Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(KTK @ 2012 01 23, 16:07)
O kodel?Jei nenori cia sakyti,tai gali ir az  smile.gif .
Naujoke as sporto klube aplamai  biggrin.gif ,nei karto dar ten nesportavau.

Todėl, kad treniruoklių salėje visiškai nėra jokios priežiūros, atskiro salės instruktoriaus nėra, yra tik administratorius, kuriam teoriškai ir priskirtos trenerio pareigos, bet praktiškai jų atlikt beveik neįmanoma: vieni ateina, kiti išeina, o dar juk reikia ir su senais klientais pasišnekučiuoti, tai kur jau tie sportuojantys irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 01 23, 16:40)
Todėl, kad treniruoklių salėje visiškai nėra jokios priežiūros, atskiro salės instruktoriaus nėra, yra tik administratorius, kuriam teoriškai ir priskirtos trenerio pareigos, bet praktiškai jų atlikt beveik neįmanoma: vieni ateina, kiti išeina, o dar juk reikia ir su senais klientais pasišnekučiuoti, tai kur jau tie sportuojantys irnesakyk.gif

Nu va doh.gif ,o taip man tiko pagal vieta,o dar paskaiciau,kad yra vaiku zaidimo kambarys,tai lekciau su dukryte biggrin.gif .Bet gal kas pasikeite tenais g.gif .Nes as noreciau ir kad man programa sudarytu ir pamokytu,kaip viska taisyklingai daryti.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 01 23, 16:50)
Nu va  doh.gif ,o taip man tiko pagal vieta,o dar paskaiciau,kad yra vaiku zaidimo kambarys,tai lekciau su dukryte  biggrin.gif .Bet gal kas pasikeite tenais  g.gif .Nes as noreciau ir kad man programa sudarytu ir pamokytu,kaip viska taisyklingai daryti.

Nepasikeite tikrai niekas doh.gif visiskai pritariu auksciau pasisakiusisiai merginai drinks_cheers.gif visiskai jokios prieziuros, labai atsainus poziuris i klientus g.gif na nzn, yen nebent i aerobika eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 01 24, 10:05)
Nepasikeite tikrai niekas doh.gif  visiskai pritariu auksciau pasisakiusisiai merginai drinks_cheers.gif  visiskai jokios prieziuros, labai atsainus poziuris i klientus g.gif  na nzn, yen nebent i aerobika eit smile.gif

Dekui merginos,ieskosiu tada toliau kokio geresnio klubo biggrin.gif .
Atsakyti
Dainavos, tai cia apie kuri kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2012 01 24, 12:13)
Dainavos, tai cia apie kuri kalbat?

Dainavos PC.
Atsakyti
Laba diena paneles smile.gif Esu nauja nare ir labai jau susipykusis su savo gyvenimu ir savo kunu. Mano siandien gimtadoenis ale va nesu laiminga smile.gif
Reikia kazko imtis ir greitai nes jau taip nebegaliu gyventi.
Labai noreciau suzinoti kurioje vietoj Garliavoje vyksta aerobika. Gal ir kokius kontaktus galima butu i AZ.
Atsakyti
gal yra norinti kartu lankyti sporto klubą Dainavos rajone? galvoju apie Dainavos s.k. arba R.Zeimio:), galbūt Idėja
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 01 23, 16:40)

Daainavos sportklubi lankau jau ilgiau nei metus. Klubas superpatogioje man vietoje ir man patinka , kad daug erdves. Del treneriu, jei jau kalbame apie didiji tingini Gintara, tai jis ten simbolinis, trenerio igudziai minimalus, visiskai atsainus poziuris, jam visiskai vienodai ant visu sportuojanciu.

Bet yra puikus treneris Raimundas, ateina is Azuolyno sporto klubo, profesnionalas ir turintys begale patirties. Tiek , kad jis retokai ateina, bet galima priimamajame visada suzinoti, kada jis dirba, ir ateiti tuo metu. 3 kartus per savaite jis dirba siam klube. Raimundas man sudare programa, apmoke, ir dabar kai pataikau ateiti jo darbo laiku, priziuri, pataria, rupinasi sportuojanciais.

Dar yra Agneta, tik labai retai as ja matau, einu tik vakarais. Ji matosi, kad domisi sportu, jos paklausus, visada gausi patarimu.

Tad beviltiskas sis sporto klubas tikrai nera, Gintaras ten gadina visa ivaizdi smile.gif ir deja, jis dazniausiai ten ir sedi..
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Sporte esu ziauriai naujoke, nes ziauriai jo visa gyvenima nemegau, o kuno k. pamokos tai jau is vakaro imdavau depresuoti smile.gif
Ieskau sporto klubo kaune, netoli akluju, gal kuri turite didesne patirti ir galite parekomenduoti? (na, kad ir i az jei netingit smile.gif)
manau nepakenktu pora kart i sav sveikatos sumetimais is darbo valandelei istrukus pasportuoti del bendros savijautos, o jei dar koki viena kita kg pavyktu nusimesti, tai is vis butu super blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Black&Gold @ 2012 01 28, 14:53)
gal yra norinti kartu lankyti sporto klubą Dainavos rajone? galvoju apie Dainavos s.k. arba R.Zeimio:), galbūt Idėja

As kaip tik ieskau kur galeciau pradeti sportuoti, tik dar negaliu apsispresti kur, jei turi info apie ji, tai gal pasidalintu i az?
Atsakyti
ČIA gal šiek tiek neįprasta daugeliui, bet pakankamai intensyvu rolleyes.gif
Kaip tik Dainavos raj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 30 sausio 2012 - 13:19
QUOTE(S & D @ 2012 01 14, 09:06)
As taip pat noreciau Silainiuose sporto kluba susirast mirksiukas.gif

As lankausi BodyHouse, dirbam su Giedrium.
3 menesiu rezultatas
user posted image
Atsakyti