Net mintis tokia netoptelėjo, kaip galima keisti vaiko vardą?
mano paneliu vardai
Dominyka-18 metu
Rusne-15metu,
Vilte-tuoj bus 8 menesiai
NEKEISCIAU NE VIENO VARDO.nesivaikiau madu,vardus rinkau apgalvotai.dejau tuos kurie man ir mano vyrui patiko.grazus,paprasti lietuviski vardai.........
Dominyka-18 metu
Rusne-15metu,
Vilte-tuoj bus 8 menesiai
NEKEISCIAU NE VIENO VARDO.nesivaikiau madu,vardus rinkau apgalvotai.dejau tuos kurie man ir mano vyrui patiko.grazus,paprasti lietuviski vardai.........
keis nekeisčiau, bet jei laiką galima būtų atgamint atgal -- to paties vardo neduočiau.
tuometu kažkaip gavosi spontaniškai -- su puse velnio, tuo metu, taip gerai, bet kas tai "nuostabiausias vardas" -- toli gražu.
tuometu kažkaip gavosi spontaniškai -- su puse velnio, tuo metu, taip gerai, bet kas tai "nuostabiausias vardas" -- toli gražu.
kolkas dar vaikų neturiu, bet man gražiausia vardai Ugnė ir Marijus:) na, gal ateity dar kas pasikeis
Tikrai nekeisciau. Siai dienai man tai vis dar pats graziausias vardas berniukui
Man irgi labai grazus Gvidas ....pazistu faina zmogeli tuo varduku
Na mano pačios vardas Ina,vaikų aš neturiu,bet mano vardas nėra įpatingas,bet man gražus ir aš jo nenorėčiau keisti .
Nekeisčiau tikrai. Ir retas ir gražus
As labai patenkinta savo vaiku vardais, tikrai nekeisciau, jiems labai tinka,sie vardai.
Pritarsiu daugumai mamyciu, pasisakiusiu pries tai - savo dukteriai duociau toki pat varda
Dauguma krikscionisku ir prasminiu vardu yra auksciau visokios mados.
Dauguma krikscionisku ir prasminiu vardu yra auksciau visokios mados.