Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXI tema

QUOTE(aaangelika @ 2011 03 22, 13:06)
O sakykit tas  durio tyrimas, ne tas pats ka mes dareme ant rankyciu?
O kraujuka is venos eme?
Visus tyrimus jums alergologe rekomendavo pasidaryt?

Gal kas lankosi pas alergologe Marciukaitiene  ir Vaiciulioninie, domina atsiliepimai? Pas pirma buvome 4men. ir 8men., o pas antra pirma karta 1,5m. Abi pasirode malonios, o kaip gydytojos nezinau, mazai pabendravome.

vajetau, kiek klaidu priveliau doh.gif , vis is to skubejimo smile.gif .
Odos durio tyrimas, taip tai tie patys meginukai ant rankytes.
Kraujuka eme is venos, nes dar ir bendra alergijos kieki nustatinejo.
Visus tyrimus pasiule atlikti gydytoja.

Mes buvom privaciai pas Vaiciulioniene (zveryne), nors ji ir man maloni, bet labai nepatiko, kadangi, kai as tik pamaciau jog vaikutis alergiskas iskart nuvaziavau privaciai. Galvojau cia vaikuti apziures ir viska nuosekliai papasakos, nes neveltui tokie pinigai mokami. Taciau gydytoja, net nesiteike paziuret i kudiki, pasake "as isivaizduoju", galvojau, kadangi jis miega, tad gal nenori jo zadint. Tada pasiuliau parodyti nuotraukas, o ji man sako "as zinau ka jus parodysit, niekuo nenustebinsit".
Ir tiesiogine ta zodzio prasme ji "pasveikino" mane, kad turesiu DAUG vargo, jog jau menesio kudiki beria nuo MP. Taip pat ka man valgyti, pasake pora produktu is galvos ir viskas. O as taip tikejausi, jog butent apsilankius privaciai gausiu visa informacija, jog man gydytjoa pateiks man tinkanciu produktu sarasa bent ant atspausdinto lapo. Naivuole, tad gal ji ir gera gydytoja, niekada ten kojos nebekelsiu.
Dar dabar man vyras primena, kad gauvau tipo "telefoninę konsultaciją" uz 95 Lt.
Gryzusi namo suradau sia temuke, ir dabar tas stebuklingas produktu sarasas (ko galima ir ko ne) kaba pas mane ant saldytuvo.
Aciu visoms mamytems, kurios dalinasi pacia geriausia informacija t.y. savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 03 22, 15:54)
Gerai  mirksiukas.gif . Nors aš turiu nemažą įtarimą, kad pas mus jau yra psichologinis kasymasis - vaikinas supranta jau, kad kasydamasis gaus dėmesio, nes neleidžiu kasytis ir bandau nukreipti dėmesį. Jis ir kaip MP nori, pradeda kasytis  doh.gif . Na bet pažiūrėsiu kaip bus naktį.

sakykit, ar turi tas kremas koki kvapa? ar yra bekvapis?
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 03 22, 16:32)
jei nesunku, pasidalinkite rytoj savo nuomone apie kremuka, ar pades nuimti niezuli blush2.gif Nes mano vaikis baigia visas nusikasyti, o tarpininke zadejo krema po 3 su virsum savaiciu, labai jau ilgai laukti unsure.gif  gal bandysiu sita sakytis pati. Jis tinka vaikams?

Bandžiau kelių rūšių jau Aveno kremų, siunčiau iš JAV, bet mums jokio gero poveikio nebuvo. Rinkausi iš čia kur mamos aprašinėdavo. Ar dar buvo kuriems nepadėjo Aveeno?
Atsakyti
judvai, labai panasiai ir mus konsultavo. Turejau parosiusi daug mus dominciu klausimu, pvz. atsako i viena ir tokie jos zenklai buvo, kad galite jau eiti... o as vel klausima... tas be abejo nepatiko.
Apie Marciukaitiene mazai ka galiu pasakyti, paskutini karta pas ja lankemes 8men. Pas ja tokio jausmo nebuvo kaip pas Vaiciuliuoninie. Eisime pas ja (Marciukaitiene) balandzio 1d., paziuresim kai bus.

Tiesa, kuneli dabar priziuriu Physiogel A.L. losjonu, veiduka Iwostin Semi-Rich, o duso zele naudojam Oilatum. Pries tai naudojau Aderma Exomega kuno pieneli, bet nustojau, kai bukle pradejo bloget... nors gali but tik sutapimas ir isbere ji taip nuo kokio nors produkto, kuriam nebuvo anksciau alergiskas.
Kaip ant kuneliu nebuvo nieko panasaus, kaip dabar, tai mums labai tiko ir patiko Emolium.
Rubelius nuo gimimo iki 1,4men. skalbiau su Neutral, o po to pradejau skalbt muilo riesutais... vel gi gal sutapimas, bet nuo tada pradejo kamuot berimai. Pakeiciau muilo riesutus i ekologiska Sodasan Sensetiv, bet sunku pasakyti ar tinka jis mums, nes pagerejimo nebuvo matyt. Vakar viska is naujo iskalbiau su Neutral, paziuresim ar kas nors pasikeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 22 kovo 2011 - 16:47
QUOTE(aaangelika @ 2011 03 22, 16:46)
Tiesa, kuneli dabar priziuriu Physiogel A.L. losjonu, veiduka Iwostin Semi-Rich, o duso zele naudojam Oilatum. Pries tai naudojau Aderma Exomega kuno pieneli, bet nustojau, kai bukle pradejo bloget... nors gali but tik sutapimas ir isbere ji taip nuo kokio nors produkto, kuriam nebuvo anksciau alergiskas.

Mums alergologe rekomendavo Physiogel A.I krema kunui, kadangi jis skirtas sausos, jautrios ir NIEZTINCIOS , sudirgusios odos prieziurai ir apsaugai. Dave meginuka pasibandymui.
Vakar viena ranka sunui istepiau, viso kuno nerizikavau tepti, kadangi vaikas laaabai isbertas raudonom demem, bijojau alergines reakcijos i krema.
Man pasirode kad ta rankyte jis maziau kasesi, siandien kojas issitepem, ziuresim g.gif Siaip kremas lengvai tepasi, oda tokia minkstesne pasidaro.
Pirmiausia krema isbandziau pati, issitepiau ranka, tai jis toks truputi saldantis, bekvapis, kas mums labai aktualu: turime alerginio pobudzio astma , labai i kvapus reaguojame, kostim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 22 kovo 2011 - 17:13
o kam mažą vaiką prausti su prausikliu? ar jau taip labai purvinas?
kuo mažiau chemijos tuo geriam mano nuomone mažiems visai pakanka ir vandens su kokiu aliejuku bent jau mes su prausikliu prausiamės na gal 1-2 kartus per mėnesį
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2011 03 22, 18:11)
kuo mažiau chemijos tuo geriam mano nuomone mažiems visai pakanka ir vandens su kokiu aliejuku bent jau mes su prausikliu prausiamės na gal 1-2 kartus per mėnesį

mes isvis nenaudojam... tiesiog negyvos juros vandenuke pliuskenames ir manau uztenka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 22 kovo 2011 - 17:23
QUOTE(klaudi @ 2011 03 22, 18:07)
Mums alergologe rekomendavo Physiogel A.I krema kunui, kadangi jis skirtas sausos, jautrios ir NIEZTINCIOS , sudirgusios odos prieziurai ir apsaugai. Dave meginuka pasibandymui.
Vakar  viena ranka sunui istepiau, viso kuno nerizikavau tepti, kadangi vaikas laaabai isbertas raudonom demem, bijojau alergines reakcijos i krema.
Man pasirode kad ta rankyte jis maziau kasesi, siandien kojas issitepem, ziuresim g.gif Siaip kremas lengvai tepasi, oda tokia minkstesne pasidaro.
Pirmiausia krema isbandziau pati, issitepiau ranka, tai jis toks truputi saldantis, bekvapis, kas mums labai aktualu: turime alerginio pobudzio astma , labai i kvapus reaguojame, kostim verysad.gif

mums sis kremas tiko, bet labai jau jo uzteko trumpai. visa kuna patepti uzteko 1 savaite... o jau kaina doh.gif tai milijona kartu geresni ir pigesni yra aveeno drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 22, 17:49)
mums sis kremas tiko, bet labai jau jo uzteko trumpai. visa kuna patepti uzteko 1 savaite... o jau kaina doh.gif tai milijona kartu geresni ir pigesni yra aveeno drinks_cheers.gif

As turiu meginuka, del idomumo pasiziurejau siandien ju kainyte, nu taip kainyte tai oho unsure.gif bet jei tik ta niezuli sutramdys, pirksim, kol Aveeno kremus parsisiusim.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 03 22, 18:54)
As turiu meginuka, del idomumo pasiziurejau siandien ju kainyte, nu taip kainyte tai oho unsure.gif bet jei tik ta niezuli sutramdys, pirksim, kol Aveeno kremus parsisiusim.

tai mes irgi kol aveeno laukem ji panaudojom... o aderma exomega nebandet? jis irgi nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 22, 17:58)
tai mes irgi kol aveeno laukem ji panaudojom... o aderma exomega nebandet? jis irgi nieko smile.gif

Nebandem, o aderma exomega kremukas neparfumuotas kazin g.gif
O kuri Aveeno krema jus naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 22 kovo 2011 - 18:25
QUOTE(klaudi @ 2011 03 22, 18:23)
Nebandem, o aderma exomega kremukas neparfumuotas kazin g.gif
O kuri Aveeno krema jus naudojate?

Lengvas kvapas yra. Sudieti raso kazka: Sans parfum- Sans paraben/ Fragrance free-Paraben free
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2011 03 22, 17:11)

Aisku vaikas nera purvinas, sutinku su jumis! Naudoju is iprascio, 1-2 k. i sav. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 22 kovo 2011 - 19:15