Nekeisčiau tikrai
As tai savo sunaus varda tikriauisiai keisciau i koki nors lietuviska. Jo vardas - Grantas. Kai gime sis vardas nelabai lipo ir dabar kazkaip keistai skamba, kai sunutis yra kudutis berniukas, o vardo reikšme - didelis, didingas
Turbūt duočiau ,kad ir gražesnių nežinau
QUOTE(Yo-yo @ 2006 02 22, 01:17)
Dažnai būna, kad labai patinka koks vardas. Atrodo, kad tai pats gražiausias vardas, kuriuo tikrai pavadinčiau savo vaikutį. Bet kol susilauki vaikų, tie kažkada buvę patys gražiausi vardai tampa nebe tokie gražūs. Ar ne?
Ar jūs vis dar patenkintos savo sprendimu dėl vardo savo vaikams?
Mane ima nervinti, kad dažnai sūnaus vardo iš pirmo nesupranta. G v i d a s - tenka pakartoti kelis kartus vos ne paraidžiui. Ir vaikams ir suaugusiems. Ypač senimui. Nepatinka kad dėl tarmiškumo sūnaus ir dukters varde esančias i raides taria ištęsdami: Gvydas, Mylda.
Atrodo, tokie gražūs vardai, o tiek problemų
Na o jūsų nuomonė apie savo vaikų vardus ar nepasikeitė bėgant laikui?
Ar jūs vis dar patenkintos savo sprendimu dėl vardo savo vaikams?
Mane ima nervinti, kad dažnai sūnaus vardo iš pirmo nesupranta. G v i d a s - tenka pakartoti kelis kartus vos ne paraidžiui. Ir vaikams ir suaugusiems. Ypač senimui. Nepatinka kad dėl tarmiškumo sūnaus ir dukters varde esančias i raides taria ištęsdami: Gvydas, Mylda.
Atrodo, tokie gražūs vardai, o tiek problemų
Na o jūsų nuomonė apie savo vaikų vardus ar nepasikeitė bėgant laikui?
QUOTE(svelni @ 2006 02 22, 17:53)
Mano sunaus vardas irgi GVIDAS.Man nesvarbu ar patinka jis kitiems, ar supranta ji arne.Daznai buna, kad neisgirsta pirmosios raides G, tai perklausia :Vidas??? pakartoju kelis kartus, kad pirmoji G Net neisivaizduoju savo vaiko su kitokiu vardu.Man patinka, kad jis gana retas.Vartydama zurnalus mamoms ape vaikucius, per metus laiko tik maciau viena mazyli su tokiu vardu
Ir pas mus ta pati beda Bet man sitas vardas pats pats pats graziausias ir mano zvirbliui kitoks netiktu niekaip, jis toks vyriskas vaikinas pas mus, kaip ir vardas Labai tinka ir dzin man, kad neistaria kokia bobule is pirmo karto. Ar nenugirsta pirmos raides Dabar duociau ir vel ta pati varda, nors pradzioj siek tiek abejojom, labai jau visiems nepatiko, isskyrus mus su MB
Nekeisčiau.
Ir charakteriai atitinka vardus, vyresnė -rami, susikaupusi,o jaunėlė -mažas uraganas
Ir charakteriai atitinka vardus, vyresnė -rami, susikaupusi,o jaunėlė -mažas uraganas
Nesuabejodama, duociau dukrytei ta pati varda
aš irgi tik tuos pačius vardus duočiau kažkaip susigyveni su vardu, ir atrodo, kad joks kitas niekaip neliptų
Nekeisciau,duociau tuos pacius
nesigailiu del duotu sunui vardu, dar tik pradejus galvot apie vaikus jau zinojom kad sunus bus Daniel, kai pastojau ir suzinojom kad sunus visada vadinom Daniel bet vyrui dar paskui susisapnavo Nikita (mes rusai) kai pagimdziau vyras sake rasyk koki nori tai nenorejau jo skriausti ir parasiau abu, nesigailiu visai, vadinam abiem vardais ir abu mum labai grazus
Papildyta:
mano vardas kaip ir ddijanos dukros Simona, niekada nekilo mintis pasikeisti
Papildyta:
mano vardas kaip ir ddijanos dukros Simona, niekada nekilo mintis pasikeisti
Nekeisčiau vardų ir dabar.
Tikrai nekeisciau kai gime mazyte is karto vienintelis vardas prilipo kuris labai tinka jai visais atzvilgiais
Man dar tie patys vardai grazus, bet pasikeite aplinkybes, be to, i vyro nuomone irgi siek tiek atsizvelgiu, taigi vardai nebebus tokie, kaip anksciau galvojau, kad vaikus pavadinciau