QUOTE(aaangelika @ 2011 03 22, 13:06)
O sakykit tas durio tyrimas, ne tas pats ka mes dareme ant rankyciu?
O kraujuka is venos eme?
Visus tyrimus jums alergologe rekomendavo pasidaryt?
Gal kas lankosi pas alergologe Marciukaitiene ir Vaiciulioninie, domina atsiliepimai? Pas pirma buvome 4men. ir 8men., o pas antra pirma karta 1,5m. Abi pasirode malonios, o kaip gydytojos nezinau, mazai pabendravome.
O kraujuka is venos eme?
Visus tyrimus jums alergologe rekomendavo pasidaryt?
Gal kas lankosi pas alergologe Marciukaitiene ir Vaiciulioninie, domina atsiliepimai? Pas pirma buvome 4men. ir 8men., o pas antra pirma karta 1,5m. Abi pasirode malonios, o kaip gydytojos nezinau, mazai pabendravome.
vajetau, kiek klaidu priveliau , vis is to skubejimo .
Odos durio tyrimas, taip tai tie patys meginukai ant rankytes.
Kraujuka eme is venos, nes dar ir bendra alergijos kieki nustatinejo.
Visus tyrimus pasiule atlikti gydytoja.
Mes buvom privaciai pas Vaiciulioniene (zveryne), nors ji ir man maloni, bet labai nepatiko, kadangi, kai as tik pamaciau jog vaikutis alergiskas iskart nuvaziavau privaciai. Galvojau cia vaikuti apziures ir viska nuosekliai papasakos, nes neveltui tokie pinigai mokami. Taciau gydytoja, net nesiteike paziuret i kudiki, pasake "as isivaizduoju", galvojau, kadangi jis miega, tad gal nenori jo zadint. Tada pasiuliau parodyti nuotraukas, o ji man sako "as zinau ka jus parodysit, niekuo nenustebinsit".
Ir tiesiogine ta zodzio prasme ji "pasveikino" mane, kad turesiu DAUG vargo, jog jau menesio kudiki beria nuo MP. Taip pat ka man valgyti, pasake pora produktu is galvos ir viskas. O as taip tikejausi, jog butent apsilankius privaciai gausiu visa informacija, jog man gydytjoa pateiks man tinkanciu produktu sarasa bent ant atspausdinto lapo. Naivuole, tad gal ji ir gera gydytoja, niekada ten kojos nebekelsiu.
Dar dabar man vyras primena, kad gauvau tipo "telefoninę konsultaciją" uz 95 Lt.
Gryzusi namo suradau sia temuke, ir dabar tas stebuklingas produktu sarasas (ko galima ir ko ne) kaba pas mane ant saldytuvo.
Aciu visoms mamytems, kurios dalinasi pacia geriausia informacija t.y. savo patirtimi.