Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(vigai @ 2012 11 21, 16:41)
arba Didysis grifas

O ten dar dirba treneris Vytukas?
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 17, 22:11)
Sveikos, gal žinot kokia kaina MOTERŲ EKSPRESE? Nerandu jų internetiniam psl... g.gif Aš visada buvau ištikima AKELAI, bet dabar labai norisi kažką pakeisti. Akeloj pernelyg atgraso tos spūstys... doh.gif Gyvenu Petrašiūnuose, gal rasčiau kokią kompanjonę sportams?.. tongue.gif

Beje, berods gruodžio mėn. žada baseinų ir sporto komplekso atidarymą Girstutyje. Laukiu nesulaukiu blush2.gif

Sveiki smile.gif
as irgi noreciau prisijungti sportuoti smile.gif esu sitame reikale naujoke biggrin.gif Gyvenu Palemone gal galite rekomenduoti koki sporto kluba aerobika pasokti?
Atsakyti
QUOTE(jorune32 @ 2012 12 02, 14:20)
Sveiki smile.gif
as irgi noreciau prisijungti sportuoti smile.gif esu sitame reikale naujoke biggrin.gif Gyvenu Palemone gal galite rekomenduoti koki sporto kluba aerobika pasokti?

Viena sm mamytė rekomendavo aerobiką prie Dainavos poliklinikos. Treniruotės vyksta mokykloj, bet sako, kad viskas puiku ten. Aišku, jei nereikalaujat prabangos mirksiukas.gif Vienos treniruotės kaina 8Lt, o abonementai po 60, 70Lt. Galėtume kartu pamėginti pirmąkart už tą vienkartinį mokestį smile.gif Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 02 gruodžio 2012 - 14:45
QUOTE(meyle @ 2012 12 02, 14:44)
Viena sm mamytė rekomendavo aerobiką prie Dainavos poliklinikos. Treniruotės vyksta mokykloj, bet sako, kad viskas puiku ten. Aišku, jei nereikalaujat prabangos mirksiukas.gif Vienos treniruotės kaina 8Lt, o abonementai po 60, 70Lt. Galėtume kartu pamėginti pirmąkart už tą vienkartinį mokestį smile.gif Ką manot?

Kadangi as neperseniausiai cia gyvenu tai ir rajono nelabai zinau kur ten gali buti mokykla biggrin.gif Bet mielai prisijungciau smile.gif O kokiu metu ten vyksta uzsiemimai?
Atsakyti
QUOTE(jorune32 @ 2012 12 02, 15:04)
Kadangi as neperseniausiai cia gyvenu tai ir rajono nelabai zinau kur ten gali buti mokykla biggrin.gif Bet mielai prisijungciau smile.gif O kokiu metu ten vyksta uzsiemimai?

Gal žinote Urmo bazę? Arba Kauno kolegiją? Tai va, šalimais šių dviejų vietų mirksiukas.gif Arčiausiai Dainavos poliklinikos, jei pati gerai supratau. Treniruotės vyksta kiekvieną darbo dieną, dviem skirtingais laikais: 17.30 ir 18.30.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 02 gruodžio 2012 - 16:24
QUOTE(meyle @ 2012 12 02, 16:23)
Gal žinote Urmo bazę? Arba Kauno kolegiją? Tai va, šalimais šių dviejų vietų mirksiukas.gif Arčiausiai Dainavos poliklinikos, jei pati gerai supratau. Treniruotės vyksta kiekvieną darbo dieną, dviem skirtingais laikais: 17.30 ir 18.30.

Na as mazdaug zinau ta rajona tin nelabai gerai ir kur mokyklos yra tiksliai nezinau smile.gif nes zinau kazkokia prof mokykla yra grinai uz poliklinikos ir greitosios smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kada atsidaro naujasis Impuls sporto klubas Zalgirio arenoje?

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2012 12 02, 21:27)

4u.gif  4u.gif

Pora puslapiu atgal kazkuri lyg rase, kad gruodzio pradzioje, bet speja , kad tik kaledom biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O kada Girstutis??? Laukiu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2012 12 04, 12:03)
O kada Girstutis??? Laukiu... bigsmile.gif

Man irgi labai idomu...
Ir gal kas zino ar ten bus kokia aerobikos ar treniruokliu sale?
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 11 27, 10:32)
O ten dar dirba treneris Vytukas?

Nea, tik Evaldas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2012 12 02, 21:27)

4u.gif  4u.gif

http://zalgirioarena...-zalgirio-arena
Atsakyti