Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ir vėl duotumėte tą patį vardą savo vaikui?

Taip
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 22, 19:44)
keis nekeisčiau, bet jei laiką galima būtų atgamint atgal -- to paties vardo neduočiau.
tuometu kažkaip gavosi spontaniškai -- su puse velnio, tuo metu, taip gerai, bet kas tai "nuostabiausias vardas" -- toli gražu.

man lygiai taip pat, siek tiek pavydziu toms kurios labai labai patenkintos vardukais ir nei uz ka nekeistu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 05 birželio 2012 - 12:20
Nekeisčiau, nes duotas vardas tinkamas mergaitei, kad ir kokių skeptiškų nuomonių teko išgirsti, bet man jis vienintelis ir pats gražiausias. 4u.gif
Atsakyti
mes labai patenkinti, iki siol su vyru pasikalbam, kad nu tobulesnio vardo negalejom duot biggrin.gif biggrin.gif jam labai tinka ir visi aplink giria (nors jei ir negirtu, man tas pats biggrin.gif ) tik mastom, jei antras butu berniukas, tai sunkoka butu parinkti atitinkama jam varda, kad abu kazkiek deretu g.gif
Atsakyti
Taip, tai patys tinkamiausi vardai thumbup.gif
Atsakyti
taip taip taip wub.gif
Atsakyti
Nuomone apie varda kol kas nepasikeite smile.gif vis dar atrodo pats graziausias ir dukrytei pats tinkamiausias wub.gif
Atsakyti
tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogakr: 21 rugpjūčio 2012 - 12:32
Duociau ta pati, jai tinka.
Atsakyti
Vaiva- labai gražus ir raiškus.wink.gif Tik kai kurie išgirsta Vaida. Nervinaa...;D
Atsakyti
Pats gražiausias iš gražiausių ir bus toks visada wub.gif
Atsakyti
niekada nekeisciau, pasiziuriu i dukryte ir atrodo, kad ji tik tokiu vardu ir gali but vadinama:)
Atsakyti