Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

[quote=carramele,2011 03 27, 13:39]

Ar yra dar čia vaikų su paburkimais paakiuose? unsure.gif Alergologėm tą rodžiau, bet nieko konkretaus nesužinojau.

pas manąjį taip būna. klausiau pediatro gal porą kartų, sakė, kad paakiai labai jautri sritis, nu tai ir patinsta
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2011 03 27, 11:46)
deja taip, jei jau matote kad blogėja tik davus to produkto griežta išimkit jį iš racijono... jau geriau vaikas negaus kažko nei kentės... o kad nebūtų pagundų, tai ir visa šeima atsisakykit to ko negalima, o jei jau negalit tai prašom paslapčiom, kad vaikas nematytų ir nesierzintų...

beje patarčiau bandyt sugražint produktą po 6 mėn gal tada bus pasikeitusi situacija... o dabar neeksperimentuokit, valgykit tai kas tinka...

As pati neduodu, bet ka daryt su kitais seimos nariais? doh.gif o, kad seima atsisakytu pieno produktu, tai be sansu, nes visi juos labai megsta doh.gif liepsiu sleptis kiek imanoma....

Tikiuosi iki rugsejo, kada prades eiti darzeli, sita beda dings drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2011 03 27, 19:47)
As pati neduodu, bet ka daryt su kitais seimos nariais?  doh.gif  o, kad seima atsisakytu pieno produktu, tai be sansu, nes visi juos labai megsta  doh.gif liepsiu sleptis kiek imanoma....

Tikiuosi iki rugsejo, kada prades eiti darzeli, sita beda dings  drinks_cheers.gif

Kiekviena karta,kai skaitau Jusu pasisakymus (na neisizeiskit aisku),tai norisi nusikeikt blush2.gif Kaip suprast "as PATI neduodu..." Jus ta savo vaika dabar kaip auksini kiausini turit priziuret,jei nenorit,kad jam butu blogiau. kaip suprast ka daryt su kitais seimos nariais????Tai ka vyrui vienodai,kaip jauciasi jo vaikas????Kazkaip man atrodo, kad kiek atsipalaidave esat. Norite gero rezultato, bet stengtis nelabai norit. Mazdaug - aj as nedaviau,pasaugojau,ale vyras gali ir duoti man nematant ir pan. Atsisakyt pieno produktu niekas nevercia,bet tikrai galima istaikyti proga,kai mazelis nematys,kada juos valgote.jezusmarija,jums tiek nedaug tereikia,kad vaikas jaustusi gerai,tai padarykite tai,padekite jam,jis pats dar to negali padaryti!!!Visa seima kartu. jums reiketu pamatyti kaip atrodo ir kaip jauciasi vaikai, turintys sunkios formos AD, ir kiek seimos turi visko atsisakyti ir kaip gyventi. Gal tuomet suvoktumet,kad jums reikia TIK TAIP mazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 03 27, 14:39)
Osport, kai parašei, kad tavo vaikiuko tyrimuose pakitimų yra, man dabar iš galvos neišeina, kad reiktų ir savo dvimetukui padaryt inkstų tyrimus. Jo paakiai pastoviai kažkokie paburkę. Skaičiau, kad nuo alergijos taip gali būt, bet gal inkstų veikla pašlijus  g.gif Jam urea ir kreatininas daryti kūdikystėj dėl kojų tinimo - buvo norma. Nuo to laiko geriamų vaistų labai mažai gavęs, nuo tiek inkstų pakenkimo tikrai neturėtų būt. Bet gal tiesiog savaime jie eina blogyn.

mes daremes tyrimus sorpo povilaicio g.,bet manau geriau pasidaryti nei spelioti.. geriau anksciau aptikti liga, nei laukti kol isisenes. pas mus tai buna tik paraude, jei kazkas netinka, ar miegelio nori ir trinti pradeda...
Papildyta:
QUOTE(neziniuxe @ 2011 03 27, 16:08)
Mano mažylis turi AD ir odelė labai sausa. Deja, nei Bioderma, nei Physiogel kremai nepadeda. Iš vakaro vaiką nuprausiu, ištepu, o ryte jau pilni rūbeliai pleiskanėlių būna  unsure.gif  Dabar mastau pabandyti kedrų aliejų, eisim ieškot kurią dieną g.gif

siaip pabandykit patepti su tuo aliejum kuri valgote, mums kuri laika tiko avokado, nuimdavo pleiskanojima
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 03 27, 20:17)
Kiekviena karta,kai skaitau Jusu pasisakymus (na neisizeiskit aisku),tai norisi nusikeikt  blush2.gif Kaip suprast "as PATI neduodu..." Jus ta savo vaika dabar kaip auksini kiausini turit priziuret,jei nenorit,kad jam butu blogiau. kaip suprast ka daryt su kitais seimos nariais????Tai ka vyrui vienodai,kaip jauciasi jo vaikas????Kazkaip man atrodo, kad kiek atsipalaidave esat. Norite gero rezultato, bet stengtis nelabai norit. Mazdaug - aj as nedaviau,pasaugojau,ale vyras gali ir duoti man nematant ir pan. Atsisakyt pieno produktu niekas nevercia,bet tikrai galima istaikyti proga,kai mazelis nematys,kada juos valgote.jezusmarija,jums tiek nedaug tereikia,kad vaikas jaustusi gerai,tai padarykite tai,padekite jam,jis pats dar to negali padaryti!!!Visa seima kartu. jums reiketu pamatyti kaip atrodo ir kaip jauciasi vaikai, turintys sunkios formos AD, ir kiek seimos turi visko atsisakyti ir kaip gyventi. Gal tuomet suvoktumet,kad jums reikia TIK TAIP mazai 4u.gif

thumbup.gif mes tai priversti gyventi sveikai ir ekologiskai biggrin.gif jau net vyras valgo mieziu pyraga lotuliukas.gif o jau blynus be jokiu kiausu, kvieciu ir pieno irgi su mazium kerta... jokiu net kalbu negali buti kad gali duoti kazka neatsiklauses manes blush2.gif seneliai taip pat prigrasinti,be mano zinios ne zingsnio lotuliukas.gif ir visi supranta kad taip tik geriau vaikui drinks_cheers.gif
bet is kitos puses pazvelgus, nereikia tiek jau paranojiskai bijoti visko.. maisto, oro, vandens... pas mane tai zinokit jau prasidejusi paranoja... pamatau kad paraudo veidas ar pakaso koja ir mastau o kas o kaip o kur, maistas oras vanduo... oj koks galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 27 kovo 2011 - 21:30
QUOTE(Osport @ 2011 03 27, 21:19)
mes daremes tyrimus sorpo povilaicio g.,bet manau geriau pasidaryti nei spelioti.. geriau anksciau aptikti liga, nei laukti kol isisenes. pas mus tai buna tik paraude, jei kazkas netinka, ar miegelio nori ir trinti pradeda...
Papildyta:

siaip pabandykit patepti su tuo aliejum kuri valgote, mums kuri laika tiko avokado, nuimdavo pleiskanojima
Papildyta:

thumbup.gif  mes tai priversti gyventi sveikai ir ekologiskai biggrin.gif jau net vyras valgo mieziu pyraga  lotuliukas.gif  o jau blynus be jokiu kiausu, kvieciu ir pieno irgi su mazium kerta... jokiu net kalbu negali buti kad gali duoti kazka neatsiklauses manes blush2.gif  seneliai taip pat prigrasinti,be mano zinios ne zingsnio lotuliukas.gif ir visi supranta kad taip tik geriau vaikui drinks_cheers.gif
bet is kitos puses pazvelgus, nereikia tiek jau paranojiskai bijoti visko.. maisto, oro, vandens... pas mane tai zinokit jau prasidejusi paranoja... pamatau kad paraudo veidas ar pakaso koja ir mastau o kas o kaip o kur, maistas oras vanduo... oj koks galvos skausmas doh.gif
\

MMm,mieziu pyragas ;] Gal recepta isduotumet, nes norisi kazko skanaus ;]

Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2011 03 27, 21:19)
Papildyta:

Papildyta:

thumbup.gif  mes tai priversti gyventi sveikai ir ekologiskai biggrin.gif jau net vyras valgo mieziu pyraga  lotuliukas.gif  o jau blynus be jokiu kiausu, kvieciu ir pieno irgi su mazium kerta... jokiu net kalbu negali buti kad gali duoti kazka neatsiklauses manes blush2.gif  seneliai taip pat prigrasinti,be mano zinios ne zingsnio lotuliukas.gif ir visi supranta kad taip tik geriau vaikui drinks_cheers.gif

As ir jau paranojiskai visko bijau ir rekiu ant visu,kad trupiniu nesugebat issivalyt ir t.t.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Gal kas pades man ...

Pas dukryte vel atsirado atopinis dermatitas, puse metu buvo ramu, o dar su berimais, tai nusiunte mus ir pas alergologa, nustate alergija karves pienui, kiausiniui ir kvieciam. Siu produktu jai neduodu, piena pakeitem sojos pienu, kviecius - rugiais, kiausiniai - galima ir be ju gyventi. Bet, man iskilo toks klausimas, ar galima skiepyti vaika, kuriam siuo metu atsinaujines AD ? jai tuoj sueis metai ir 7 men, skiepyti turejo jau pries menesi bet atidejo skiepa.
Turi ant veiduko, rankytes, kojos keleta sausu demeliu, visa nugaryte nudraskyta, geria sirupa israsyta alergologes, bet tas niezejimas neisnyksta, pagertas kaklas, nugaryte... tepu kremu excipial, tai odyte dabar nebe sausa, pagaliau suminkstejo. Bet tas skiepas neduoda man ramybes, jokiu reakciju po skiepu niekada nera turejus, viskas budavo gerai, tai gal ir dabar nieko neatsitiks, ar nuo skiepo gali dar daugiau isrysketi AD.. ?
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 03 27, 22:48)
\

MMm,mieziu pyragas ;] Gal recepta isduotumet, nes norisi kazko skanaus ;]

Papildyta:
As ir jau paranojiskai visko bijau ir rekiu ant visu,kad trupiniu nesugebat issivalyt ir t.t.

tai nera jokios paslapties smile.gif darau viska is akies biggrin.gif tikrai nezinau proporciju bet mazdaug bent jau bandysiu parasyt. ta pati pyraga galima kepti ir avizini smile.gif

uzpilu miezinius stambius dribsnius (perku optima, nes kitu stambiu nelabai randu) karstu vandeniu, kol jie pabringsta. uzpilu daugiau kad apsemtu ir dar virs ju butu. taip kokiu 10 min pastovi, tada ipilu rudo cukraus, druskytes, alyvuogiu aliejaus nepagailiu kokiu 3 -4v.s.
tada pilu miezinius miltus, gaunasi tokia lipni tesla, bet ne kieta, o tokia truputi kietesne nei grietine smile.gif dar ipjaunu dziovintu datuliu. i skarda ant kepimo popieriaus suformuoju ale pyraga keturkampini ir ant virsaus dar uzberiu cukriuko ale glazura gaunasi smile.gif mum tai labai patinka smile.gif bet labai skanu pirma diena, o po to darosi toks jau kietokas
thumbup.gif o tiesa as ir i blynus ir i pyraga pilu vytauto mineralinio vandens, nes tada pakyla truputi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ot kokia as doh.gif Tik dabar perskaiciau pirma puslapi doh.gif Na kaip ir radau atsakyma i savo klausima del skiepo, atsiprasau uz sutrukdyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 03 27, 22:58)

Pas dukryte vel atsirado atopinis dermatitas, puse metu buvo ramu, o dar su berimais, tai nusiunte mus ir pas alergologa, nustate alergija karves pienui, kiausiniui ir kvieciam. Siu produktu jai neduodu, piena pakeitem sojos pienu, kviecius - rugiais, kiausiniai - galima ir be ju gyventi. Bet, man iskilo toks klausimas, ar galima skiepyti vaika, kuriam siuo metu atsinaujines AD ? jai tuoj sueis metai ir 7 men, skiepyti turejo jau pries menesi bet atidejo skiepa.
Turi ant veiduko, rankytes, kojos keleta sausu demeliu, visa nugaryte nudraskyta, geria sirupa israsyta alergologes, bet tas niezejimas neisnyksta, pagertas kaklas, nugaryte... tepu kremu excipial, tai odyte dabar nebe sausa, pagaliau suminkstejo. Bet tas skiepas neduoda man ramybes, jokiu reakciju po skiepu niekada nera turejus, viskas budavo gerai, tai gal ir dabar nieko neatsitiks, ar nuo skiepo gali dar daugiau isrysketi AD.. ?

as tai neskiepyciau, ir dekoju dievui, kad apsviete prota ir nepaskiepijom 14 ar kelinto ten menesio skiepais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 27, 22:08)
tai nera jokios paslapties smile.gif darau viska is akies biggrin.gif tikrai nezinau proporciju bet mazdaug bent jau bandysiu parasyt. ta pati pyraga galima kepti ir avizini smile.gif

uzpilu miezinius stambius dribsnius (perku optima, nes kitu stambiu nelabai randu) karstu vandeniu, kol jie pabringsta. uzpilu daugiau kad apsemtu ir dar virs ju butu. taip kokiu 10 min pastovi, tada ipilu rudo cukraus, druskytes, alyvuogiu aliejaus nepagailiu kokiu 3 -4v.s.
tada pilu miezinius miltus, gaunasi tokia lipni tesla, bet ne kieta, o tokia truputi kietesne nei grietine smile.gif  dar ipjaunu dziovintu datuliu. i skarda ant kepimo popieriaus suformuoju ale pyraga keturkampini ir ant virsaus dar uzberiu cukriuko ale glazura gaunasi smile.gif mum tai labai patinka smile.gif bet labai skanu pirma diena, o po to darosi toks jau kietokas
thumbup.gif o tiesa as ir i blynus ir i pyraga pilu vytauto mineralinio vandens, nes tada pakyla truputi  drinks_cheers.gif

Aciuka, butinai isbandysim ;]

Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 03 27, 19:17)
Kiekviena karta,kai skaitau Jusu pasisakymus (na neisizeiskit aisku),tai norisi nusikeikt  blush2.gif Kaip suprast "as PATI neduodu..." Jus ta savo vaika dabar kaip auksini kiausini turit priziuret,jei nenorit,kad jam butu blogiau. kaip suprast ka daryt su kitais seimos nariais????Tai ka vyrui vienodai,kaip jauciasi jo vaikas????Kazkaip man atrodo, kad kiek atsipalaidave esat. Norite gero rezultato, bet stengtis nelabai norit. Mazdaug - aj as nedaviau,pasaugojau,ale vyras gali ir duoti man nematant ir pan. Atsisakyt pieno produktu niekas nevercia,bet tikrai galima istaikyti proga,kai mazelis nematys,kada juos valgote.jezusmarija,jums tiek nedaug tereikia,kad vaikas jaustusi gerai,tai padarykite tai,padekite jam,jis pats dar to negali padaryti!!!Visa seima kartu. jums reiketu pamatyti kaip atrodo ir kaip jauciasi vaikai, turintys sunkios formos AD, ir kiek seimos turi visko atsisakyti ir kaip gyventi. Gal tuomet suvoktumet,kad jums reikia TIK TAIP mazai 4u.gif

As galvoju, kad kol nebus bemiegiu naktu, deganciu skruostu, reksmu "mama kaip niezti" nebus ir suvokimo, kad gerau kazko atsisakyt, nei paskui kenkteti.
O siaip del vaiko man nera nieko neimanomo wub.gif

Osport, 4u.gif as tai reta paranojike, bet mums kiekvienas neatsargus bandymas kainuoja bemiege nakti ir kraujuota pizama, tai mes ir neskubam.

Rulete, tikrai paklausykit mamu 4u.gif Alergenai kaupiasi, jie niekur nedinsta, kuo daugiau duosit tuo stipres, labiau isijautrins. Kiek yra vaikuciu, kurie buvo sveiki net ir iki 2 ar 3 metu, o paskui islenda bjaurybe AD. Ar jus norite gauti sunku AD, teptis hormonais, bet vistiek valgyt kas papuola?
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 03 27, 19:17)

Sutinku su viskuo...bet tikrai daugiausia turbut bedu su vyru, jis niekaip nesuvokia reikalo rimtumo, jam atrodo, kad va, jau jam praejo, tai vadinas galima duoti ta ir ana paragaut, o kad va po to vel parausta , tai tada jau tyli verysad.gif eh.....sunkiai mumi einas...

QUOTE(mamamia* @ 2011 03 27, 21:58)

Neskiepinkit. As isvis dziaugiuosi, kad vaikas vos kelis skiepus gaves, nes jei butu visais suskiepintas, nenustebciau, kad turetu ir sunkia AD forma...

QUOTE(LiloSun @ 2011 03 28, 01:25)
As galvoju, kad kol nebus bemiegiu naktu, deganciu skruostu, reksmu "mama kaip niezti" nebus ir suvokimo, kad gerau kazko atsisakyt, nei paskui kenkteti.
O siaip del vaiko man nera nieko neimanomo  wub.gif

Rulete, tikrai paklausykit mamu  4u.gif  Alergenai kaupiasi, jie niekur nedinsta, kuo daugiau duosit tuo stipres, labiau isijautrins. Kiek yra vaikuciu, kurie buvo sveiki  net ir iki 2 ar 3 metu, o paskui islenda bjaurybe AD. Ar jus norite gauti sunku AD, teptis hormonais, bet vistiek valgyt kas papuola?

Gali but, kad dar iki galo nesam suvoke reikalo rimtumo....
Teks griezciau viska sukontroliuot...
Bet tai, kaip abydna....toks visiskai sveikas vaikutis atrode, o cia va, bum per viena diena ir vel turim schmoll.gif toks vaizdas, kad tas AD tuno ir laukia progos islysti schmoll.gif
Atsakyti