net nesugalvociau
Mnau vardai ateina ne siaip sau i galva, nereiktu ju narplioti, juolab su ekstrasensais
astrologija ir vardas... keistokai man skamba
Kažkokia nesąmonė
Kuo toliau - tuo gražiau
Man net į galvą neateitų Geriausiai tėvai žino (arba jaučia), kokį vardą duoti vaikui.
Na zmonems,kurie priklausomi nuo visokio plauko ekstrasensu ir 'ziniuoniu',gal ir reikalinga,bet asmeniskai man,gryniausia nesamone.Cia tas pats kaip profesija pagal horoskopo zenkla rinktis
pirma karta toki dalyka girdziu kazin kaip jie cia renka ta varda, pagal kokius kriterijus asmeniskai, tai man cia 'durnizmas' pasakys ekstrasensas, kad vaika vadink Marijona ir vadinsi atseit
QUOTE(SANTA @ 2004 06 13, 14:03)
Skaitau ir netikiu savo akim ,kad ekstraseansas turi patart varda rinktis tai gal ir kaip vaika darytis irgi turi jis patart
Aha geriausiai per jaunaji menuli, ir dar kad pagal zodiaka priklausytu tai paciai kaip ir tavo grupei, tada gerai sutarsit Na jei tu vandens zenklas, kad butu irgi vandens, arba jei ugnies, tai ugnies ar zemes ar oro. 4 isviso yra
Kai man patinka ar patogu, tada ir tikiu visu tuo, o kai ne - issimetu per borta
Na labai tiesa sakant, tai man patinka sitos pasakaites apie zodiakus, tai taikiau, kad leliukas butu svarstykles, nes abu su vyru esam oro, ir siaip svarstykles zmones visai patinka bet prasovem, tai turim miela skorpioniuke
Tikrai negalvočiau dėl tokio dalyko kreiptis į ekstrasensą
manau kad neverta juk daug informacijos yra internete