as ir nekeisciau
juk vardas renkamas ne viena diena. be to, kai vardas suteikiamas, kazkaip jis su vaikuciu tarsi susigyvena. net minties nebuvo pakeist ar gailetis, kad pavadinau taip, o ne kitaip
QUOTE(leliux @ 2007 01 21, 20:58)
juk vardas renkamas ne viena diena. be to, kai vardas suteikiamas, kazkaip jis su vaikuciu tarsi susigyvena. net minties nebuvo pakeist ar gailetis, kad pavadinau taip, o ne kitaip
truputį bet man tai vis tiek labai rūpi auksu pabarstytas leliux'o dukrytės vardas...
Aisku,kad ne.
Kas duota- tas duota.
Nesuprantu tokiu zmoniu,kurie keicia
Kas duota- tas duota.
Nesuprantu tokiu zmoniu,kurie keicia
Nuomonė nepasikeitė, vardas patiko ir patinka. Nors Gretų dabar LABAI daug
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 02 19, 16:20)
Nuomonė nepasikeitė, vardas patiko ir patinka. Nors Gretų dabar LABAI daug
Niekada net tokios minties nebuvo,kad gal vardą ne tokį parinkom. Svarstymai buvo prieš, o paskui-jokių dvejonių.
Nekeisčiau, mums patinka išrinkti vardai.
Tikrai nekeisciau .Labai esam isrinktu vardu patenkinti
Tikrai nekeisciau
ol laukiausi visi sake kad bus berniukas, todel apie mergaitiska varda et nesukau galvos... o isejo taip kaip yra.... gme mergaite.... gydytoja dar gimdykloje paklause ar turi mergaitei varda... atsakiau , kad man laba grazus Emilija, bet nenoriu kad ja vadintu Ema.. Gydytojos zodziai man patiko ir sustiprino pano apsisprendima- kaip vadinsi tu, taip ir kiti vadins. Taigi nors dar ligonineje bandziau klijuot Guoda, bet sis vardas visiska "nelipo" Taigi mano Emilyte rugseji jau keliaus i mokyklele, ir nors as ja kartais pavadinu Liusenet nezinau kodel) bet vardo tikrai nekeisciau...
Aš taip pat kaip ir temos autorė galvojau iki tol, kol neturėjau vaikų, man atrodė, kad tiek daug gražių vardukų, o kaip atsirinkti tą vienintelį savo vaikeliui?Dabar, kai pagimdžiau mergytę, supratau, kad vardas tiesiog prigija žmogui ir savo dukrytės nebeįsivaizduoju kitu varduku. O jeigu rasiu nuostabų dar vieną vardą - gimdysiu vėl Eh... tikiuosi to po dviejų metukų