QUOTE(AusrineR @ 2012 01 18, 11:47)
Sveikos

Aš su savo vaikinu nusprendžiau lankyti sporto klubą, nes riebaliukai neduoda ramybės

pasiskaitinėjau jūsų komentarus ir nusprendžiau, kad tikriausiai mėginsime Fanką

Taigi, norėčiau kad plačiau papasakotumėte apie jį...mes norėtume individualią kad mums programą padarytų, ar tai įmanoma? pas ką ten kreiptis, kaip ten personalas pats? ir tiesa ar įmnaoma, kad tik treniruoklių salėje sportuoti galima būtų? nes man tos aerobikos ir visa kita nepatinka, aš ne sportininkė
Fanke(kaip ir kituose) yra atskirai abonementas tik treniruokliams.
Po pradines(nesportavus ar po pertraukos rekomenduojama lengvesne)2-3 sav.galite prasyt individualios,jos bus atskiros, Jums ir Jusu draugui,pagal pageidavimus ko butent norit.
Pagal mano menkas zinias,Andzejus yra pats ir savininkas,kaip treneris visiskai nieko gero negaliu pasakyt. Bet kadangi su panom ir soka Jis(aerobika veda),tai maciau ,kad moterims Jis labaaai patinka,cia jauciu ne del jo darbo
Kas liecia treniruokliu sale,tai ji nedidele,inventorius isdestytas nepatogiai etc.
Kadangi klauset butent apie treniruokliu sale,tai apie aerobika net nerasau,nes toje vietoje minetaji Andzeju pagirciau,toje srityje jis profas
Ai dar

Jei vairuojat auto,tai su pastatymu ten problema,vidiniame kieme norint statyt(gatveje buna visada uzimta),reik moket papildomai.
Sekmes sporte