Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ir vėl duotumėte tą patį vardą savo vaikui?

tik tą patį. ir kitokio neturiu net minty... vargu ar tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Net mintis tokia netoptelėjo, kaip galima keisti vaiko vardą? g.gif
Atsakyti
Nekeisciau. Varduka 'nesiojaus' labai ilgai, jis gerai apgalvotas buvo wub.gif
Atsakyti
mano paneliu vardai
Dominyka-18 metu
Rusne-15metu,
Vilte-tuoj bus 8 menesiai
NEKEISCIAU NE VIENO VARDO.nesivaikiau madu,vardus rinkau apgalvotai.dejau tuos kurie man ir mano vyrui patiko.grazus,paprasti lietuviski vardai.........
Atsakyti
keis nekeisčiau, bet jei laiką galima būtų atgamint atgal -- to paties vardo neduočiau.
tuometu kažkaip gavosi spontaniškai -- su puse velnio, tuo metu, taip gerai, bet kas tai "nuostabiausias vardas" -- toli gražu.
Atsakyti
kolkas dar vaikų neturiu, bet man gražiausia vardai Ugnė ir Marijus:) na, gal ateity dar kas pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai nekeisciau. Siai dienai man tai vis dar pats graziausias vardas berniukui wub.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazus Gvidas wub.gif ....pazistu faina zmogeli tuo varduku thumbup.gif
Atsakyti
Na mano pačios vardas Ina,vaikų aš neturiu,bet mano vardas nėra įpatingas,bet man gražus ir aš jo nenorėčiau keisti biggrin.gif.
Atsakyti
Nekeisčiau tikrai. Ir retas ir gražus 4u.gif
Atsakyti
As labai patenkinta savo vaiku vardais, tikrai nekeisciau, jiems labai tinka,sie vardai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritarsiu daugumai mamyciu, pasisakiusiu pries tai - savo dukteriai duociau toki pat varda smile.gif
Dauguma krikscionisku ir prasminiu vardu yra auksciau visokios mados.
Atsakyti