QUOTE(LiloSun @ 2011 04 12, 06:33)
Tai va tas tiesa, butu normalus gydytojai, kuriais pasitiket galima, jau jei reik vaisto tai tikrai eik, o ne taip kad vos sukosti ir ventolinas, nesamone.
Fedes g
al tu zinai, kam jie raso Flixotida po 2 sav. ta kursa? Ar neuztektu pvz., maziau dienu papurkst?
O tikrai cia su situ nenusisidurti, kazkaip jau Ad perpratom, o sitie astmatiniai bronchitai tai man baisoka
Vilte, sveikatytes jusu seimynelei, sunkiai jus cia sergat, reik kazkaip imuniteta stiprint
Aciu uz sveikata, simet daug geriau, as cia pernai ziauriai vargau. Isemem mano dickiui 5meciui adenoidus, tikrai maziau serga, ta prasme, slogos skaidrios, be komplikaciju, neina i kosuslius. Maziau mazius apsikrecia, nes dickis is darzo nesa viska. Aisku, nenormalu, kai vaikas neserga tiesiog sloga, o viskas iskart gula i kvepavimo takus. Vaikams, kaip mano maziukas, organizmas reaguoja i virusa kaip i alergena, todel bronchai pradeda spazmuoti, o tai daugiau buna alergiskiems vaikams, kurie 100 proc. yra kazkam ar tai maistui, ar tai ikvepiamiems alergiski. Bent jau mano pazistamu tarpe, bent tas ar tas islisdavo. Kad ir nedaug, bet visteik buna alergija pakilus, suregave i alergenus, ar badymuose ar is venos kraujyje. Taigi, baisu kad daznai serga kosuliais gali ir i tikra astma nukeliauti.
O del Flixotide, yra toks kursas, negalima trumpai.
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 04 12, 10:11)
Dekui, kad atsaket. As suprantu, kad hormonai nera gerai, bet kaz kas juos sukure tam kad jie padetu, o ne vien tik kenktu. As jau sedziu ant dietos du menesius, pati jau sukudau iki maksimumo. O vaikas maziukas, tyrimai gali buti netikslus. Tik zinau, kad alergenu lopas parode alergija kiausinio baltymui. Tai abai riboju meniu. Nezinau gal vis del to pasidaryti ta maisto palete is kraujuko.. Bet vaikui tik 6 men. Idomu ar parodys teisybe..Nes kiek zinau, kad tokiems maziams daznai kinta tie alergenai.
O jei ikisus i vonele, matosi tik tokie rausvumai, tai cia jau zymus pagerejimas? Ar jie t.y. sitie rausvumai isnyks? Kalbu apie sviesius paraudimus. Ryskus, tai jau pablogejimas.
As tepciau hormonus, jei kasosi vaikas, ten jau zaizdos, labai blogai, nu gal, bet sako, veliau dar stipriau tie berimai prasiverzia, nes hormonai negydo, o tik nustumia gilyn. AD pazabos tik dieta ir drekinimas. Nedarykit to tyrimo. netikslus bus. Pabandykit badymus, jei nedaret, jei daret, kantrybes tada, nevalgykit pagrindiniu alergenu, pieno produktu, kvieciu ribokit, kiausas visai nuimkit ir iki vasaros gyvenkit kazkaip taip. Vasara viskas pageres, ar dings. As taip apsidziaugdavau, jau manydavau, kad isaugom, viska valgydavom, ir rudeni vel viskas grizdavo. Taigi neperdozuoti alergenu reiktu ir vasara, neatsipalaiduoti.