Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

QUOTE(klaudi @ 2011 03 22, 17:07)
Mums alergologe rekomendavo Physiogel A.I krema kunui, kadangi jis skirtas sausos, jautrios ir NIEZTINCIOS , sudirgusios odos prieziurai ir apsaugai. Dave meginuka pasibandymui.
Vakar  viena ranka sunui istepiau, viso kuno nerizikavau tepti, kadangi vaikas laaabai isbertas raudonom demem, bijojau alergines reakcijos i krema.
Man pasirode kad ta rankyte jis maziau kasesi, siandien kojas issitepem, ziuresim g.gif Siaip kremas lengvai tepasi, oda tokia minkstesne pasidaro.
Pirmiausia krema isbandziau pati, issitepiau ranka, tai jis toks truputi saldantis, bekvapis, kas mums labai aktualu: turime alerginio pobudzio astma , labai i kvapus reaguojame, kostim verysad.gif

Saviškiui ant vienos išbertos kojos Physiogel A.I kremą kai patepiau, tai kad užsižviegė doh.gif Dar pora kartų pabandžiau, bet reakcija buvo tokia pat audringa, o nei niežulio, nei paraudimo nesumažino. Ant savo rankos kai patepiau (tuomet buvo AD ten paūmėjęs), tai graužimą tik pajutau g.gif
Be to, kainelė tai joooo unsure.gif

QUOTE(klaudi @ 2011 03 22, 18:23)
Nebandem, o aderma exomega kremukas neparfumuotas kazin g.gif

Aderma exomega švelniai kvepia avižom. Panašų kvapą turi ir Aveeno rudas drėkinantis kremas.
Atsakyti
va sitas aveeno yra irgi geras, paskutini kartra ji is ebay parsisiunciau tai 1,5 sav. atejo i pasta.
http://cgi.ebay.com/...0514473447#shId

Saip ta mamyte "Granatas"kuri ci apati pirmoji rase apie Aveeno buvo surasius net instrukcija kaip teptis maudytis. Sake kad geriau veikia kompektas, ir mes maudemes kiekviena kart avizose, tepemes rudu, o veliau raudonas vietas melynu. Tai kazkur per 2 men pasimate poveikis smile.gif
Atsakyti
Physiogel mums kol kas tinka, isigeria greitai ir kvapo neturi. Niezejimo ebuvo, o ir berimu nedaugeja tfu tfu tfu

Apie Aveeno pirma karta girdziu, kaip supratau is cia neblogos priemones. O Lietuvoje jos nera nusipirkt?
O kaip cia kainos ar jus siunciates dar pigiau?

http://www.pharmacya...how/aveeno.html
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 22, 22:13)
va sitas aveeno yra irgi geras, paskutini kartra ji is ebay parsisiunciau tai 1,5 sav. atejo i pasta.
http://cgi.ebay.com/...0514473447#shId

Saip ta mamyte "Granatas"kuri ci apati pirmoji rase apie Aveeno buvo surasius net instrukcija kaip teptis maudytis. Sake kad geriau veikia kompektas, ir mes maudemes kiekviena kart avizose, tepemes rudu, o veliau raudonas vietas melynu. Tai kazkur per 2 men pasimate poveikis smile.gif

LiloSun, o kaip tepei juo? ar tik juo nakciai ar dar ir melynu ant virsaus?
Atsakyti
Kurios nusimano apie kraujo tyrimus. Kaip gali būt, kad alerginio (tikrai) AD atveju kraujyje nepadidėję eozinofilai? g.gif Apie savo dvimetį aš. AD kartais vidutinio, kartais sunkaus laipsnio. Pagal leukogramą tik limfocitai padidėję, segmentai sumažėję, o eozinofilai norma blink.gif Kažkokios nesąmonės mano vaikams su kraujo tyrimais. Na, bent jau IgE padidėjęs.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 03 22, 22:22)
Kurios nusimano apie kraujo tyrimus. Kaip gali būt, kad alerginio (tikrai) AD atveju kraujyje nepadidėję eozinofilai?  g.gif  Apie savo dvimetį aš. AD kartais vidutinio, kartais sunkaus laipsnio. Pagal leukogramą tik limfocitai padidėję, segmentai sumažėję, o eozinofilai norma  blink.gif Kažkokios nesąmonės mano vaikams su kraujo tyrimais. Na, bent jau IgE padidėjęs.

žinok nežinau, man pačiai net po stiprių alerginio astmos priepolių ir dilgėlinių, jie buvo nepadidėję, tai matyt nėr toks jau patikimas rodiklis.... arba reik ieškoti daugiau alergijos priežasčių g.gif
ir mano vaikams kiek pamenu tei eozinofilai dažniausiai normoj arba nedaug didėja.
Papildyta:
apie eozinofilsu vačia įdomiai parašyta.
http://lt.wikipedia....iki/Eozinofilas

jei taip pažodžiui - jei jei nesigamina alerginės reakcijos metu - tai organizmas nesigina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 22, 21:59)
LiloSun, o kaip tepei juo? ar tik juo nakciai ar dar ir melynu ant virsaus?

Pradzioje, kai nusprendem pabandyti, tai ismaudau avizose, sutepu ta ruda, jis gi greit susigeria. paskui po keliu minuciu, raudonas issausejusias demes patepu melynu. O dienos begyje pagal poreiki drekinau rudu, nes musu labai susa oda buvo, melynas pats vienas nesugebedavo sudrekinti. Veliau kai jau odos sausumas pasitrauke, ir nebereikejo jau taip daznai teptis, tai veiduka pakaitom tepliojau, viena karta vienu, kita karta kitu. O paskutiniu metu daugiua ties va tuo melynu be mentolio apsistojom smile.gif nors rudo dar pilna bonka tai rigi po biski tepames.

Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2011 03 22, 22:22)
Kurios nusimano apie kraujo tyrimus. Kaip gali būt, kad alerginio (tikrai) AD atveju kraujyje nepadidėję eozinofilai?  g.gif  Apie savo dvimetį aš. AD kartais vidutinio, kartais sunkaus laipsnio. Pagal leukogramą tik limfocitai padidėję, segmentai sumažėję, o eozinofilai norma  blink.gif Kažkokios nesąmonės mano vaikams su kraujo tyrimais. Na, bent jau IgE padidėjęs.

Na nelabai nusimanau as medicinoj smile.gif bet palyginimui, kai musu IgE buvo 1450, tai eozonofilu buvo 40, veliau 23; o paskutini kart IgE 4000 o eozonofilai arti normos 8-10 g.gif Gal eozonofilai rodo koki nors tuometini antikuniu gaminimasi? g.gif O IgE bendra isijautrinima? Gal is mamu labaiu nusimano, man irgi butu idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 03 22, 18:22)
sakykit, ar turi tas kremas koki kvapa?  ar yra bekvapis?

Tas kremas turi labai labai švelnų kvapą.

QUOTE(Auruma @ 2011 03 22, 17:54)
Gerai  mirksiukas.gif . Nors aš turiu nemažą įtarimą, kad pas mus jau yra psichologinis kasymasis - vaikinas supranta jau, kad kasydamasis gaus dėmesio, nes neleidžiu kasytis ir bandau nukreipti dėmesį. Jis ir kaip MP nori, pradeda kasytis  doh.gif . Na bet pažiūrėsiu kaip bus naktį.

Na va išbandžiau tą kremą. Geriasi tai labai gerai, iškart užtepus susigėrė ir neliko to tokio šlapumo vaizdo, kaip būna po kitų kremų/aliejų.

O naktį - na nepasakyčiau, kad be prabudimų, bet lyg mažiau (neskaičiuoju aš jų, nes nėra taip kad keliasi tik 1-2 kartus). Tai šiąnakt tikrai sakyčiau vienas ilgesnis kelių valandų miegas be prabudimų buvo.
Šiaip kasytis kasėsi jau iš pat vakaro (nors neseniai buvo kremas teptas) ir po to prabudęs. Bet kaip jau rašiau, aš įtariu čia kasymąsi iš įpročio kai miego nori, kaip kiti vaikai akis krapštosi. Jis tik su MP užmiega, nemoka pats užmigti. Tai įtariu, kai naktį prabunda, nori miego ir nemoka užmigti, tai pradeda kasytis, tuomet gauna MP ir užmiega. Na žiūrėsiu dar kaip kitom naktim seksis.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 03 23, 09:23)
Tas kremas turi labai labai švelnų kvapą.
Na va išbandžiau tą kremą. Geriasi tai labai gerai, iškart užtepus susigėrė ir neliko to tokio šlapumo vaizdo, kaip būna po kitų kremų/aliejų.

O naktį - na nepasakyčiau, kad be prabudimų, bet lyg mažiau (neskaičiuoju aš jų, nes nėra taip kad keliasi tik 1-2 kartus). Tai šiąnakt tikrai sakyčiau vienas ilgesnis kelių valandų miegas be prabudimų buvo.
Šiaip kasytis kasėsi jau iš pat vakaro (nors neseniai buvo kremas teptas) ir po to prabudęs. Bet kaip jau rašiau, aš įtariu čia kasymąsi iš įpročio kai miego nori, kaip kiti vaikai akis krapštosi. Jis tik su MP užmiega, nemoka pats užmigti. Tai įtariu, kai naktį prabunda, nori miego ir nemoka užmigti, tai pradeda kasytis, tuomet gauna MP ir užmiega. Na žiūrėsiu dar kaip kitom naktim seksis.

Sveiki,
Aciu uz informacija, radau kur ta kremuka galima uzsisakyti, bandysiu pati sakytis, ir tepsimes ziuresim 4u.gif
Ryt einame pas alergologe, nes kazkaip labai jau mes nuraudonave demem, vaikas jau kai kur iki krauju nusikases, ziuresim ka jinai paskirs gydymui 4u.gif Geriam priesalergines tabletes, nelabai jos mums padeda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 23 kovo 2011 - 10:47
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 23, 07:15)
Pradzioje, kai  nusprendem pabandyti, tai ismaudau avizose, sutepu ta ruda, jis gi greit susigeria. paskui po keliu minuciu, raudonas issausejusias demes patepu melynu. O dienos begyje pagal poreiki drekinau rudu, nes musu labai susa oda buvo, melynas pats vienas nesugebedavo sudrekinti. Veliau kai jau odos sausumas pasitrauke, ir nebereikejo jau taip daznai teptis, tai veiduka pakaitom tepliojau, viena karta vienu, kita karta kitu. O paskutiniu metu daugiua ties va tuo melynu be mentolio apsistojom smile.gif nors rudo dar pilna bonka tai rigi po biski tepames.

o yra ir melynas be mentolio? o ka jis daro? nes dabar mes pagrinde tepames su mentoliniu, nes kad ir grazus kunelis, vis tiek niezti, o sausumo pas mus nelabai yra, gal tik ant kojyciu... o su veiduku didziausia beda, bet irgi tepu pagrinde su mentoliniu, bet kazkaip pastebejau kad juo reikia daznai tepti, o juk juo galima 2-3 k. tik , o mums reikia kad riebintu, nes veidukas toks isdziuves... tai net nebezinau kaip cia tepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 03 23, 12:43)
Sveiki,
Aciu uz informacija, radau kur ta kremuka galima uzsisakyti, bandysiu pati sakytis, ir tepsimes ziuresim 4u.gif
Ryt einame pas alergologe, nes kazkaip labai jau mes nuraudonave demem,  vaikas jau kai kur iki krauju nusikases, ziuresim ka jinai paskirs gydymui 4u.gif Geriam priesalergines tabletes, nelabai jos mums padeda verysad.gif

Db pažiūrėjau, kad pagal mano parašytą pavadinimą ne tą kremą ebay suranda doh.gif . Aš pirkau šį mėlyną be mentolio. O per paiešką randa kitą rudą kremą. Pavadinimai jų tai beveik identiški, žodžių žaismas gaunasi.

QUOTE(Osport @ 2011 03 23, 14:27)
o yra ir melynas be mentolio? o ka jis daro? nes dabar mes pagrinde tepames su mentoliniu, nes kad ir grazus kunelis, vis tiek niezti, o sausumo pas mus nelabai yra, gal tik ant kojyciu... o su veiduku didziausia beda, bet irgi tepu pagrinde su mentoliniu, bet kazkaip pastebejau kad juo reikia daznai tepti, o juk juo galima 2-3 k. tik , o mums reikia kad riebintu, nes veidukas toks isdziuves... tai net nebezinau kaip cia tepti doh.gif

Kur aukščiau rašiau tai nuo niežulio ir be mentolio.
Atsakyti
as gal visai ne i tema......pavyzdziui nuolatinis vaiko kasymasis skausmas nieztejimas ir pan.....jis vis auga ir nervine sistema pastoviai itempta bent jau maniskis tai nuolatiniai berimai zaisdos ir pan jis tapo irzlus nervingas ir pan....ar niekam neteko kreiptis i psihologa na zinoma kai vaikutis jau didesnis kad suprastu......banguoja tas berimas bet va nuo veido niekad nepasitraukia gatveje net zmones atsisuka i vaikuti:(
Atsakyti