Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(aktyviste123 @ 2012 01 05, 21:52)
O kas tan ivyko, labai idomu pasidare smile.gif Papasakokit smile.gif

http://kauno.diena.l...ukentejo-400069
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2012 01 05, 20:57)
kaip jum siandien ivykis sporto klube Baltai?

Na cia tai tikrai sakyciau toks neeilinis ir ne standartinis ivykis blink.gif Bet kad butu konkurentu is kitu sporto klubu darbas, kazkaip nelabai tikisi. Nors maza ka-visko siais laikais buna verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

norejau paklausti, ar kas sportuojate LKKA sporto centre? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos ir man atejo laikas ir noras truputi pasportuoti, tik esu visiskai pasimetus del vietus, ieskau dainavos r., noriu atsipusti ir sustiprinti savo kuna. Gal senbuves patars ka. Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 12 12, 18:20)
Ieskau sporto klubo Silainiuose, svarbiausia noriu savo darba ismananciu treneriu, kurie galetu sudaryti gera programa, ir siaip kad butu nebaisu paklausti, tiesiog supratimo, nuosirdumo norisi ir t.t.

As taip pat noreciau Silainiuose sporto kluba susirast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S & D @ 2012 01 14, 11:06)
As taip pat noreciau Silainiuose sporto kluba susirast mirksiukas.gif

Šarkuvos gatvėj lankiau, neblogas buvo prieš pora metų....
kalanetika aerobika, treniruokliai...
Atsakyti
Šilainiuose rekomenduoju kluba Baltai. Kiek esu sportavusi, man kaune pats geriausiais sporto klubas. Aerobika ir treniruokliai - liuks. Kardio treniruokliu yra pakankamai. Gera programa sudaro Ramunas.
Papildyta:
Pati susiduriau su problema, gero sporto klubo paieska - patogioj vietoj smile.gif Jei gyvenciau silaiuose eiciau tik i baltus. Kokia gera kluba su nesikandziojanciom kainom galetumete parekomenduoti centre/savanoriuose? (aktualu, kad kardio treniruokliu turetu). Fankas, Savas ir Linija nelimpa.
Atsakyti
Gal kas lankote aerobika Top dance Kestucio gatveje?
Atsakyti
nelankau, bet girdėjau tikrai gerų atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2012 01 02, 23:08)
as irgi noreciau dairausi kas yra garliavoje bet kazkaip apart treniruokliu sales nieko neradau... nors imk ir paciai pravedineti treniruotes kartu ir pati dar pasportuociau kalanetika  lotuliukas.gif

As ir prisjungciau:)
Atsakyti
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2012 01 14, 15:54)
Šarkuvos gatvėj lankiau, neblogas buvo prieš pora metų....
kalanetika aerobika, treniruokliai...

O koki lankei? Gal Grizli? Dairausi silainiuose, lankiau Oaze, bet brangoka... Mastau apie Baltus (matau cia girti buvo), Leta (nepatinka treniruociu grafikas) ir Grizli, bet apie ji nieko nepavyksta rast...
Atsakyti
QUOTE(Mo_Mo @ 2012 01 17, 18:14)
O koki lankei? Gal Grizli? Dairausi silainiuose, lankiau Oaze, bet brangoka... Mastau apie Baltus (matau cia girti buvo), Leta (nepatinka treniruociu grafikas) ir Grizli, bet apie ji nieko nepavyksta rast...

pavadinimo tai kaip ir neatgaminsiu, bet nuo poliklinikos važiuojant, į dešinę ties "iki" gatvė, ten jau daugiabučiai kaip ir prasideda... tiesiai dar šiektiek pavažiavus dešinėj pusėj į antrą aukštą reik pakilt...
ten pigiau, nei oazej būdavo..
Atsakyti