Mamytės, o kur pigiau perkat Aveeno produkciją? Pirmame psl yra nuoroda įdėta, bet iš ten lb brangus siuntimas į LT
Beje, mano vaikui AD tik ant veiduko pasireikšdavo, o va vakar staigiai visą nugarytę ir pilvuką išbėrė taip, kad neliko sveikos odos lopinėlio. Ryt vesiu pas gyd, žinau, kad Cutivate išrašys, nes pas mus jį tik ir išrašo O va, paskaitinėjau jūsų plepėsius ir rašot, kad negalima didelių plotų tept hormoniniais preparatais. O tai kuo tept? Kaip dėl Iricar?
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 04 11, 12:00)
Na negyvosios juros druska mums stebuklus daro, jau keturis kartus maudemes ir visas nakteles maziuke ramiai miegojo, be jokio kasymosi.
Gal galite smulkiau aprašyti tą procedūrą?
QUOTE(jurguze @ 2011 04 11, 12:40)
Gal galite smulkiau aprašyti tą procedūrą?
Juros druskos t.y. negyvosios juros druskos idedam i vonia.Vaikas pliuskenasi. O paskui vaika perpilam vandenuku, kad neliktu druskos ant kunelio.
QUOTE(Amelita @ 2011 04 11, 11:51)
Juros druskos t.y. negyvosios juros druskos idedam i vonia.Vaikas pliuskenasi. O paskui vaika perpilam vandenuku, kad neliktu druskos ant kunelio.
Butent taip ir mes darom, du saukstus negyvosios druskos i vonyte, ~10-15 minuciu maudomes, nusipilam svariu vandenuku, pasitepam kremuku ir saldaus miegelio Bet butent su negyvosios juros, nes turejom kitokia, tai netiko, nurausdavo kojytes
QUOTE(jurguze @ 2011 04 11, 10:48)
Mamytės, o kur pigiau perkat Aveeno produkciją? Pirmame psl yra nuoroda įdėta, bet iš ten lb brangus siuntimas į LT
Beje, mano vaikui AD tik ant veiduko pasireikšdavo, o va vakar staigiai visą nugarytę ir pilvuką išbėrė taip, kad neliko sveikos odos lopinėlio. Ryt vesiu pas gyd, žinau, kad Cutivate išrašys, nes pas mus jį tik ir išrašo O va, paskaitinėjau jūsų plepėsius ir rašot, kad negalima didelių plotų tept hormoniniais preparatais. O tai kuo tept? Kaip dėl Iricar?
Uzsisakykit per tarpininkes, bus pigiau, siaip paskutiniu metu per Taure gaunu labai greitai siuntinius, per kitas kaip kada apie 3 sav. nuo uzsakymo. Susirask Drugstore tinklalapyje, isidek i krepsi ir siusk uzsakyma tarpininkei.
http://www.supermama...p?showforum=139
QUOTE(Viltė @ 2011 04 11, 09:15)
Klaudi, tai tada neduodi Flixotide visiskai? Nes asparaleliai duodu su Ventolinu, kai suserga ir dar pora sav duodu ir nutraukiu, jei neserga, jei viskas gerai. O tarpuose inhaliatoriu naudoju Na cl kvepuoja ir dar pridedu Brontex kvepuoti. Bet nevisada. Sikart lengvai sergam, tai dar neduodu. Tik NA Cl. O sergam visada vienodai, sloga, nors ir menkute, 3 diena kosulys sausas, po poros dienu suslapeja.
Siuo metu naudojam Ventolin ir daaaug geriam silto gerimo, skystina gleives. Nuo vakar pagal Lilosun recepta pradejome gerti trinta banana su siltu vandeniu, bandom taip vaduotis nuo sauso kosulio. Kol kas laikomes, gal neprireiks hormonu
QUOTE(Amelita @ 2011 04 11, 12:51)
Atsiprašau už galbūt kvailą klausimą O jūs tą druską specialiai kur nors perkat? Ar būna paprastose parduotuvėse?
QUOTE(jurguze @ 2011 04 11, 14:55)
Atsiprašau už galbūt kvailą klausimą O jūs tą druską specialiai kur nors perkat? Ar būna paprastose parduotuvėse?
Vilniuje pirkau Tomas Filips parduotuvej, Ukmerges g.1,5 kg 8,39 Lt.
Sveikos mamytes,
pradedu dometis apie alergija, ir net nezinau, ar sioje temuteje "turiu teise" rasyt
Mano 7 men duktytei pirma karta pasireike berimai. Isbere kelis taskiukius vidine vienos rankytes puseje (lenkiant per alkune), ta pacia diena kai pamaciau dar ir paskiepijome, ir tada jau berimas pradejo dideti. Vedizua pas daktare seimos, tai ji patare tepti rankyte Bepanten tapeliuku, ka as ir dariau.....taciau berimas didejo, pletesi, apsijunge tie spogeliai, taciau nesupuliavo, ir dabar jau siek tiek geriau, ant rankytes yra tokia tamsesne zyme nuo tu spuogeliu, taciau spuogiukai lyg ir nebesidaugina. Taciau ju atsirado ant kojyciu ilinkiu, vienoje daugiau, kitoje maziau.....is pradziu tik pavieniai, o dabar vis daugiau. Dar karteli ejau pas daktare, tai hormoninio tepaliuko dar nerasemes, parate tepti tuo paciu bepanten, dar israse dr. Wolff basis kremas (vesina, nesukelia alergijos), taciau juo patepus kazkaip paraudo spuogeliai, nebetepiau.....o siandien, t.y. po keliu dienu vel patepiau, gal siek tiek geriau. Dar pati anksciau tepiau exsipial losjonu, turinciu 4% urea, ir man jis neblogejosi, taciau daktare pasake, kad jis gali pabloginti situacija, sake to urea, turi buti kuo maziau. Dabar nsusipirkau dar Exsipial tepala migdolu su aliejumi(kol kas netepiau) ir Emolium special kremas (ant jo raso 3% urea), nors vaisitininke dave testeriuka to paties kremuko, nepasiziurejusu sutepiau, o ten parasyta 5% urea, ir kazkaip nelabai tiko. Dar vaikuti maudziau vaikiskoje jurs druskoje su ramunelemis ir medetkomis, ir manau , kad vsia neblogai, pasviesejo. tai tiek apie tepaliukus......
Mazyle maitinu pati, kai visada odele buvo svari, tai ir maista pati visoki valgiau, ir kazkaip itariu, akd tas paberimas galejo atsirasti man suvalgius tuno, dar sausainuku su zems riesutais (zinau, kad jie alergizuoja, bet nieko anksciau vaikui nepasireiske). Jau menesiuka amzyle valgo koses, nuo kuriu taip pat nepastebejau jokio berimo. VAlgome bulve, kopusta, brokoli (tas gal alergizuoja?)morkos jau neduodu (nors nuo jos ir nebere)moliuga (labai retai), cukinija, dak leikis kartus buvau i kose idejus saldytu zaliu zineliu.
Auginu antra vaikeli, pirmajai nebuvo jokiu reakciju, o dabar va turime torkiu rupesteliu......
Buciau labai dekinga, jei kuri mamyte parasytumet, kaip ir ka tureciau toliau daryt...., esu pasimetusi ir pergyvenu.
Busiu labai dekinga, ir nepykite, kad cia taip viska smulkiai isdesciau (gal ir ne visai tiksliai)
pradedu dometis apie alergija, ir net nezinau, ar sioje temuteje "turiu teise" rasyt
Mano 7 men duktytei pirma karta pasireike berimai. Isbere kelis taskiukius vidine vienos rankytes puseje (lenkiant per alkune), ta pacia diena kai pamaciau dar ir paskiepijome, ir tada jau berimas pradejo dideti. Vedizua pas daktare seimos, tai ji patare tepti rankyte Bepanten tapeliuku, ka as ir dariau.....taciau berimas didejo, pletesi, apsijunge tie spogeliai, taciau nesupuliavo, ir dabar jau siek tiek geriau, ant rankytes yra tokia tamsesne zyme nuo tu spuogeliu, taciau spuogiukai lyg ir nebesidaugina. Taciau ju atsirado ant kojyciu ilinkiu, vienoje daugiau, kitoje maziau.....is pradziu tik pavieniai, o dabar vis daugiau. Dar karteli ejau pas daktare, tai hormoninio tepaliuko dar nerasemes, parate tepti tuo paciu bepanten, dar israse dr. Wolff basis kremas (vesina, nesukelia alergijos), taciau juo patepus kazkaip paraudo spuogeliai, nebetepiau.....o siandien, t.y. po keliu dienu vel patepiau, gal siek tiek geriau. Dar pati anksciau tepiau exsipial losjonu, turinciu 4% urea, ir man jis neblogejosi, taciau daktare pasake, kad jis gali pabloginti situacija, sake to urea, turi buti kuo maziau. Dabar nsusipirkau dar Exsipial tepala migdolu su aliejumi(kol kas netepiau) ir Emolium special kremas (ant jo raso 3% urea), nors vaisitininke dave testeriuka to paties kremuko, nepasiziurejusu sutepiau, o ten parasyta 5% urea, ir kazkaip nelabai tiko. Dar vaikuti maudziau vaikiskoje jurs druskoje su ramunelemis ir medetkomis, ir manau , kad vsia neblogai, pasviesejo. tai tiek apie tepaliukus......
Mazyle maitinu pati, kai visada odele buvo svari, tai ir maista pati visoki valgiau, ir kazkaip itariu, akd tas paberimas galejo atsirasti man suvalgius tuno, dar sausainuku su zems riesutais (zinau, kad jie alergizuoja, bet nieko anksciau vaikui nepasireiske). Jau menesiuka amzyle valgo koses, nuo kuriu taip pat nepastebejau jokio berimo. VAlgome bulve, kopusta, brokoli (tas gal alergizuoja?)morkos jau neduodu (nors nuo jos ir nebere)moliuga (labai retai), cukinija, dak leikis kartus buvau i kose idejus saldytu zaliu zineliu.
Auginu antra vaikeli, pirmajai nebuvo jokiu reakciju, o dabar va turime torkiu rupesteliu......
Buciau labai dekinga, jei kuri mamyte parasytumet, kaip ir ka tureciau toliau daryt...., esu pasimetusi ir pergyvenu.
Busiu labai dekinga, ir nepykite, kad cia taip viska smulkiai isdesciau (gal ir ne visai tiksliai)
QUOTE(LiloSun @ 2011 04 10, 20:47)
pridejus ranka prie krutines jauciasi garsas, vibracija kai kvepuoja ar kosti, na galim air ausi prie krutines prideti irgi girdisi.
mums panašiai... šiaip kaip pirmasis požymis tai matau, kad miegodama žymiai ilgiau iškvėpinėja, nei įkvepia. kai pačiai būna, tai pastebėjau taip būna kol dar nedūsti, o tik ribotas kvėpavimas, atrodo kuo daugiau iškvėpsi, galėsi įkvėpt daugiau, nors nė velnio tiap nbūna.
o jau kai labai susiaurėja takai, tai girdisi švokštimas, panašus kaip smarkiai nutukusių žmonių būna.
dar kai mažesnė būdavo, tai vemt pradėdavo tik užsikosėjus, tai man sakė dėl to, kad skrandis pas mažus šalai ir nuo bronchų irgi užsispazmuoja. ir dabar būna, kad pradėjus spazmuot kvėpuot arbata skrandyje gulgsi...
QUOTE(bangelė @ 2011 04 11, 14:47)
Sveika. Matyt kazkoks veiksnis paleido alergijos mechanizma. Tai aisku galejo buti ir tunas, zemes riesutai, o paastrino jau pats skiepas. Tai dabar jau zuvies, riesutu, visokiu E produktu nebevalgykit, gal ir pieno produktu sumazinkite, pasilaikykite biski tokios lengvos dietos. Nebeskiepikit kol beria.
Is tepaliuku, jei vaikutis nesikaso, bandykite naturalius sviestus aliejus, pabandykite taukmedzio sviesta, ta pati gera kokybiska alyvuogiu alieju, avokado alieju ar sviesta, kokosu sviesta arba bet kuri kita jum tinkanti.
Del paties primatinimo, tai jei nematote pokyciu keiciant valgi, tai gali ir neturi itakos, bet vistiek nauj aprodukta bandykite po savaites bent jau, kad isitikintumet ar tikrai tinka. Dabar tai darzoves nelabai geros, nes arba chemines, arba nebeturi tu maistinguju medziagu, tai gal kokia kosyte bandykite ivesti.
Maudynem gal be ramuneliu ir medetku pasirinkite varianta, tiesiog su juros druska, po maudyniu nuplauti, aisku nenaudoti geriau jokiu sampunu, prausikliu, ir po voneles per 3-5 min sutepti kokiu sviestu ar aliejumi.
Tai va tiek pradziai butu, aj dar aisku gal vertetu pakeisti skalbikli ir visus seimos drabuziu skalbti su kokiu neutraliu, be minkstikliu, kvapikliu. Bobas, Neutral, Sonett ar kt.
Nepergyvenkite, stresas irgi vaikuti veikia