O va as pirmagimei keisciau... Kamile ji... Vyras isrinko... jai tinka, nes ji sviesi, melynake, bet man kazkaip, nelabai.
Vadinu ja MILE. O ir jai labiau patinka. Manau, ji bus is tu, kuri nores paaugusi pasikeisti varda...
O AS LABAI DZIAUGUOSI SAVO VAIKU VARDAIS -NIKAS-
Man mano vaiku vardai patys paciausi ir niekada nekeisciau ju i jokius kitus
Taip taip taip milijoną kartų duočiau tą patį vardą, nes dukrytei jis labai tinka. Kas pamato sako "nu tikra saulytė" . Labai linksma mergytė mūsų ir vardas Saulė labai tinka
QUOTE(angelface @ 2013 07 23, 10:31)
Taip taip taip milijoną kartų duočiau tą patį vardą, nes dukrytei jis labai tinka. Kas pamato sako "nu tikra saulytė" . Labai linksma mergytė mūsų ir vardas Saulė labai tinka
Kur jai tą vardą uždėjot?
QUOTE(Jealousa @ 2013 07 25, 09:06)
Kur jai tą vardą uždėjot?
Niekur nedėjo, davė O duoti vardą yra gerai, kaip ir suteikti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 07 25, 09:42)
Niekur nedėjo, davė O duoti vardą yra gerai, kaip ir suteikti
Aha, pataisė, nes buvo uždėjau
QUOTE(Jealousa @ 2013 07 26, 09:57)
Aha, pataisė, nes buvo uždėjau
Tai kad neredaguota žinutė ir Jūsų citatoje matosi, kad parašyta duočiau, ne dėčiau Pataisyti taip, kad neliktų žinutės redagavimo žymos neįmanoma nariams. Turbūt ne taip perskaitėte "ant greitųjų"
Savo vaikus pavadinčiau tik taips pačiais vardais, labai jiems tinka ir kitų neįsivaizduoju. Mergaitei vardą išrinkom dar kai buvo nėštumo pradžia, o berniukui buvo sunkiau gerokai, kai jau gimė-pavadinom vienu, nu bet niekaip nelipo tas vardas vaikui, neapsiversdavo liežuvis juo vadinti. Tai kai buvo mėnuo su viršum susėdom ir nusprendėm, kad reikia kitą galvot. Ir uždėjom tokį, kuris iškart prilipo vaikui . O va turim pažįstamus, kurie savo vaikui uždėjo tokį vardą, na... pretenzingą, ir netinka jis, net pagal išvaizdą netinka. O geriausia, kad net tėvai jos vardu tuo nevadina.
Dukrai jau 5 metai tikrai nekeisčiau jos vardo i kita. 6 metus iki jos gimimo zinojau kad jei bus dukra tai tikrai duosiu ta varda.