Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tariatės dėl vardų su ekstrasensais,

Apklausa: ar dėl vaiko vardo verta kreiptis pas ekstrasensus, parapsichologus; (210 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
net mintis tokia nekiltu...nors turincio kazkokias neigiamas asocijacijas ( pvz. gailius) neduociau..
Atsakyti
Manau cia tevu reikalas koki varda duoti savo vaikui o ne kazkokiu pasaliniu ekkstrasensu g.gif
Atsakyti
Manau, kad tai niekam nereikalinga. O jei dar ir vardas nepatiks blush2.gif . Mano viena pažįstama davė vaikui savo vardą, nes pagal astrologus tik toks jai tinka. Nesąmonė. O paims ir užaugęs vaikas pasikeis vardą, kaip Skaiva, o buvo Kristina, kas tada? g.gif
Atsakyti
Man net mintis tokia nebuvo kilusi schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif o jau tie lietuviai doh.gif doh.gif doh.gif su ekstrasensais nepastre net vardo isrinkt nebegali doh.gif doh.gif kosmaras doh.gif
Atsakyti
nrt mintis tokia nesove i galva! schmoll.gif
Atsakyti
Absurdas,juk ir taip kokios Fekalijos vardo nesuteiksi... schmoll.gif
Atsakyti
nesitariu schmoll.gif , o kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 03 17, 22:58)
nesitariu  schmoll.gif , o kam reikia?

aš irgi nesitarsiu. jau vardus turime, pagal tai kas gims, ir suteiksim wub.gif
Atsakyti
Man tai kažkokia nesamonė,kreiptis į ekstrasensą, kad vardą išrinktų doh.gif . Manau, kad vaikui vardą turi išrinkti tėvai.
Atsakyti
Tariausi tik su savo skoniu, šeimos nuomone. Nei tauta, nei ekstrasensai, nei kiti pašaliniai žmonės įtakos tam neturėjo...
Atsakyti
Ir man tokia mintis nebuvo kilusi rolleyes.gif , bet , jei būtų proga, gal pasiteiraučiau kokios PALMIROS, ar žvaigždynai pritaria mūsų pasirinkimui lotuliukas.gif - iš smalsumo, o ne reikalo mirksiukas.gif .
Atsakyti