Ne,o kam????
ne, kaip ir dėl viso kito savo gyvenime
QUOTE(lengvute @ 2004 06 11, 11:33)
Galvoju , gal vertėtų, kaip manot, kas turit tame nors kokios patirties ?
Ar tikit, kad vardas nulemia žmogaus likimą ?
Ar tikit, kad vardas nulemia žmogaus likimą ?
siaubas. kaip galima priklausyti nuo kažkieno sapalionių, būrimų, nuomonės, patarimų? o juolab astrologų? juk žvaigždės... šitiek šviesmečių nutolę... jos nuolat keičiasi.... negi astronomijos žinios tokios prastos? kaip gali apskritai pasikliauti horoskopais? ir dar vaikui vardą vadovaujantis tokiais kriterijais duoti? košmaras.
Ne, jokiu ekstrasensu
nesitarėm, o ir nemanau, kad reikia
Net mintis nebuvo tokia kilus
Mano nuomone, nebūtina dėl to eiti pas ekstrasensus.. neseniai žurnale JI buvo straipnis apie vardus, galima sakyti, viską ir sužinai iš jo. Ką įsiminiau labiausiai, tai, kad skardi pirmoji vardo raidė nėra gerai, paskui, kad jei mergaitei duosi vyrišką vardą, ji bus berniukiška, ir atvirkščiai... Taip pat reikia pasistengt, kad skambesiu vardelis derintųsi su pavarde... daugiau nepamenu kiek tame tiesos ir tikrumo, kas ten žino
Net nekilo niekada tokia mintis man atrodo kvaila.. kam to reikia?
Vardą vaikui reikia duot su meile ir iš širdies. Čia yra didžiausias indėlis, o ne knisimasis po laikrašpalaikius ar svetimų tavo vaiko visiškai nepažįstančių "autoritetų" klausymas. Ne žvaigždės, kurios toli, o mama, kuri po širdim išnešiojo, tėvas, kuris iš arti į akytes žiūri vaiką geriau pažįsta. Kad paskui netektų graužtis, kad taip norėjau to, o jis mol "žvaigždžių" rekomendacijų neatitiko. Tai gal dar ir pavardė pvz. ne iš tos raidės, pagal "nehoroskopą", ką tada daryt - skirtis? Nors gal to paisantys ir gyvenimo draugą renkas ir jau ir susituokia "pagal horoskopą", na kad nebūtų visokių astrologinių nesuderinamumų
Labai savim nepasitikinties, nelaisviems žmonėms. Nemandagiai nesakysiu, nors pats klausimas diktuoja atsakymą.
QUOTE(Agnieshkita @ 2010 08 24, 14:43)
man atrodo kvaila.. kam to reikia?
Labai savim nepasitikinties, nelaisviems žmonėms. Nemandagiai nesakysiu, nors pats klausimas diktuoja atsakymą.