Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

QUOTE(spensera1 @ 2011 03 21, 08)
atsirinkau kokie tepalai jam tinka, tas truko ir labai ilgai, su laiku įmanoma daug maž atsirinkti, tik nereikia pulti eksperimentuoti ir šokinėti nuo vieno tepalo prie kito.reikia pabandyti tam tikrą laiko tarpą ir jei netinka keisti kitu.patikėkit manim, mano vaikas atrodė siaubingai, visi gatvėje į jį atsisukdavo, komentuodavo.žmonės gali būti bjaurūs.o kas dėl atsirinkimo tai labai labai sunkus darbas, reikia viską skalbti spec miltelias.viską prie ko liečiasi kūdikis.savo rūbus, patalynę.vien medvilniniai rūbai.daug gryno oro, mažesnė kambario temp, negali perkaisti,neprirenkit.

aciu uz pasidalinima patirties, manau daug kam tai padeda, o del atsisukimo, tai, Kai su tuo susiduri, tai kazkaip nevalingai pastebi tokius vaikucius ir atkreipi demesi doh.gif kol Mano vaikiui nenustate AD, kazkaip rodos net nematydavau tokiu vaiku, o dabar tai sian tai ten uzmatau doh.gif
Papildyta:
O ka reiskia neprirenkit??? Tarkim namuose 20 laipsniu, tai uztenka vaikui vienu sluoksniu rubeliu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 21 kovo 2011 - 10:11
QUOTE(Rulete @ 2011 03 21, 10:21)
aciu uz pasidalinima patirties, manau daug kam tai padeda, o del atsisukimo, tai, Kai su tuo susiduri, tai kazkaip nevalingai pastebi tokius vaikucius ir atkreipi demesi  doh.gif kol Mano vaikiui nenustate AD, kazkaip rodos net nematydavau tokiu vaiku, o dabar tai sian tai ten uzmatau  doh.gif
Papildyta:
O ka reiskia neprirenkit??? Tarkim namuose 20 laipsniu, tai uztenka vaikui vienu sluoksniu rubeliu? g.gif

pas mus namie panašiai apie 20 laipsniu laksto maiske su maikute ir plona bliuzele triusikeliai plius pedkelnes ir nieko... jau geriau vėsios rankos nei pastovus kasymasis... miegamajam temperatūra dar žemesnė jei tik netyčia užsimirštam ir kambary peršilta laukia bemiegė naktis ir rankų laikymas bei pykčiai nes aš liepiu nesidraskyt o ji ginčyjasi šiaip kaip bebūtų pavasaris yra sunkus metas ir pablogėjimai labai išlenda... nenuleiskite mamos rankų ir nekimškit hormonų... kai tik atšils kuo daugiau saulės ir gryno oro bei labai teigiamai (mus bent jau bet ir daugumą vaikų nors tikrai ne visus) veikia jūra jei turit galimybę vežkit į turkiją jei ne laukit vasaros ir traukit į pajūrį tikrai pagerės (nors ir nelabai švari ta mūsų jūra) bet oras kitoks... dabar laukas tikrai ne pats geriausias draugas, nes kietųjų daleliu daug, o jautrios odos vaikai tikrai reaguoja žymiai smarkiau į oro užterštumą, tad spajukit į tuos posakius kad grynas oras sveika ir netyskit be reikalo vaikų į lauką... (čia aš apie miestus kalbu) jei turit galimybę išvažiuot už miesto VALIO maukit ir būkit gryname ore kiek tinka ir patinka, bet mieste (čia aš esu tokios nuomonės) į lauką kai ilgai nelyja ar nesninga geriau riboti pasivaikščiojimus...

ir prisiminkit... net ir pats nekalčiausias produktas, kur net gydytojos išpūtusios akis jums aiškins, kad negali alergizuoti vis dėlto GALI o mum beje morka nealergizavo

spensera oj kaip man pažįstama Jūsų situacija... tik dukrytė atrodė gal dvigubai blogiau... dabar paberta bet tik linkiai ir veidukas... na kartais pasikaso bet tragedijos nedarau... baltymai mums netinka tad pieno produktai ir kiaušinis namie nenaudojami nieko išgynesim.. maniškė jau protinga ir supranta ko jai negalima, tad jei ant stalo guli sūrio (kartais būna kai svečiai ateina) tai ji konstatuoja, kad jai negalima... paklausia mama kodėl mane nuo sūrio beria? paaiškini kad skrandukas neišmoko dar suvirškinti ir viskas... bet neerzinam jei tik galim...

tai vat tiek
Atsakyti
pas mus kambario temperatūra 18-19 laipsnių.manau mums pilnai užtenka, nes nueina į svečius, kur temp didesnė tai pradeda kasytis.o dėl prirengimo kuo vėsiau tuo geriau.aišku tik kad nesušaltų ir nesusirgtų.mes prie tokios temp vaikštom su gedrytėm, tapkutėm,maike trumpom rankovėm ir ant viršaus plonas megztinis.vasarą jis pas mus varinėjo po kambarius vien su triūsikėliais, plikutis.aš pastebėjau tokį dalyką, kai jis sušyla pradeda intensyviai kasytis, net ir dabar, kai kūnas gražus.matyt dirgina odą prakaitas.man vienas protingas žmogus buvo pataręs rengti kuo ploniau ir neperkaitinti.leisti odai kvepuoti, nes AD vaikiukai neperneša karščio.
Atsakyti
Mamos kuo gydot vaikucius Kai kosti?
Atsakyti
aš Brontexu.tik prieš perkant riekia vaistininkei pasakyti, kad reikia Brontexo, kuris turi mažiausiai priemaišų ir nesukelia alergijos.mat Bronexo yra kelių rūšių.mums jis tiko ir patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2011 03 21, 11:56)
Mamos kuo gydot vaikucius Kai kosti?

jei tik prasideda kosulys, mums labai padejo pankoliu arbatele (ji ne tik nuo pilvo putimo, bet ir nuo kusuliu)... su umcaloru atsargiai, nes daug ka alergizuoja...
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2011 03 21, 11:02)
aš Brontexu.tik prieš perkant riekia vaistininkei pasakyti, kad reikia Brontexo, kuris turi mažiausiai priemaišų ir nesukelia alergijos.mat Bronexo yra kelių rūšių.mums jis tiko ir patiko mirksiukas.gif

QUOTE(Osport @ 2011 03 21, 11:02)
jei tik prasideda kosulys, mums labai padejo pankoliu arbatele (ji ne tik nuo pilvo putimo, bet ir nuo kusuliu)... su umcaloru atsargiai, nes daug ka alergizuoja...

O kaip del Stodal, tik ji siuo metu namie turiu g.gif
Atsakyti
Mes KMUK lankydavomės pas Ivaškevičienę Jolantą (patiko jos požiūris, kad galima gydytis ne tik vaistais, bet pati rekomenduodavo taukmedžios sviestą ir pan.), o dabar žiūriu yra: JOLANTA ČERVINSKIENĖ ir JOLANTA KUDZYTĖ, įdomu ar čia jau kitos ar tiesiog pavardė keitėsi, gal kuri žinot?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2011 03 21, 11:47)
Mes KMUK lankydavomės pas Ivaškevičienę Jolantą (patiko jos požiūris, kad galima gydytis ne tik vaistais, bet pati rekomenduodavo taukmedžios sviestą ir pan.), o dabar žiūriu yra: JOLANTA ČERVINSKIENĖ ir JOLANTA KUDZYTĖ, įdomu ar čia jau kitos ar tiesiog pavardė keitėsi, gal kuri žinot?

Man tik kudzytes pavarde girdeta, sakoma, kad geriausia ji ten KMUK, o kaip yra istiesu, niekas nezino....pas ja be sansu patekti doh.gif nors tikiuosi mums ir neprireiks, nes bent kol kas avokado sviestas daro stebuklus, kasdien vis pasidziaugiu Jo daromu poveikiu thumbup.gif tikiuos nepripras oda prie Jo ir nenustos veikti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(spensera1 @ 2011 03 21, 10:46)
prie tokios temp vaikštom su gedrytėm, tapkutėm,maike trumpom rankovėm ir ant viršaus plonas megztinis.vasarą jis pas mus varinėjo po kambarius vien su triūsikėliais, plikutis.aš pastebėjau tokį dalyką, kai jis sušyla pradeda intensyviai kasytis, net ir dabar, kai kūnas gražus.matyt dirgina odą prakaitas.man vienas protingas žmogus buvo pataręs rengti kuo ploniau ir neperkaitinti.

Aciu uz paaiskinima, bandysim ir mes panasiai rengtis mirksiukas.gif
Atsakyti
spensera1, aciu uz patarimus. Bandome mes viso to laikytis, taigi tikiuosi, kad mums pageres ir sugaudysim kas netinka. Siandien jau siek tiek sumazejo raudonumas, siek tiek apgijo zandukai - skraidau lyg ant sparnu smile.gif
Atsakyti
na mano vaikas apskritai iš tų kurie beveik neserga ir kosulio dar neesam turėję tik slogos ir triedimo virusą buvom pasigavę, bet šiaip jei dažnokos peršalimo ligos labai rekomenduočiau inhaliatorių labai daug kam padeda ir be vaistų pasveikti... pradžiai gali ir mineralinio užtekti inhaliacijoms
Atsakyti
Gal zinote, kur Kaune galima nuspirkti avokado sviesto? 4u.gif
Atsakyti