QUOTE(Märchen @ 2012 01 23, 16:40)
Todėl, kad treniruoklių salėje visiškai nėra jokios priežiūros, atskiro salės instruktoriaus nėra, yra tik administratorius, kuriam teoriškai ir priskirtos trenerio pareigos, bet praktiškai jų atlikt beveik neįmanoma: vieni ateina, kiti išeina, o dar juk reikia ir su senais klientais pasišnekučiuoti, tai kur jau tie sportuojantys
Daainavos sportklubi lankau jau ilgiau nei metus. Klubas superpatogioje man vietoje ir man patinka , kad daug erdves. Del treneriu, jei jau kalbame apie didiji tingini Gintara, tai jis ten simbolinis, trenerio igudziai minimalus, visiskai atsainus poziuris, jam visiskai vienodai ant visu sportuojanciu.
Bet yra puikus treneris Raimundas, ateina is Azuolyno sporto klubo, profesnionalas ir turintys begale patirties. Tiek , kad jis retokai ateina, bet galima priimamajame visada suzinoti, kada jis dirba, ir ateiti tuo metu. 3 kartus per savaite jis dirba siam klube. Raimundas man sudare programa, apmoke, ir dabar kai pataikau ateiti jo darbo laiku, priziuri, pataria, rupinasi sportuojanciais.
Dar yra Agneta, tik labai retai as ja matau, einu tik vakarais. Ji matosi, kad domisi sportu, jos paklausus, visada gausi patarimu.
Tad beviltiskas sis sporto klubas tikrai nera, Gintaras ten gadina visa ivaizdi

ir deja, jis dazniausiai ten ir sedi..