Maniskis kaip tik dziaugiasi vasaros atostogomis , mokslu nepamirstam, nes uzduota atlikti per vasara keletas uzduociu, tarp ju ir skaitymas, uzduoteles paskirstytos visiems vasaros menesiams, ka kuri menesi reikia atlikti. Todel veiklos pakanka
Atsisveikinom su darzeliu, ech ir smagu ir liudna....Per isleistuves as tai verkiau Nu bet taip jie ten graziai dainavo, uz sirdies griebianciai
LIKITE SVEIKI ZAISLAI-AS ISEINU
TIK NEREIKIA ASARELIU, ASARU.
AS SKUBU UZAUGT, AS SKUBU UZAUGT,
BUT TOKIA KAIP TETIS IR MAMA ir t.t....
QUOTE(rosenda @ 2011 06 29, 09:03)
Sveikos,
O mano vaikas laukia nesulaukia rugsejo, jau taaaaip i mokykla nori
Praeita savaite issioperavom isvarza bambos kaip tik pries mokykla.
O mano vaikas laukia nesulaukia rugsejo, jau taaaaip i mokykla nori
Praeita savaite issioperavom isvarza bambos kaip tik pries mokykla.
ir maniskis laukia mokyklos. Nors ir eis i ta pacia tik klase ir mokytoja kita bus. Aisku savo draugu pasiilgo, nes su taip paciais ir darzelio ir priesmokykline grupe lanke.
Kokias pratybas duodat vasara atlikti, pacios rasot, ar perkat? nes mes jau pirktines pabaigem, dabar pati i sasiuvini surasau, bet gal ka praledziu, noretusi pasitikrinti
QUOTE(Moonlit @ 2011 06 29, 09:39)
Aciu uz naudinga info, pasinaudosim
Dar prisiminiau, kad galit nuvažiuot į Ventės ragą, apžiūrėt senąjį švyturį, paukščių žiedavimo stotį.
Klaipėdoje galit išsinuomoti dviračius prie vasaros estrados ir mišku (eina asfaltuotas takelis dviračiams) nuvažiuoti iki Girulių bokšto, o paskui ir prie jūros.
Dar savo vaikams dariau atrakciją - važiavom traukiniu iki Kretingos, o ten stoty laukė tėvelis su mašina, nes nuo stoties iki Kretingos cento reikia truputuką paėjėti.
QUOTE(Tafi @ 2011 06 29, 10:15)
Maniskis kaip tik dziaugiasi vasaros atostogomis , mokslu nepamirstam, nes uzduota atlikti per vasara keletas uzduociu, tarp ju ir skaitymas, uzduoteles paskirstytos visiems vasaros menesiams, ka kuri menesi reikia atlikti. Todel veiklos pakanka
Oho. Juk šiaip negalima vaikams vasarai namų darbų užduoti.
QUOTE(rosenda @ 2011 06 29, 10:56)
Atsisveikinom su darzeliu, ech ir smagu ir liudna....Per isleistuves as tai verkiau Nu bet taip jie ten graziai dainavo, uz sirdies griebianciai
Aš irgi braukiau ašaras.
QUOTE(Moonlit @ 2011 06 29, 12:28)
Kokias pratybas duodat vasara atlikti, pacios rasot, ar perkat? nes mes jau pirktines pabaigem, dabar pati i sasiuvini surasau, bet gal ka praledziu, noretusi pasitikrinti
Aš tai pirktines duodu. Įvairias, kurios skirtas ikimokykliniam amžiui.
QUOTE(Tafi @ 2011 06 29, 12:03)
Ezra, kodel negalima, kad istatymai tokie. Visos uzduoteles smagios, keli galvosukiai, juk smagu aprasyti vaiku ispudzius, ka veike, kas patiko, ka sutiko, ka noretu pamatyt ir pan. Tad nematau tame nieko blogo.
kas kas?
QUOTE(rosenda @ 2011 06 29, 12:04)
kas kas?
na taip , pradinukams namu darbai neturetu but uzduodami
QUOTE(Tafi @ 2011 06 29, 13:03)
Ezra, kodel negalima, kad istatymai tokie. Visos uzduoteles smagios, keli galvosukiai, juk smagu aprasyti vaikui ispudzius, ka veike, kas patiko, ka sutiko, ka noretu pamatyt ir pan. Tad nematau tame nieko blogo.
Na, yra nuostatai, kad pirmokams namų darbai neturi būt užduodami. O taip pat negali būt užduodami namų darbai atostogoms.
Aš nematau tame nieko blogo. Bet mokytoja turėtųsusitart su tėvais, kad bus namų darbai. o tai dar sugalvos kas nors nueiti pasiskųsti, o tada...
QUOTE(ezra @ 2011 06 29, 12:08)
Na, yra nuostatai, kad pirmokams namų darbai neturi būt užduodami. O taip pat negali būt užduodami namų darbai atostogoms.
Aš nematau tame nieko blogo. Bet mokytoja turėtųsusitart su tėvais, kad
Aš nematau tame nieko blogo. Bet mokytoja turėtųsusitart su tėvais, kad
pas mus tiek vaikai, tiek tevai motyvuoti, todel su tokia problema nesusiduriam. Kitas dalykas uzduoteles smagios, niekas neliepia daryt nieko per prievarta. Juk ir jus visos cia rasot, kad dirbat su vaikais, rasot, lavinat ranka, skaiciuojat, skaitot ir pan.
QUOTE(Tafi @ 2011 06 29, 13:16)
pas mus tiek vaikai, tiek tevai motyvuoti, todel su tokia problema nesusiduriam. Kitas dalykas uzduoteles smagios, niekas neliepia daryt nieko per prievarta. Juk ir jus visos cia rasot, kad dirbat su vaikais, rasot, lavinat ranka, skaiciuojat, skaitot ir pan.
Taip, bet ne mokytoja tai liepė.
O šiaip, gerai, kad dirba. Įpras, bus lengviau ateity.
QUOTE(ezra @ 2011 06 29, 12:08)
Aš nematau tame nieko blogo. Bet mokytoja turėtųsusitart su tėvais, kad bus namų darbai. o tai dar sugalvos kas nors nueiti pasiskųsti, o tada...
Kai buvo susitike su busima mokytoja, tai sutarem kad ji vistik uzduos vaikams namu darbus. Ir dar rekomendavo kad per vasara vaikus pamokytu skaityti, lavintu ranka. Tevai bent kol kas nepriestaravo.
QUOTE(ezra @ 2011 06 29, 12:19)
Taip, bet ne mokytoja tai liepė.
ka reiskia liepe tiesiog duota uzduotis, kas nori daro, kam neidomu smagiu atostogu, tas pats galioja ir namu darbams, vieni mokosi, kiti isklauso pirmos, antros ir t,t, klases kursa