Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(Finna @ 2012 11 04, 21:43)

Mes su MB norėjome, kol kainų nepažiūrėjom biggrin.gif

Buvo akcija perkant is anksto triju ir sesiu menesiu abonementus, tada kaina menesiui gaunasi berods 97 lt laisvam grafikui. O siaip kainos kaip ir kituose impuls sporto klubuose, 210 menesiui ar ne? Gal kas zinote, ar cia bus zumbos uzsiemimai?
Atsakyti
Ka galite rekomenduoti individualios programos sudarymui?
Atsakyti
QUOTE(reda 4 @ 2012 11 10, 13:27)
Ka galite rekomenduoti individualios programos sudarymui?

as rekomenduociau Rolanda Zeimi.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 11 04, 21:43)
Fanką lankiau senokai, prieš 3-4 metus gal g.gif O, kad trenerės ten apkalbinėja lankytojus- faktas, ne viena aš esu
girdėjusi smile.gif Nežinau, gal dabar ten kolektyvas pasikeitęs ir kažkas labai kitaip, seniau tikrai buvo nekas. Treniruokliuose prižiūrėdavo nebent Andrejus, kiti treneriai vaikštinėdavo ar sėdėdavo tik dėl vaizdo smile.gif

Del treneriu nesigincysiu 4u.gif siaip aerobikos treneres ten nesikeicia, tik sales, Andrejus - tai turbut Andzejus, jis savininkas Fanko 4u.gif joa, kazkda jis gerai sales treneriu dirbdavo, dabar tuo nebeuzsiima, veda body pump, tai vyrams ten tikrai super, bet panom - schmoll.gif nebent nori kvadratine kulturiste pavirst biggrin.gif o dabar salej dirba toks Giedrius, tai irgi labai super, visuomet pataria, ziuri kaip darai ir t.t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 11 04, 22:43)
Buvo akcija perkant is anksto triju ir sesiu menesiu abonementus, tada kaina menesiui gaunasi berods 97 lt laisvam grafikui. O siaip kainos kaip ir kituose impuls sporto klubuose, 210 menesiui ar ne? Gal kas zinote, ar cia bus zumbos uzsiemimai?

laisvam grafikui, perkant 3mėn abonementą, su nuolaida gaunasi 211Lt/mėn. 4u.gif
15% nuolaida iki šiandien.

Žalgirio impuls kainos

buvo gerokai keista pirkti abonementą į klubą, kurio nemačiau net nuotraukų doh.gif
Kiek vadybininkė informavo, tai atidarymas ne lapkričio pabaigoje, o jau gruodžio pradžioj. Spėju realiai atidarys tik kalėdom doh.gif
Na.. žiūrėsim kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2012 11 16, 11:32)
laisvam grafikui, perkant 3mėn abonementą, su nuolaida gaunasi 211Lt/mėn.  4u.gif
15% nuolaida iki šiandien.

Žalgirio impuls kainos

buvo gerokai keista pirkti abonementą į klubą, kurio nemačiau net nuotraukų  doh.gif
Kiek vadybininkė informavo, tai atidarymas ne lapkričio pabaigoje, o jau gruodžio pradžioj. Spėju realiai atidarys tik kalėdom  doh.gif
Na.. žiūrėsim kaip bus.

Aš nemėgstu pirkti abonementų ilgam laikui, tik mėnesiui, nes nežinau ar patiks... Nepatinka įsipareigoti klubui:)
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 11 16, 23:02)
Aš nemėgstu pirkti abonementų ilgam laikui, tik mėnesiui, nes nežinau ar patiks... Nepatinka įsipareigoti klubui:)

Na taip, tai individualu.
Aš, pvz, nemėgstu blaškytis, tad jei pradedu lankyt, tai ilgam smile.gif

Prieš tai lankiausi Fanke, tai manęs ten daug kas netenkino, bet arti namų, tai sukandus dantis lankiau. Kas netenkino - dušai, parkingas, ir žmonių trafikas.
jei susimoki "auksinį" abonementą, kažkodėl tie patys su nuolaidom studžiai eina kartu piko valandom - abydna smile.gif
Impulse, kiek žiūriu, tai jei studentas su nuolaida, tai tau ribojimas laikas - iki 17:30. manau, tai teisinga. nes jei moku daugiau, tai ir noriu gauti daugiau (šiuo atveju vietos) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 17 lapkričio 2012 - 12:55
QUOTE(vataipva @ 2012 11 17, 13:52)
Na taip, tai individualu.
Aš, pvz, nemėgstu blaškytis, tad jei pradedu lankyt, tai ilgam smile.gif

mane domina zumba ir dar keli užsiėmimai... o kiek mačiau nėra galimybės pirkti abonementą būtent šiam užsiėmimui ... dabar lankau pilatesą ir norėčiau zumbos "garo" nuleidimui tongue.gif blogiausiu atveju pirkčiau abonementą tik aerobikai.. bet tokio varianto bent kol kas naujame impulse nematau...

Tikiuosi, kad gruodžio mėnesį tikrai atidarys girstučio sporto kompleksą..kiek matau, tai apdailos darbai eina į pabaigą... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 11 17, 17:28)
mane domina zumba ir dar keli užsiėmimai... o kiek mačiau nėra galimybės pirkti abonementą būtent šiam užsiėmimui ... dabar lankau pilatesą ir norėčiau zumbos "garo" nuleidimui  tongue.gif blogiausiu atveju pirkčiau abonementą tik aerobikai.. bet tokio varianto bent kol kas naujame impulse nematau...

Tikiuosi, kad gruodžio mėnesį tikrai atidarys girstučio sporto kompleksą..kiek matau, tai apdailos darbai eina į pabaigą... ax.gif

na taip taip, man, kaip grupinių nemėgėjai, tik treniruokliai domina doh.gif
girstučio, kiek suprantu, baseinai stiprioji puse bus, taip?
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2012 11 17, 19:26)
na taip taip, man, kaip grupinių nemėgėjai, tik treniruokliai domina  doh.gif
girstučio, kiek suprantu, baseinai stiprioji puse bus, taip?

žada ir treniruoklių salę 4u.gif
Atsakyti
Sportuoju Žeimio klube, tai be visų pagirų, su kuriomis sutinku, noriu pasakyti keletą objektyvių pastabų ir trūkumų. tongue.gif Vienas iš jų - prasta vėdinimo sistema. Tik įėjus vakare į patalpą trenkia stiprus prakaito kvapas doh.gif , aišku ilgiau pabuvus prie jo pripranti, bet pirmą įspūdį gadina. Sakysit, kas čia tokio, juk sporto klubas, bet kiek teko lankytis kituose, šiame sporto klube šis nemalonus kvapas labiausiai jaučiamas. rolleyes.gif

Kitas aspektas, pagal kurį asmeniškai aš renkuosi klubą, - dušai. Man svarbu, kad jie būtų ne tik tvarkingi, bet ir su pilnai atskiromis kabinomis. Asmeniškai nepatinka praustis atvirai matant pašaliniams žmonėms. Tai čia man jau didelis minusas. schmoll.gif Gerai tik tiek, kad gyvenu visai šalia, tai greitai parbėgu namo ir nusiprausiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2012 11 11, 09:14)
as rekomenduociau Rolanda Zeimi.

arba Didysis grifas
Atsakyti