Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

QUOTE(Rasmucka @ 2011 04 05, 17:03)
man Klaudi forumiete rekomendavo ruda,atsiunte pav. kaip atrodo,melynas tik virs 2-ieju metuku  rolleyes.gif
maciau yra ir losijonai kasdieniai odai drekinantys,toks su zalsva etikete,ir ta pabandysiu jei ras pirkt  smile.gif

aaa, supratau. Aš, 6-mečiui ieškau, ir žiūriu, kad kaip tik namie turiu Aveen'o su avižomis. Reiks bandyti thumbup.gif

Sveikatėlės visiems 4u.gif 3 metai mes buvom pagiję nuo šios ligos, gydėmės homeopatiškai, šį pavasarį, nežinia kas, sugrąžino tą ligą mums: triguba doze verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=klaudi,2011 04 04, 19:54]
Jei as klystu, pataisykite ax.gif
man rodos sis melynas Aveeno kremas naudojamas niezuliui, o kasdieninei prieziurai gal labiau tiktu rudas drekinantis:
user posted image
aisku juos galima ir kombinuoti, nes , manau, AD be niezulio nebuna unsure.gif

o sakyk,tas rudas tiks mano mazyliui-jam vieneri 4u.gif ir kokia daugmaz orientacine kaina to rudo?jis tepamas tik viena karta dienoj?gal losijona bandet drekinantis kasdieniai odos prieziurai,su zalsva etikete ?
Atsakyti
sveikos mamos rolleyes.gif
auginu mergyte jei dabar 5 menesiukai ir atsirado problemeliu...i galva lenda ivairiausios mintys doh.gif unsure.gif
iki 4 menesiuku viskas buvo puiku...maitinu savo pienuku iki siol bet niekada nuo nieko nebuvo pabere rolleyes.gif kelias saltas dienas mergyte gan daug aprengdavau ir pastebejau kaip kokius pasutimus kojyciu sulenkimo vietoje, kokia savaite tepiau sudocremu ir praejo smile.gif bet dabar vel pasuto unsure.gif pries daugiau nei savaite pradejau maziukei duoti ryziu-kukuruzu kosyte ir ant kunelio atsirado raudonu demeliu...vis masciau nuo ko galejo atsirast...prisiminiau, kad kelis jos rubelius isskalbiau kartu su savo rubais, bonux milteliais ir dar vanish tablete buvau imetus doh.gif galvojau, kad nuo to, bet vis del to nutraukiau ir kosytes davima unsure.gif apsigydem tuo paraudimus su sviestmedzio aliejumi. ant pilvuko buvo viena demele tai jinai beveik isnyko, ant nugarytes 4 irgi pradejo nykt tai vakar vel daviau kosytes. siandien pasiziuriu, kad tos demeles vel nori rysketi verysad.gif net nebezinau ka galvoti doh.gif jos neslapuoja, tiesiog yra raudonos ir sausokos unsure.gif be to ant kakliuko yra atsirade pries kelias dienas tokie maziukai raudoni spogiukai ir nezinau nuo ko, galvoju gal de to, kad seilytes teka upeliais g.gif
zodziu nebezinau nei ka galvoti, kuom tepti, a daryti......... gal jus turite kokiu minciu ar patarimu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feminute: 05 balandžio 2011 - 16:38
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 05, 14:50)
Aveen'o kremų tikrai yra UK. O, kaip atrodo, tas, kuris skirtas su AD kovoti  g.gif Balta/mėlyna pakuotė tokia?  g.gif

na Airijoje irgi yra, bet ne visas rusis randu. Pvz tu kremu nei melyno nei rudo nemaciau. Bnadysiu toliau ieskoti. Jei ka siusiuosi is uk internetines parduotuves.

jo tas kur man siule balta/melyna pakuote.

QUOTE(Limcamca @ 2011 04 05, 15:05)
aaa, supratau. Aš, 6-mečiui ieškau, ir žiūriu, kad kaip tik namie turiu Aveen'o su avižomis. Reiks bandyti  thumbup.gif

Sveikatėlės visiems  4u.gif 3 metai mes buvom pagiję nuo šios ligos, gydėmės homeopatiškai, šį pavasarį, nežinia kas, sugrąžino tą ligą mums: triguba doze  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif kat sikart isgytute visam laikui.
Atsakyti
dar norejau pridurti, kad dukrytes odele nera sausa ir niekada tokia nebuvo, be to atrodo, kad jai tu vietu neniezti, nes yra rami, nesitrina niekur....
nors as maitinu pati produktu jokiu niekada neribojau, geriau ir geriu daug pieno tai nelabai galetu buti nuo pieno misinio kurio yra kosytes sudetyje..be to yra mergyte gavusi misinuko kokius 6-7 kartus, bet niekada nebuvo jokiu problemu...
Atsakyti
QUOTE(Rasmucka @ 2011 04 05, 17:07)

Oi ne, aš ne apie tuos kalbėjau schmoll.gif

Specialiai vaikučiams, aš radau toks, kad padeda:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Nedulia @ 2011 04 05, 17:50)
na Airijoje irgi yra, bet ne visas rusis randu. Pvz tu kremu nei melyno nei rudo nemaciau. Bnadysiu toliau ieskoti. Jei ka siusiuosi is uk internetines parduotuves.

jo tas kur man siule balta/melyna pakuote.
4u.gif  4u.gif  4u.gif  kat sikart isgytute visam laikui.

Dėkui mirksiukas.gif

Jeigu jūs Airijoje, tai tų kremų yra UK Amazon pirkti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feminute @ 2011 04 05, 17:50)
dar norejau pridurti, kad dukrytes odele nera sausa ir niekada tokia nebuvo, be to atrodo, kad jai tu vietu neniezti, nes yra rami, nesitrina niekur....
nors as maitinu pati produktu jokiu niekada neribojau, geriau ir geriu daug pieno tai nelabai galetu buti nuo pieno misinio kurio yra kosytes sudetyje..be to yra mergyte gavusi misinuko kokius 6-7 kartus, bet niekada nebuvo jokiu problemu...

Tikriausiai dar reiktų stebėti...Tas vietas gerai drėkinti ir pasekti,nuo ko paūmėja...
Atsakyti
Aciu, Rieduliukas, uz atsakyma apie erkes smile.gif
Atsakyti
o merginos ziurekit kas cia mums galejo atsitikti ant pilvuko atsirado tokie raudoni spogiukai apdziuve ir ant putytes irgi daugiau niekur nieko nera.kas tai galetu suerzinti,o gal vejaropiai bet nepanasu nes sausi.o gal nuo bakteriofago?o dar keista kad kaip pradejom vakar ryte gert ,o vakare pradejo skustis kad pilva skauda,ir sendien sako man labai labai skauda pilveli.kas tai galetu idomu buti? g.gif
Atsakyti
Limcamca, sveikateles tavo vaikeliui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 04 05, 20:28)
o merginos ziurekit kas cia mums galejo atsitikti ant pilvuko atsirado tokie raudoni spogiukai apdziuve ir ant putytes irgi daugiau niekur nieko nera.kas tai galetu suerzinti,o gal vejaropiai bet nepanasu nes sausi.o gal nuo bakteriofago?o dar keista kad kaip pradejom vakar ryte gert ,o vakare pradejo skustis kad pilva skauda,ir sendien sako man labai labai skauda pilveli.kas tai galetu idomu buti? g.gif

Aš tai nelabai ką žinau, bet sakyčiau, gal pašalinė reakcija kokia g.gif

QUOTE(Amelita @ 2011 04 05, 20:40)
Limcamca, sveikateles tavo vaikeliui. 4u.gif

Ačiū, Amelita mirksiukas.gif
Atsakyti
Prie tos pacios ekologisku rubeliu temos smile.gif
Netycia radau, kur eko medvilnes audinius parduoda, biski pigiau iseina jei kas mokate pasiuti smile.gif
http://organinemedvi...com/audiniai-2/
Atsakyti