Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

QUOTE(klaudi @ 2011 04 14, 05:12)
Manyciau, per diena g.gif
O drekinanti rudaji Aveena kiek tepate? Atopiska oda drekinti reikia kuo dazniau. Tai rudajam drekinanciam Aveeno kremui naudojimo apribojimu turbut nera? g.gif

Mes tepem ir ruda ir melyna pagal poreiki, o rudu pradzioje tepdavau kas valanda smile.gif veliau jau vis mazejo mazejo tepimu kiekis smile.gif kol beveik isnyko sausumas, tai cia Aveeno deka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 04 14, 05:47)
Mes tepem ir ruda ir melyna pagal poreiki, o rudu pradzioje tepdavau kas valanda smile.gif veliau jau vis mazejo mazejo tepimu kiekis smile.gif kol beveik isnyko sausumas, tai cia Aveeno deka smile.gif

Kremukai tikrai geri, jauciasi tas drekinantis poveikis thumbup.gif Aciu, kad uzrodete, o tai su Dermobaza, sutepdavau ir labai greitai vel nusausedavo oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 14 balandžio 2011 - 05:54
QUOTE(beatka1983 @ 2011 04 13, 16:18)

Nerafinuotas taukmedžio sviestas
Sviestmedžių aliejus
taukmedžio sviestas
Natūralus kokosų aliejus
Alyvuogių sviestas (Europa)

Gal kuri mamyte yra isbandziusi naturalius aliejukus - ir patars kuris geriausias AD odelei ?

šiaip tepu geru alyvuogių aliejumi, bet jo nekaitinu nevirinu
taukmedžiu tepu, kartais perku avokado, bet jis riebus, nors malonus... kokoso man labiau tinka vasarą, jis toks lengvesnis, ne toks riebus ir prie +22 jau būna aliejaus pavidalu. bandykit visų po truputį, tik nemaišykit... vieną pabandot, kitą ir atsirinksit kas jums geriausiai
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 04 14, 06:12)
Manyciau, per diena g.gif
O drekinanti rudaji Aveena kiek tepate? Atopiska oda drekinti reikia kuo dazniau. Tai rudajam drekinanciam Aveeno kremui naudojimo apribojimu turbut nera? g.gif

As vakar pati per google verteja issiverciau, tai raso, ruda kiek nori ir kokio nori amziaus vaikui, pagal poreiki, o melyna 3-4 kartus per para nuo 2 m. vaikams.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 04 14, 06:52)
Kremukai tikrai geri, jauciasi tas drekinantis poveikis thumbup.gif Aciu, kad uzrodete, o tai su  Dermobaza,  sutepdavau ir labai greitai vel nusausedavo oda.

nerado Airijoj mano giminaite to rudojo kremo aveen,is kur tu pirkdavai?
Atsakyti
QUOTE(Rasmucka @ 2011 04 14, 10:45)
nerado Airijoj mano giminaite to rudojo kremo aveen,is kur tu pirkdavai?

Galima uzsisakyti per SM tarpininke Taure, greiciausiai gauna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltė @ 2011 04 14, 09:08)
As vakar pati per google verteja issiverciau, tai raso, ruda kiek nori ir kokio nori amziaus vaikui, pagal poreiki, o melyna 3-4 kartus per para nuo 2 m. vaikams.

Dabar viskas aisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 04 14, 12:35)
Galima uzsisakyti  per SM tarpininke Taure, greiciausiai gauna 4u.gif
Papildyta:
Dabar viskas aisku thumbup.gif

O as tai ziuriu, kuri tarpininke turi nors viena uzsakyma i Drugstore, kad pasidalintu siuntimas Amerikoje, tada gaunasi pigiau. Man melynas per Meistro Margarita gavosi 52 Lt, laukiau tai ilgokai, gal apie 3 sav. o gal iki 1 men. nuo mano susiradimo iki uzsakymo. Jei norit panos darykit taip. Siuskit visos Taurei, ji gaus daug uzsakymu, ir dsar plius nezinau, kodel, is jos pareina siuntiniai greiciausiai, gal ji koki kita siuntimo kelia naudoja. Taigi bus ir pigiau ir greiciau. As gal visai ruda Aveena dar uzsisakyciau. Tik nezinau, kaip su ta alergija, jei mano mazius labai alergiskas avizoms, tai gal tie kremai negerai, jie is avizu pagrindo sudaryti. Ar niekas nezinot? Tai jei ka pasirasykit visos, kurios planuojat uzsisakineti cia, ir visos vienu metu, ar bent viena diena siuskit butuent tai tarpininkei. thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti