Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

QUOTE(Amelita @ 2011 04 12, 11:26)
Matuoju. Idedu vaika i 42. Bet kol pasedi 15 min, tai atvesta iki kokiu 39. Ar deti i vesesni nei 42? I 40?

hmmm as tai nieko nematuoju...kai bega valnuo i vonia tai riesa pakisu, kad nekarstas begtu... o kai jau pribega vandens ikisu alkune jei normaliai laiko alkune t.y. nekarsta ir merkiu vaika... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 04 12, 11:16)
is praktikos galiu pasakyti, kad vittela ictamo tinka tada tepti, kai jau paberimas eina i slapiavima,jei berimas sausas ir tepsite, jis dar daugiau sauses ir gali nieko nepadeti.... bioderma mums schmoll.gif  geriau jau aderma exomega (yra tik litfarma vaistinej antakalnyje, bent jau kai as ieskojau), dar geriau aveeno  nusipirkit ir bus liux, daugumai tinka thumbup.gif is naturaliu pabandykit taukmedzio sviesta, avokadu alieju... galu gali paprasta gera alyvuogiu alieju (as naudoju tik ekologiska)
galvos pleiskanoms mums ziauriai padejo ricinos aliejus.. tiesiog pasakiskai isgyde galvyte  thumbup.gif bet ir tepu ishtisai kai tik ishsauseja.
bakterijos tinkamos alergiukams yra gefilus plius ir biogaia (LT nera). galima gerti ir patiems maziausiams

girdejau kad sito Aveno nera LT pirkti sad.gif mano mama va i Londona vaziuoja geguze - gal zinote - ar ten yra ir kur jis parduodamas - vaistineje ? ir kaip atrodo - gal turite foto ? nes ju yra keliu spalvu ten kazkaip g.gif duociau mamai foto - tai nupirktu mums g.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 04 12, 11:31)
girdejau kad sito Aveno nera LT pirkti sad.gif mano mama va i Londona vaziuoja geguze - gal zinote - ar ten yra ir kur jis parduodamas - vaistineje ? ir kaip atrodo - gal turite foto ? nes ju yra keliu spalvu ten kazkaip  g.gif  duociau mamai foto - tai nupirktu mums  g.gif

vaistinese ar pardese kiek zinau nera.. yra tik paprasta aveeno kosmetika...nors gal jums pavyktu rasti mirksiukas.gif bet vyro sese tai pirko per http://www.soft-skin.co.uk/, aisku brangiau iseina nei siustis is usa
tam psl eikite i extra dry skin
Aveeno Skin Relief Moisturising Cream
Aveeno Intense Relief Repair Cream
dideles bankes. mums dar labai geras Aveeno Intense Relief Overnight Cream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 12 balandžio 2011 - 10:38
QUOTE(Osport @ 2011 04 12, 11:29)
hmmm as tai nieko nematuoju...kai bega valnuo i vonia tai riesa pakisu, kad nekarstas begtu... o kai jau pribega vandens ikisu alkune jei normaliai laiko alkune t.y. nekarsta ir merkiu vaika...  lotuliukas.gif

Jusu vaikas didesnis, mano tik 6 men.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 04 12, 11:39)
Jusu vaikas didesnis, mano tik 6 men.

nu as taip darau nuo gimimo.. nes termometrais nepasitikiu schmoll.gif
tai jum matuokit termometru, bet jei ikisus alkune bus perkarsta, tai vadinasi vaikui vanduo per siltas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 12 balandžio 2011 - 10:48
QUOTE(Osport @ 2011 04 12, 11:42)
nu as taip darau nuo gimimo.. nes termometrais nepasitikiu schmoll.gif

As pati guliu vonioj, kai ten buna apie 48 laipsniu. Man tai normalu. Patinka man siluma. O jei vaika i toki ikisciau, tai butu raudonas vezys. Tai del to ir naudoju maziukei termometra. Vyresnelei nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 04 12, 11:45)
As pati guliu vonioj, kai ten buna apie 48 laipsniu. Man tai normalu. Patinka man siluma. O jei vaika i toki ikisciau, tai butu raudonas vezys. Tai del to ir naudoju maziukei termometra. Vyresnelei nenaudoju.

tai todel ir reikia kisti alkune o ne paciai listi i vonia tikrinant lotuliukas.gif
Atsakyti
Osport, tepdavai ta ricinos alieju diena, o po to vakare prausdavai galva su sampunu? Ir per kiek laiko mazdaug praejo? O idomu kaip alyvuogiu aliejus ar geriau koks Sebamedo ar Hipp aliejus?
Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2011 04 12, 11:50)
tai todel ir reikia kisti alkune o ne paciai listi i vonia tikrinant lotuliukas.gif

Mano ir alkunei patinka karstis. lotuliukas.gif Gerai atrodyciau leliuko vonioj... Nors tuoj gal ir tilpsiu. Su tom dietom del odeles... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 04 12, 11:52)
Osport, tepdavai ta ricinos alieju diena, o po to vakare prausdavai galva su sampunu? Ir per kiek laiko mazdaug praejo? O idomu kaip alyvuogiu aliejus ar geriau koks Sebamedo ar Hipp aliejus?
Papildyta:
Mano ir alkunei patinka karstis. lotuliukas.gif Gerai atrodyciau leliuko vonioj... Nors tuoj gal ir tilpsiu. Su tom dietom del odeles... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea neprausiau..bet galima gal ir praust, blogiau nebus... mes bandem maudytis ir kasdien ir 1 kar i savaite... tai kol kas apsistojom ties 2 k i sav.
mes neplaunam jokiu shampunu, nes kol kas garbanu neturim ilgu, tai ir nereikia...
Atsakyti
Del sampuno tai galvojau, kad lengviau issiplautu aliejus..
Atsakyti
Aciu mamytes uz patarimus......

kaupsiu informacija ir meginsim keliauti pirmyn......

mazei tyrime prie kelis menesius alergenus, tai nei pienui, nei kiausiniui, nei grudams alergijos nerode....ar jie gali pasikeisti?
ir dar....jos edele nera sausa, tiesiog tie paberimai, nera sausu lopineliu, bet as vistie tepu. eisim ryt pas seimos daktare, o kita savaite pas alergologe.

aciu mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 04 12, 11:35)
vaistinese ar pardese kiek zinau nera.. yra tik paprasta aveeno kosmetika...nors gal jums pavyktu rasti mirksiukas.gif  bet vyro sese tai pirko per http://www.soft-skin.co.uk/, aisku brangiau iseina nei  siustis is usa
tam psl eikite i extra dry skin
Aveeno Skin Relief Moisturising Cream
Aveeno Intense Relief Repair Cream
dideles bankes. mums dar labai geras Aveeno Intense Relief Overnight Cream

kuri mums patartum nusipirkt pradziai pabandymui ? mums issauseja labiausiai zandai , na dar kojites - net tas issausejimas kartais paslapuoja - tai patepu Vitellos kremu. dar bandziau Emolium Special - nieko mums nepadejo sad.gif

UK gyvena sese mano - tai paprasysiu jos kad uzsakytu smile.gif bet kupi ir situ isvardintu blush2.gif

ir idomu - ta ricinos alieju galima kokioje ekologisku produktu parduotuveje rasti - kad neuzsakyneti g.gif ir jis nealergizavo Tau vaiko ?
as manau istepti su juom galvele diena - o vakare isplauti su sampunu ... gal tokiu budu isnaikinciau tas pleiskaneles g.gif
Atsakyti