Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

mes geriam antra diena tik misinuka ir berimai dingsta, kunelis grazeje, neber beveik tu raudonu spuogeliu
tai dabar vel nuo pradziu reiks maista kazkaip rinkti doh.gif
Atsakyti
Na va, pabuvojom paskaitoj Santariskese apie atopines odos prieziura, isklausem Emolium produktu pristatyma. Turejom gera proga issiklausineti gydytoju apie viska, kas domina. Gaila, kad mamyciu buvo labai mazai.
O siurprizas buvo ORGAN produktu pristatymas, kas man suteike vilties pastoreti (bu visai nusidietinau be mesos, kiausiniu, pieno ir kvieciu). Pasirodo yra pakaitas kiausiniams ir pienui, tad galima issikepti blynu. Net kazkoks teslos gerintojas yra, kuri galima delti i pyragus is kukuruzu ir ryziu miltus. Jau nekalbu apie sausainelius ir duoniukus be kvieciu ir glitimo.

Parduotuve yra Kaune, bet yra internetine parduotuve. Nekantrauju ka nors nusipirkti smile.gif
www.tikraibe.lt
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas bandet ivairius ryzius pvz raudonuosius, laukinius ar pan. galvoju jei mums netiko paprasti, gal tiktu tie kitokie... gal yra isbandziusiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Albufereta @ 2011 04 02, 18:49)
Na va, pabuvojom paskaitoj Santariskese apie atopines odos prieziura, isklausem Emolium produktu pristatyma. Turejom gera proga issiklausineti gydytoju apie viska, kas domina. Gaila, kad mamyciu buvo labai mazai.
O siurprizas buvo ORGAN produktu pristatymas, kas man suteike vilties pastoreti (bu visai nusidietinau be mesos, kiausiniu, pieno ir kvieciu). Pasirodo yra pakaitas kiausiniams ir pienui, tad galima issikepti blynu. Net kazkoks teslos gerintojas yra, kuri galima delti i pyragus is kukuruzu ir ryziu miltus. Jau nekalbu apie sausainelius ir duoniukus be kvieciu ir glitimo.

Parduotuve yra Kaune, bet yra internetine parduotuve. Nekantrauju ka nors nusipirkti smile.gif
www.tikraibe.lt

Vakar Kaune Maksimoje maciau kiausiniu pakaitala , ir duoniuku visokiu, ekologisku ryziu paploteliu -sveiko maisto lentynose. Yra "Ustukiu maluno" ivairiu ekologisku dribsniu, nusipirkom avizu ir miezinius pabandymui. Kaina, sakyciau, normali, neuzkelta kaip kitu ekologisku produktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 03 balandžio 2011 - 06:02
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 04 01, 11:37)
Mano mama vis spiria, kad važiuotume pas kažkokia dermatologe i Biržus, tai gal ta pati čia. Mano mama dirba kirpėja, tai išsikalba su klientėm apie vaikučius. Tai daugelis jai sakė, kad labai padėjo biržų gydytoja. Turiu telefoną, tik nei pavardės, nei vardo nežinau smile.gif 861813251  Lygtai minėjo, kad ji tepaliuką kažkokį duoda, ar išrašo, tai man iškart klausimas kilo, ar jis ne hormoninis. smile.gif Jei kuri ryšitės skambint ir važiuoti, tai pasidalinkit, kaip sekėsi wink.gif

taip , ta pati.
O mums nepadejo jos paskirtas gydymas, israse tepaliuko uz 200 Lt, dar visokiausiu prieziuros priemoniu is viso viskas kainavo virs 500 Lt- ir nepadejo. Nors esu skaiciusi komentaru apie ja, kad kai kam padejo.

Dar noriu suzinoti atsiliepimu apie Vilniaus grožio chirurgijos ir terapijos centro gydytoja dermatologe Jolanta Žiliene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailija: 03 balandžio 2011 - 07:12
QUOTE(dailija @ 2011 04 03, 07:11)
taip , ta pati.
O mums nepadejo jos paskirtas gydymas, israse tepaliuko uz 200 Lt, dar visokiausiu prieziuros priemoniu is viso viskas kainavo virs 500 Lt- ir nepadejo. Nors esu skaiciusi komentaru apie ja, kad kai kam padejo.
Dar noriu suzinoti atsiliepimu apie Vilniaus grožio chirurgijos ir terapijos centro gydytoja dermatologe Jolanta Žiliene.

Oooho,taip brangu ten pas ja 8-O.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 04 03, 06:57)
Vakar Kaune Maksimoje maciau kiausiniu pakaitala , ir duoniuku visokiu, ekologisku ryziu paploteliu -sveiko maisto lentynose. Yra  "Ustukiu maluno" ivairiu ekologisku dribsniu, nusipirkom avizu ir miezinius pabandymui. Kaina, sakyciau, normali, neuzkelta kaip kitu ekologisku produktu smile.gif

Taip, sake kad kiausinio pakaitala ir begliuteniu miltu jau yra Maximose
Papildyta:
QUOTE(vrb @ 2011 04 01, 11:48)
Aš naudoju skystus Amway, man jie patinka, nėra beveik kvapo, tikrai nedaug reikia pilti. Aišku jie neišplauna tokių visų dėmių, bet nekreipiu dėmesio, namie gerai.
O kur jų galima gauti?

Sonnet prekiaja Hollos Vilniuje , buna ir Rimi
Atsakyti

tepaliuka jums gal ir israsys, bet jis tikriausiai bus hormoninis, o nuo jo jus turbut neisgysite... kremuka parekomenduos bet nebutinai jis tiks... cia ilgas kelias ieskojimu... pabandykit aveeno parsisiut is JAV. cia temoje daug kalbeta... is Lt esanciu pabandykit aderma exomega, paprasciauia Basali . jei labai sausa odyte yra Essex tepalas (ale vazelinas)
[/quote]

Kai mes konsultavomes su alergologe, tai ji tiesiai sviesiai pasake, kad vieno stebuklingo tepalo nera. Kiekvienam tinka vis kitoks, todel net nerekomendavo vieno kazkokio tepalo. O hormoninius tepaliukus rekomendavo naudoti tik alergijos piko metu ir tai savaite , max 2 sav. laiko, ne ilgiau. Pablogejimo metu naudoju emolium tepaliukus. O kasdienei odytes prieziurai mums labai tiki Vazelinas su medetkomis. jau kazkur apie tai rasiau. jis riebokas, vazelinas sulaiko dregme, o medetkos dezinfekuoja. vieno buteliuko uztenka gana ilgai. mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti tuos aveeno kremus per ka uzsisakinejat?kur lilosun dave tarpininkes kont tai atrase kad atostogauja o po menesio gimdys ir net neiisivaizduoja kada darys uzsakymus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 04 03, 18:14)
norejau paklausti tuos aveeno kremus per ka uzsisakinejat?kur lilosun dave tarpininkes kont tai atrase kad atostogauja o po menesio gimdys ir net neiisivaizduoja kada darys uzsakymus g.gif

pabandykite pas meistromargarita 4u.gif
Papildyta:
Gal kuri mamyte bandziusi yra vesti vaikuti i drusku kambarius?
Atsakyti
As per Taure aveeno uzsakinejau smile.gif is drugstore 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 04 03, 17:14)

Aš dabar taip pat per Taure is SM užsakinėjau. Šiandien jau gavom kremus. Labai operatyviai gavosi smile.gif
Atsakyti