Sveikutes,
mums irgi nustatė AD (dabar mums 5 mėn.). Pasidarėm visus galimus tyrimus :kraujo, odos dūrio, odos lopo mėginius. Kiap nekeista, beveik visi parodė alergija kiaušinio baltymui, o pienui (ligoninėje atliktas kraujo tyrimas nieko, o privačiai- teigiamas) kaip kuris tyrimas. Daugiausia klaustukų parodė odos lopo mėginiai, bet irgi tik klaustukai, nėra daugiau produktų, kuriems mes kaip ir butume alergiški. Tačiau aš pieno ir jo produktų nevalgau beveik nuo sūnaus gimimio, o kiaušinio atsisakiau tik sužinojusi tyrimų rezultatus, bet mus vis tiek beria

.daugiausia skruostus, ir vienas ant kojytės plėmas, o dabar ir nugarytė "pasipuošė".
Labiausiai pikta man ant gydytojų, kurie laisva ranka išrašė hormoninių vaistų. Kaip gerai, kad yra šis forumas, nes tik mamų patirtis yra 100 kartų geriau nei gydytojų patarimai, kuirems tūpi tik trumpalaikis poveikis. Kol guli ligoninėje, turi tampi gražus, o kaip namie, tai jau tavo reikalas.
Kadangi turiu vyresnėlę duktyte, tai su gydytojais teko nemažai bendraut, nes jai buvo nustatyta bronchinė astma ir gydytojai tik pamažindavo vaistų dozętai padidindavo, ( + antibiotikai, nes pastovus kosulys ) ir taip jų aklai klausiau, nes juk jie gydytojai tai kuo daugiau pasitikėt, kol vieną dieną (kai jai sukako 4 metukai)t. y. eilinį kartą pakliuvom į ligoninę, netyčia surado skrandžio refliuksą ir sugėrus nuo skrandžio vaistų, visi kosuliai baigėsi.
Dabar sūnelis atėjęs į šį pasaulį atsinešė savų ligelių, tarp jų ir AD.
Ar galit pasidalinti savo nuomone šiais klausimais:
*kadangi kaip minėjau, mus 5 mėn., ir gydytoja liepė primaitinti, tai mus kiekvieną kart pavalgius (kol kas duodu bulvytės) išberia ir po val praeina, tai ji mums netinka? gal galit patart kuo primaitint
*kodėl negalima maitinančiai mamai vitamino B? (man žiauriai slenka plaukai ir labai dantukus skauda)
*kodėl negalma skalbinių minkštiklių, net jeigu jie pvz. neutral?
*jeigu net pradeda šlapuoti odelė vistiek netepat hormoninių vaistukų?
Ačiūkas