QUOTE(Yo-yo @ 2006 02 22, 01:17)
Yo-yo, 22 Vas 2006 - 01:17, parašė:
Yo-yo, 22 Vas 2006 - 01:17, parašė:
Dažnai būna, kad labai patinka koks vardas. Atrodo, kad tai pats gražiausias vardas, kuriuo tikrai pavadinčiau savo vaikutį. Bet kol susilauki vaikų, tie kažkada buvę patys gražiausi vardai tampa nebe tokie gražūs. Ar ne?
Ar jūs vis dar patenkintos savo sprendimu dėl vardo savo vaikams?
Mane ima nervinti, kad dažnai sūnaus vardo iš pirmo nesupranta. G v i d a s - tenka pakartoti kelis kartus vos ne paraidžiui. Ir vaikams ir suaugusiems. Ypač senimui. Nepatinka kad dėl tarmiškumo sūnaus ir dukters varde esančias i raides taria ištęsdami: Gvydas, Mylda.
Atrodo, tokie gražūs vardai, o tiek problemų
Na o jūsų nuomonė apie savo vaikų vardus ar nepasikeitė bėgant laikui? 
Dažnai būna, kad labai patinka koks vardas. Atrodo, kad tai pats gražiausias vardas, kuriuo tikrai pavadinčiau savo vaikutį. Bet kol susilauki vaikų, tie kažkada buvę patys gražiausi vardai tampa nebe tokie gražūs. Ar ne?
Ar jūs vis dar patenkintos savo sprendimu dėl vardo savo vaikams?
Mane ima nervinti, kad dažnai sūnaus vardo iš pirmo nesupranta. G v i d a s - tenka pakartoti kelis kartus vos ne paraidžiui. Ir vaikams ir suaugusiems. Ypač senimui. Nepatinka kad dėl tarmiškumo sūnaus ir dukters varde esančias i raides taria ištęsdami: Gvydas, Mylda.
Atrodo, tokie gražūs vardai, o tiek problemų

Na o jūsų nuomonė apie savo vaikų vardus ar nepasikeitė bėgant laikui?
Tavo sunaus vardas retas ir labai grazus

. O del to, kad is pirmo nesupranta tai niekis manau juk tai isties retas vardas gal zmogus ir negirdejo tokio vardo

.
Beje mano vardas lietuviskas ir dar pirma lietuviska raide tai tenka man gyvenant uzsienyje tokiu variantu prisiklausyti. Bet savo vardo niekada nesikeisciau. Sunaus varda parinkome, kad butu ir mums mielas ir uzsienieciui suprantamas

.