Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba III

QUOTE(Dolyte @ 2011 05 13, 21:30)
oho, kiekd aug valgo....  unsure.gif  matyt as nedamaitinu savo vaiko  doh.gif  nes mes tik darzoviene ir pavakariais obuoliuka arba tyrele. Noreciau duoti varskytes arba jogurtuko vaikisko, bet siandien parduotuve neradau  verysad.gif

mes ir nedaug valgom... mazytes bulves ir puse morkos kose suvalgom per du kartus wink.gif zodziu apie 60gr/kartui. TIk grudines koses suvalgom apie 100gr. MP ir labai trumpai geria, 2-5min, tai nemanau kad dideli kieki isgeria. biggrin.gif

O varskyte ar jogurta as perku HIPP. Ale tyrele nuo 7 men. Varskes kremas su bananais lygtais vadinas, o jogurtu visokiu su vaisiai yra... Gydytoja sake galiu duoti su darzovem biski kefyro.
Atsakyti
ax.gif musu meniu toks

8h-misinys
12h-uzpilama kokia nors kose (labiausiai megsta avizas,ar grudu)
15- darzoves su mesa
18h-vel uzpilama kose
21h- misinys
kartais duodu i tarpus tyreles,priklauso nuo atsikelimo ir pavalgymo laiko 4u.gif
Atsakyti
o jusu nakty jau nevalgo? kiek jusu maziukai misinuko isgeria vienu kartu?

maniskis dar valgo naktim, nzn kaip atpratinti. sakau gal diena per mazai duodu.

mes valgom kose 2 kartus, 12val darzoves su mesa arba be, o 18val kruopu. galvoju gal jau reiketu pradeti ir trecia kose ivesti, bet gydytoja sako gal nuo 8men.

o kada jus duosite jogurtuko ar kazko pan?
Atsakyti
Mes valgom taip:

12-13val darzoviene
17-19val vaisiu tyrele arba siaip vaisius (dazniausiai obuolys)

Siandien pabandem 10-11val vaisiu tyrele su jogurtuku (pirktine).
O siaip, visada MP kai tik nori ir pries miega smile.gif

Vakar nupirkau koses, nepaskaiciau, kad reikia uzpilti MP, dabar reikes nusitraukineti kas karta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 13, 22:30)
oho, kiekd aug valgo....  unsure.gif  matyt as nedamaitinu savo vaiko  doh.gif  nes mes tik darzoviene ir pavakariais obuoliuka arba tyrele. Noreciau duoti varskytes arba jogurtuko vaikisko, bet siandien parduotuve neradau  verysad.gif

jei nedamaitintum, tai apie tai vaikelis pranestu mirksiukas.gif
jam pakanka tikriausiai tiek kiek duodi, buk rami mirksiukas.gif

O mano kaip varniukas nori ir nori doh.gif bet jis po nedaug valgo: koses apie 100ml, o MP gal 50ml, nes 3-5min traukia

kiti vaikai po 150-200 gr sugeria ar suvalgo, mano ziogas tokio kiekio niekaip neiveiktu, jei daugiau nei 120gr padarau, tai lieka

Nakti jau nepilna savaitele nebevalgo thumbup.gif uztenka paryciais soskiuka ideti kai niurneti pradeda, seniau tas tik dar labiau suerzindavo ji, o dabar tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 16 gegužės 2011 - 07:15
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 15, 21:57)
Vakar nupirkau koses, nepaskaiciau, kad reikia uzpilti MP, dabar reikes nusitraukineti kas karta sad.gif

nebutinai su MP, gali ir su pienuku paprastu, o jei bijai naudotai tai pabandyk piena truputi praskiesti
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 15, 21:32)
o jusu nakty jau nevalgo? kiek jusu maziukai misinuko isgeria vienu kartu?

maniskis dar valgo naktim, nzn kaip atpratinti. sakau gal diena per mazai duodu.

mes valgom kose 2 kartus, 12val darzoves su mesa arba be, o 18val kruopu. galvoju gal jau reiketu pradeti ir trecia kose ivesti, bet gydytoja sako gal nuo 8men.

o kada jus duosite jogurtuko ar kazko pan?

mano jau nuo 3men miega visa nakti,nuo 23h iki 7-8h,misinio isgeriam apie 150ml ryte ir vakare,jogurto Hipp bandziau duot,tai pabere zandus,bandysiu paprasto naturalaus su kokia tyrele paskaninti,ziuresiu gal neisbers g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akilanda: 16 gegužės 2011 - 07:50
QUOTE(audryta @ 2011 05 13, 21:55)
kodel nieko gero?
siaip taip aplinkybes susikloste ir tiek unsure.gif

Todėl, kad karvės pienas mažiams negerai 4u.gif Įsivesk į goggle, yra vienam mamų puslapyje straipsnis, bet neleidžia čia nuorodos įkelti...
Bet kiekviena maitiname savo vaikučius tuo, kuo mums atrodo geriausia 4u.gif
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 13, 22:30)

Tikrai daug ax.gif
Beje, pažiūriu, čia visos tokius griežtus grafikus ir kiekius rašote... Maniškė tikrai ne tokia "punktuali"...
Mes visą laiką valgom MP, tik tarpe tarp 12-16 val kažkada (kaip gaunasi) suvalgo kelis šaukštus daržovienės ax.gif Daugiau nieko neįkiši schmoll.gif
Dabar dygsta dantukas, tai porą dienų išvis nevalgo nieko, tik MP...
Jau pradedu galvoti, ar nepradės kokių vitaminų trūkti ax.gif g.gif
QUOTE(Akilanda @ 2011 05 16, 08:49)
<...> jogurto Hipp bandziau duot,tai pabere zandus,bandysiu paprasto naturalaus su kokia tyrele paskaninti,ziuresiu gal neisbers g.gif

Ooo, dabar man aišku, ko mano dukrytei žandai išberti blink.gif Pabandžiau porą kartų duoti Hipp tyrelės skirtingų rūšių (maždaug prieš porą savaičių, prieš savaitę ir prieš porą dienų) - efektas tas pats - išberti žandai doh.gif Taigi dar kartą pasitvirtino faktas, kad konservai kūdikiams - nieko gero doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 16 gegužės 2011 - 08:23
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 16, 09:21)
1. Todėl, kad karvės pienas mažiams negerai 4u.gif Įsivesk į goggle, yra vienam mamų puslapyje straipsnis, bet neleidžia čia nuorodos įkelti...
Bet kiekviena maitiname savo vaikučius tuo, kuo mums atrodo geriausia 4u.gif
2. Beje, pažiūriu, čia visos tokius griežtus grafikus ir kiekius rašote... Maniškė tikrai ne tokia "punktuali"...
Mes visą laiką valgom MP, tik tarpe tarp 12-16 val kažkada (kaip gaunasi) suvalgo kelis šaukštus daržovienės ax.gif Daugiau nieko neįkiši schmoll.gif
Dabar dygsta dantukas, tai porą dienų išvis nevalgo nieko, tik MP...
Jau pradedu galvoti, ar nepradės kokių vitaminų trūkti ax.gif  g.gif

3. Ooo, dabar man aišku, ko mano dukrytei žandai išberti blink.gif Pabandžiau porą kartų duoti Hipp tyrelės skirtingų rūšių (maždaug prieš porą savaičių, prieš savaitę ir prieš porą dienų) - efektas tas pats - išberti žandai doh.gif Taigi dar kartą pasitvirtino faktas, kad konservai kūdikiams - nieko gero doh.gif

1. taip. mes tiesiog neisgalim misinuko pirkti, kogero tas ir leme apsisprendima del pieno, o ir muisu seimos daktare nieko pries buvo
2. pas mane nera grafiko, kada nori tada ir duodu kosele
3. o tu pabandyk pati koki obuoliuka pagremsti, gal nebus reakcijos
ups, kaip laikas greit bega, o as vis dar sioje temoje skaitineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 16, 09:21)
Ooo, dabar man aišku, ko mano dukrytei žandai išberti blink.gif Pabandžiau porą kartų duoti Hipp tyrelės skirtingų rūšių (maždaug prieš porą savaičių, prieš savaitę ir prieš porą dienų) - efektas tas pats - išberti žandai doh.gif Taigi dar kartą pasitvirtino faktas, kad konservai kūdikiams - nieko gero doh.gif

nuo tyreliu musu neberia,tik nuo jogurto to,nes ta diena meniu buvo kaip visada,tik tas jogurtas buvo duodas,o va ryte atsikele raudonais zandais
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 05 16, 09:36)
<...>
3. o tu pabandyk pati koki obuoliuka pagremsti, gal nebus reakcijos

drinks_cheers.gif
QUOTE(Akilanda @ 2011 05 16, 09:56)
nuo tyreliu musu neberia,tik nuo jogurto to,nes ta diena meniu buvo kaip visada,tik tas jogurtas buvo duodas,o va ryte atsikele raudonais zandais

O mums nuo tyrelių, nes kai tik jų duodavau, iškart žandai išberti doh.gif
Per beveik 8 mėn. niekada iki šiol nebuvom turėję jokių alergijų, bėrimų ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 05 16, 06:41)
nebutinai su MP, gali ir su pienuku paprastu, o jei bijai naudotai tai pabandyk piena truputi praskiesti

Hmz... bijau pienuka duoti. Geriau jau ryte nusitrauksiu kazkiek, o kita karta pirksiu kur nereikia MP, galima su vandenuku ax.gif
Atsakyti