnietės mamytės galėtų pasidalinti informacija, kur šiuo metu būtų galima įsigyti moliūgo? g.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistukazz @ 2011 05 19, 11:18)

Bet mes turim problemą. Kadangi MP jau geria mažai, klausimas kokių gudrybių imatės įsiūlyti vandenį ar kitokį gėrima. Negeria iš:
buteliuko
kietu snapeliu puodelio
minkštu snapeliu puodelio
iš šaukštuko paima kelis kart
ir dar bandau maža taurele girdyti, nustumia mano ranką ir apsilaistom vandeniu smile.gif

Man neramu jau šiek tiek, juk artėja šilti orai, kai skysčių reikės daugiau. Jau bandžiau ir sulčių skiestų girdyti - tos ir netiko...

As siulyciau dazniau krutine siulyti, kad skysciu trukumo nebutu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2011 05 19, 13:38)
Gal vilnietės mamytės galėtų pasidalinti informacija, kur šiuo metu būtų galima įsigyti moliūgo? g.gif  aciuks.gif

Bandysim sia savaite apvaziuot kelias vietas, jeigu rasiu duosiu zinoti. Ikeliau ir skelbimuka, kad "ieskomi ponai moliugai". Gal kas atsilieps g.gif

Noriu paklaust, mamytes, ar jus skaiciuojat (matuojat) kiek skysciu isgeria vaikas? Turiu galvoj vandeni, sultis, arbata. Ar yra kazkokios normos? kur jas rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oncee: 19 gegužės 2011 - 13:35
QUOTE(oncee @ 2011 05 19, 14:25)
Bandysim sia savaite apvaziuot kelias vietas, jeigu rasiu duosiu zinoti. Ikeliau ir skelbimuka, kad "ieskomi ponai moliugai". Gal kas atsilieps  g.gif

Būsiu labai dėkinga smile.gif Mes irgi šiom dienom bandysim laimę, gal pavyks. Jei paieškos bus sėkmingos, irgi pasidalinsiu informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2011 05 19, 13:49)
Būsiu labai dėkinga smile.gif Mes irgi šiom dienom bandysim laimę, gal pavyks. Jei paieškos bus sėkmingos, irgi pasidalinsiu informacija  smile.gif

o tame TYMo turgelyje nera? ax.gif Ten lygtais ekologisku darzoviu yra? Ne vilniete esu, tai jei maisau kazka - atleiskit.

http://www.facebook....gus/49546240094 paklauskit ar pardavineja moliugus kas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 19 gegužės 2011 - 14:02
mano mazytis darzoviu kosyte su vistiena jau valgo nuo 6men.. nes primaitint pradejau 4men pabaigoj..o vakarienei duodu avizu kose kartu su obuoliu..
skaiciau, kad vienas maitinimas tur buti su mesisku, o antras is grudiniu kilmes..
jau beveik baigem namine vistiena, tai ragausim triusienos..
*
*
*
p.s. gal kas is KLAIPEDIECIU zino/turi parduoti moliuga, brokoliu.. ?
buciau labai dekinga jei parasytumet i AZ, nes temos nelabai seku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 17, 22:55)

maniškis nebevalgo daržovienių doh.gif nežinau kas užėjo,bet jaučiu,kad pajuto,kad vaisių tyrės ir kruopų košės skaniau g.gif
Atsakyti