Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

QUOTE(Simpatuuke @ 2011 03 29, 16:04)
Sveikute,
na mums tokio amziaus taip pat nenieztejo sad.gif O dabar, jei maziukes neganyciau 24 valandas per para, tai kruvina vaiksciotu sad.gif

Kas neturi vaikų su AD tikrai neįsivaizduoja ką reiškia tas kasimasis. Mes jau 3 metus vargstame ir man atrodo išauginėja, bent tikrai blogyn neeina. Tepu tik natūraliais sviestais, aliejais, maišau pati. Maistą žiūrim, bet jau visa šeima kitaip valgom ir nieko, pripratom, nes gaila vaiko erzint. Bent jau stengiamės kuo mažiau valgyt tai, ko jis negali. O kasosi, tai kai dėmesio trūksta, o taip kai užsiimi tai visai nieko, jau kelis mėnesius beveik normaliai miega, o taip buvo tie keli metai beveik be miego, ištisai kojom duodavo, per naktį n kartų ir vaikščiodavau kaip zombis, nors keisdavomės su vyru per naktis, kartais nelabai suprasdavau kas aplink vyksta, kaip miego norėdavau.
Kai jaučiu, kad kazkas netiko, duodam Aerius išgert, bet stengiamės kuo rečiau. Iš gydytojų tai tikrai mažai naudos, aš viską palaipsniui keist pradėjau skaitydama čia SM, o pas gydytojus vaziuojam , kai reikai prasitęst neįgalumą,tai pernai gavom jau 2 metams, iki kitos gegužės, ta turiu vilties, kad daugiau nebetęsim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2011 03 29, 11:20)
sveikos mamytes,

as pasimetus nebezinau ka daryti. sedi mazius dabar ant bulviu dietos , bet visvien ji beria, tik berimas kazkoks kitoks spuogeliai smulkus raudoni, visas pilvukas toks ir ant veiduko yra ir kojytos tokios, sparndas. uzdaviau as jam bakteriju Erce flora, parekomendavo, kad geros , taip pat kremu kitu tepu Oilatum nupirkau si karta, atrodo kaip ir geriua drekina, nes veidukas labai siurkstus buvo, bet nemanau, kad nuo kremo. nebeduodu jau 2 dienos tu bakteriju, bet berimo kaip ir nemazeja. bulvei niekad alergijos nebuvo, nuemiau visas kruopas, nors tik avizine ir kukuruzus tevalgem pries tai, daviau grikiu homeopate sake, kad jie tinka, o meginys rode nedidele alergija , tai daviau tada is kruopu vien grikius, dabar jokiu kruopu negauna.
tai tada misinuka gal isimti , mes NAN  NR 1 geriam, nes jo pakuote preis kuri laika siek tiek pasikeite, gal ten kazko kitko prideta.
arba dar svarstau, kad gali buti kalta ir pirktine bulve, nes pries tai valge namines visad, dabar nebeturim naminiu  doh.gif
nezinau pasimetus esu ...
pas gydytojus jau nebenesa kojos, nes Vaiciulionienes gydymas menesi gert Zyrtek  doh.gif

kai mums buvo kalediniu laikotarpiu ziauriai blogai, po antibu vartojimo ir neaisku nuo kokiu produktu dariau taip: pakeiciau skalbimo priemone, aptraukiau lova antciuziniu nuo erkuciu, nuemiau itartinus produktus (tarp ju bulve, nes parode kraujas alergija berzui, o is to eina kryzmine reakcija su bulve), valau kambarius rugstiniu vandeniu bent kas 2-3 dienas. namie diziausia chemija buityje liko ukinis muilas ir kur i toleta pilu nuo brudu smile.gif
labai pagelbejo aveeno kremas, negyvos juros druskos vonia (perkam Eurovaistinej)
valgem miezius, sinlaca, triusi, kopusta, cukinija ir kartais avizinius makaronus.
dabar isivedem neocate advance, stirna, kukuruzu kose, melynes (vis dar po klaustuku) moliuga(bet jis vis dar man itartinas doh.gif )
gerem gerasias bakterijas biogaia.
bent jau po kurio laiko pagerejo, ko nebuvo nuo rudens. dabar banguojam.
gal pravers musu patirtis

beje kalbant apie pardej pirktines darzoves tai mums nuo pirktines cukinijos oj kaip zandai buvo uzraude doh.gif nors siaip cukinija mums thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2011 03 29, 15:55)
nu va siandien lakstem per gyditojus,nusisausiu  doh.gif .venu nerasta tai eme is kojos.negana to atsakimas nosies paselio dabar jau  Stafilokokas vel antibai Zinatas,o tik pries 2 savaites sugertas ampicilinas.nebezinau nei ka daryt nei ka galvot nei ka tam vaikui padet  g.gif

o tai bakteriofagas netiktu? ar jis kai nosyje yra nepadetu? cia gal reiktu stafilokoko temoje paklausti, ar gal yra mamu kurios isbandziusios. oj antibu tai as bijau kaip velnias kryziaus, nes net prisimint nenoriu kaip buvo mums po ju gerimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 29 kovo 2011 - 16:17
QUOTE(Osport @ 2011 03 29, 17:19)
kai mums buvo kalediniu laikotarpiu ziauriai blogai, po antibu vartojimo ir neaisku nuo kokiu produktu dariau taip: pakeiciau skalbimo priemone, aptraukiau lova antciuziniu nuo erkuciu, nuemiau itartinus produktus (tarp ju bulve, nes parode kraujas alergija berzui, o is to eina kryzmine reakcija su bulve), valau kambarius rugstiniu vandeniu bent kas 2-3 dienas. namie diziausia chemija buityje liko ukinis muilas ir kur i toleta pilu nuo brudu  smile.gif
labai pagelbejo aveeno kremas, negyvos juros druskos vonia (perkam Eurovaistinej)
valgem miezius, sinlaca, triusi, kopusta, cukinija ir kartais avizinius makaronus.
dabar isivedem neocate advance, stirna, kukuruzu kose, melynes (vis dar po klaustuku)  moliuga(bet jis vis dar man itartinas  doh.gif )
gerem gerasias bakterijas biogaia.
bent jau po kurio laiko pagerejo, ko nebuvo nuo rudens. dabar banguojam.
gal pravers musu patirtis

beje kalbant apie pardej pirktines darzoves tai mums nuo pirktines cukinijos oj kaip zandai buvo uzraude doh.gif  nors siaip cukinija mums thumbup.gif
Papildyta:

o tai bakteriofagas netiktu? ar jis kai nosyje yra nepadetu? cia gal reiktu stafilokoko temoje paklausti, ar gal yra mamu kurios isbandziusios. oj antibu tai as bijau kaip velnias kryziaus, nes net prisimint nenoriu kaip buvo mums po ju gerimo  doh.gif

su pirktine ir dar ekologiska cukinija man irgi labai didelis itarimas krito. tai dabar ieskau ekologisku bulviu, tikiuosi ryt gausiu doh.gif
o kas cia per bakterijos? radau, kad viena mergina SM jas platina, is jos ir perkat ?as va vienu jau uzdaviau, tai dabar turiu rezultata doh.gif vig gi nuojauta sako, kad cia jos savo darba padare, nes tokio berimo spuogeliais su mazu pulinuku ant kai kuriu tikrai nebuvo anksciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2011 03 29, 17:25)
su pirktine ir dar ekologiska cukinija man irgi labai didelis itarimas krito. tai dabar ieskau ekologisku bulviu, tikiuosi ryt gausiu  doh.gif
o kas cia per bakterijos? radau, kad viena mergina SM jas platina, is jos ir perkat ?as va vienu jau uzdaviau, tai dabar turiu rezultata  doh.gif vig gi nuojauta sako, kad cia jos savo darba padare, nes tokio berimo spuogeliais su mazu pulinuku ant kai kuriu tikrai nebuvo anksciau  schmoll.gif

biogaia mes tai pirkom UK, bet yra ir kitur, tik ne LT doh.gif jos daugumai alergiuku tinka.
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2011 03 29, 16:25)
su pirktine ir dar ekologiska cukinija man irgi labai didelis itarimas krito. tai dabar ieskau ekologisku bulviu, tikiuosi ryt gausiu  doh.gif
o kas cia per bakterijos? radau, kad viena mergina SM jas platina, is jos ir perkat ?as va vienu jau uzdaviau, tai dabar turiu rezultata  doh.gif vig gi nuojauta sako, kad cia jos savo darba padare, nes tokio berimo spuogeliais su mazu pulinuku ant kai kuriu tikrai nebuvo anksciau  schmoll.gif

Vilnietems yra superinis eko turgelis Tatulos programa, ten yra ivairiu darzoviu, obuoliu, aisku dabar maziau. Penktadieniais-sestadieniais vyksta "Panoramoje", treciadieniais lyg Mindaugo g. Bulviu tikrai ten rasite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 03 29, 15:55)
nu va siandien lakstem per gyditojus,nusisausiu  doh.gif .venu nerasta tai eme is kojos.negana to atsakimas nosies paselio dabar jau  Stafilokokas vel antibai Zinatas,o tik pries 2 savaites sugertas ampicilinas.nebezinau nei ka daryt nei ka galvot nei ka tam vaikui padet  g.gif

bandyk bakteriofaga 4u.gif
As retai jau uzsuku, kai atradom dulkiu erkute, tai susitvarkom pakankamai neblogai su odele, vietom sausesni ploteliai, bet labai mazi. Pradejau leisti i darzeli sia savaite, ziuresiu kas gausis, bandysiu visus minkstus zaislus parsinesti isplauti, patalyne. Net siurbli nuvezem ax.gif Paziuresim po savaites kaip reakcija i nauja ne tokia sterilia aplinka bus.
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2011 03 29, 15:04)
o produktus ziurejo kuriuos valgote, ar nieko nesineset?

Nesiausi musu maisto testus, truputi atsizvelge. Homeopate turejo produktu lapa, pazymejo labiausiai alergizuojancias grupes, o visa kita bandyti valgyti. Ai, kol kas man nelabai viskas realu, ziuresim.
Siandien nusipirkau dvejus ekologiskus dribsnius, bandysime valgyti bigsmile.gif Isskaiciau , kur Kaune galima ekologiska jautiena nusipirkti. Zodziu, bandysim valgyti ekologiskus produktus, gal nebers g.gif
Po menesio liepe vel ateiti. Sakau, kad per menesi bent pora nauju produktu isivestume be dideliu berimu, ir tai mums butu didelis pasiekimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 29 kovo 2011 - 16:55
Mamytes, ka duodate desertams maziukams, arba siaip pagrauzt tarp valgiu? Gal ekologiskose parduotuvese kanors perkate? Buvau nupirkus ryziu, rugiu trapucius, bet jau antra karta man jie itarima kele, kad bere nuo ju.
Atsakyti
aha skaitinejau kaip tik AS temoj.bet is kur ar tiksliau pasakius per kur pirkti ta bakterofaga?Lilo Sun gal jus patarsit jus issigydet su siais vaistais?bet kaip as suprantu tai jis zarnyne labiau buna o pas mus tai nosije.nu zodziu nieko nebeismanau.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 03 29, 18:32)
aha skaitinejau kaip tik AS temoj.bet is kur ar tiksliau pasakius per kur pirkti ta bakterofaga?Lilo Sun gal jus patarsit jus issigydet su siais vaistais?bet kaip as suprantu tai jis zarnyne labiau buna o pas mus tai nosije.nu zodziu nieko nebeismanau.

jei ant odos tai valyti, galima ir i akytes lasinti ir i noserykle. Dezute ismetusi tai negaliu paziureti tiksliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 03 29, 17:55)
Mamytes, ka duodate desertams maziukams, arba siaip pagrauzt tarp valgiu? Gal ekologiskose parduotuvese kanors perkate? Buvau nupirkus ryziu, rugiu trapucius, bet jau antra karta man jie itarima kele, kad bere nuo ju.

mes valgom kukuruzu trapucius yra ir maximoj, bet man labiau aptiko is eko pardes. kepu pyragus, sausainius tai ir grauzia. geri pagrauzimui sausainiai iseina is mieziu miltu.. ale meduoliai (vanduo, mieziu miltai, cukrus, druska ir daug aliejaus -proporciju nezinaum darau is akies) iskocioju tesla ir formelem padarau visokius menuliukus, sirdeles ir tt.. tada dar ant virsaus cukriuko... jie kieti gaunasi, kaip tik pagrauzimui
Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2011 03 29, 18:42)
jei ant odos tai valyti, galima ir i akytes lasinti ir i noserykle.  Dezute ismetusi tai negaliu paziureti tiksliai doh.gif

yra internete anotacija.. paieskokit.. iveskit bakteriofag ru ar panasiai, tik ziurekit stafilokokini, nes ju ivairiu buna
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 29, 17:46)
mes valgom kukuruzu trapucius yra ir maximoj, bet man labiau aptiko is eko pardes. kepu pyragus, sausainius tai ir grauzia. geri pagrauzimui sausainiai iseina is mieziu miltu.. ale meduoliai (vanduo, mieziu miltai, cukrus, druska ir daug aliejaus -proporciju nezinaum darau is akies) iskocioju tesla ir formelem padarau visokius menuliukus, sirdeles ir tt.. tada dar ant virsaus cukriuko... jie kieti gaunasi, kaip tik pagrauzimui
Papildyta:

yra internete anotacija.. paieskokit.. iveskit bakteriofag ru ar panasiai, tik ziurekit stafilokokini, nes ju ivairiu buna

Aciu uz idejas, isbandysim viska wink.gif
Atsakyti