Tai kai isrinks tie ekstrasensai varda,tai bus"nei dievui,nei tevynei"
nesamone tartis del vardo su ekstrasensais tai zmogus isviso tegu nesuka smegenines ,o viska daro jie uz mus .mano ekstrasensas yra vyras
Tikiu, kad vardas lemia žmogaus likimą, charakterį ir pan., tačiau jo nenulemia. Galutinį likimą nusikala pats žmogus. Man svarbu, ką reiškia vardas, todėl atsakingai rinkome vardą savo vaikeliui.
kas čia per nesąmonė nu žmonės gal nebenupuškit iki tokio lygio
nesąmonė niekada nesutikčiau savo vaikui duoti vardą, kurį išrinktų SVETIMAS žmogus
Kažkokia nesąmonė. Nesitariau su ekstraseansais ir nesitarčiau.
Man svarbi vardo reikšmė, bet su jokiais ekstrasensais ar astrologais tikrai nesitarčiau . Tai juk mūsų vaikas, todėl vardą turime rinkti mes - t.y tėvai. Kas kita, jei nerandamas priimtinas variantas abiems pusėms, tuomet galima prašyti patarimo iš artimųjų, bet specialiai dėl to kreiptis į ekstrasensą ar astrologą Nors, kita vertus, tai kiekvienos šeimos reikalas. Jei tai priimtina abiems pusėms - tuomet
vaje kokia nesamone...
visiška nesąmonė, o dar žmonės skundžiaisi jog mažai uždirba, bet tokiems šarlatamans pinigų randa
Niekad tokių "stebuklų" dar negirdėjau Bet kiekvienam savo...
Nors man atrodo, jei darytume eksperementą ir nueitume pas kokius 3 ekstrasensus iškart, garantuoju, kiekvienas vis skirtingą rekomenduotų ir kuriuo tikėt? Geriau - savo širdim
Nors man atrodo, jei darytume eksperementą ir nueitume pas kokius 3 ekstrasensus iškart, garantuoju, kiekvienas vis skirtingą rekomenduotų ir kuriuo tikėt? Geriau - savo širdim