gal kas nors gali pasakyti savo nuomonę apie sporto klubą KRONAS
QUOTE(Sagittarius @ 2011 03 09, 19:51)
gal kas nors gali pasakyti savo nuomonę apie sporto klubą KRONAS
jei apie esantį Rasos gimnazijoj , tai teko palankyti mėnesiuką , bet ne itin patiko , nes vietos labai labai mažai

Papildyta:
gal kuri žinote ar penktadienį - kovo 11 d. - dirbs Dainavos sporto klubas ?
Sveikos
o kaip sporto klube "Didysis grifas" su turimais treniruokliais? Iš jų puslapio, tai nelabai didelis pasirinkimas
Aišku, už tokią kainą nereikia norėti...Bet kiek žiūriu nuotraukose pagrinde štangutės, svarmenys, prisitraukimams daryti turnikai
Kokių dviračių nei nėra tikriausiai
O man reikia pagrinde orientuotis į apatinę dalį, šlaunų, užpakaliuko tobulinimą 
Papildyta:
Ir dar domina sporto klubas XXL, esantis,jei gerai pamenu, Taikos pr. 32
Nei puslapio neturi jie, nieko, tai nei kainų rast įmanoma, nei pan. O gal ten šiaip tik vyriokai renkasi, pasikačialinti rimtai

Papildyta:
Ir dar domina sporto klubas XXL, esantis,jei gerai pamenu, Taikos pr. 32

QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 03 09, 19:27)
gal kuri žinote ar penktadienį - kovo 11 d. - dirbs Dainavos sporto klubas ?
Dirbs šeštadienio grafiku. Nuo 9 iki 16 val.

QUOTE(gummy bear @ 2011 03 09, 21:37)
valio

beje , kaip pačiai sekasi ruoštis bikini sezonui?
man tai svoriukas sustojo kritęs....

QUOTE(Caramele @ 2011 03 09, 20:15)
man reikia pagrinde orientuotis į apatinę dalį, šlaunų, užpakaliuko tobulinimą 

Tam nebūtinai reikalingi treniruokliai

Nuo fitnes-jogos kuo puikiausiai tvarkosi šlaunys ir užpakaliukas. Tik dabar bėda - vėl neturiu ką rengtis

__fittnessiukas__ tau gal jau nebėr kam krist? Pagal entuziazmą tai tu man tokia uch atrodai. Sakau, gal jau nukrito ko nereik ir dabar raumenai auga

QUOTE(Caramele @ 2011 03 09, 21:15)
Sveikos
o kaip sporto klube "Didysis grifas" su turimais treniruokliais? Iš jų puslapio, tai nelabai didelis pasirinkimas
Aišku, už tokią kainą nereikia norėti...Bet kiek žiūriu nuotraukose pagrinde štangutės, svarmenys, prisitraukimams daryti turnikai
Kokių dviračių nei nėra tikriausiai
O man reikia pagrinde orientuotis į apatinę dalį, šlaunų,

kiek atsimenu tai grife yra tik du dviraciai, kazkada buvo ir slides, bet tie dviratukai naudojami tik apsilimui, niekas prie neuzsisedi

AR YRA PANU LANKANCIU SP BALTUS? klausimukas, girdejau kad labai giria Nijoles treniruotes, kuo jos ypatingos? ir sake kal labai stiprios treniruotes, ar teisybe, is savaitgaliu rytais kas ten buna per " smagusis savaitgalis", ir dar vienas klausimas penktadieninio treniruote "the mix"?kas ten vyksta?aciu
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 03 09, 21:40)
beje , kaip pačiai sekasi ruoštis bikini sezonui?

Tą patį, kaip ir Irunia pagalvojau. Gal tikrai nebėra kam kristi?

O tu laikaisi tų mitybos taisyklių, kur trenerė rekomendavo?
Man iki bikinio sezono dar toli

QUOTE(gummy bear @ 2011 03 10, 14:56)
Tą patį, kaip ir Irunia pagalvojau. Gal tikrai nebėra kam kristi?
Gerai, kad LT vasara vėlyva
O šiaip tai šį kartą stengiuos į svarstykles per daug nežiūrėti, daugiau į veidrodį. Galėtų svarstyklės ir 100 kg rodyti, svarbu, ką veidrodis rodo 

aš visada surasiu nuo kur reikia numesti

bet iš tiesų tai dar tikrai yra riebaliukų.....

tai jau tikrai , gerai , kad LT vasara vėlyva , dar daaaug laiko susitvarkyti figūrytę

Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 03 10, 12:55)
Tam nebūtinai reikalingi treniruokliai
Nuo fitnes-jogos kuo puikiausiai tvarkosi šlaunys ir užpakaliukas. Tik dabar bėda - vėl neturiu ką rengtis
__fittnessiukas__ tau gal jau nebėr kam krist? Pagal entuziazmą tai tu man tokia uch atrodai. Sakau, gal jau nukrito ko nereik ir dabar raumenai auga

na užsispyrus tai tikrai esu , ir nepasiduodu kol nepasiekiu savo

tik , kad tikrai yra ką mesti , o raumenų auginti tai tikrai nesinori , į kultūrizmą nepretenduoju

Sveikutės
Atėjo laikas ir man jau prisiruošti eiti į sporto klubą, tik didžiausia bėda išsirinkti.. Esu iš Šilainių, tai noriu kad klubas būtų prie namų
Kokį galite pasiulyti? Noriu sutvirtinti pilvuką, nes pati esu labai lieknutė, bet pilvukas labai jau ištižęs, ta prasme lašinukų yra ir toks ne savo formoj
Mastau apie impuls sporto klubą.

Sveikutes
Planuoju eiti i Boxing blast sporto klube "Fankas". Gal kuri nors lankote? Noriu paklaust, ar ten labai daug zmoniu susirenka i tas treniruotes? Nes norisi kazka ismokti, o jei minia zmoniu, tai nelabai ka ir matyciau..