Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

Artemide, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 06 06, 09:32)
Artemide, sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif ačiū
Atsakyti
g.gif kur visos dingusios?
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 06 05, 16:30)
smartass.gif gyniausi magistrą,
Sveikos  4u.gif

Sveikinu gavus diploma 4u.gif

As niekur nedingus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2011 06 27, 16:50)
Sveikinu gavus diploma 4u.gif

As niekur nedingus biggrin.gif

Ačiū.
Tyluma čia visą mėnesį - užaugo kiba mūsų vaikai tiek, kad nebeturim ką apie juos plepėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 06 27, 16:35)
Ačiū.
Tyluma čia visą mėnesį - užaugo kiba mūsų vaikai tiek, kad nebeturim ką apie juos plepėti  ax.gif

neuzaugo, man mano abu vienodai mazi blush2.gif turbut taip bus visada.
Beje sutikau Aira, visai netiketai ax.gif
Atsakyti
Aš vis užsuku, o čia tyluma.
O aš pati kažkaip nemoku pult pasakotis. dažniausiai pratęsiu ar papildau kitų mintis. blush2.gif

Kažkaip kriziniam amžiuje mes dabar gyvenam. Kartais būna sunku susikalbėti su mano panele. o dar pas mane abu kriziniai, tai kartais man stogą kelią. Norisi į negyvenamą salą. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 27 birželio 2011 - 23:49
Labas,
erza, maau visoms buna tokiu periodu. As siuo metu irgi sunkiai su slibiniuku bendrauju. Graziai kalbantis kita karta net negridi, turi gerai riktelti kad atkreptu demesi smile.gif atrodo viska issiaiskini, pasikalbi, susitari, apsisuka ir vel viskas is pradziu. Bet nepergyvenu, matyt toks amzius. tegul issiduksta per vasara, o rudeni kibsim rimtai i mokslus. Vasara nenoriu labai apkrauti, tai daugiau laiko skiria skaitymui, piesimui ir tik karts nuo karto duodu nesudetingu aritmetikos uzduoteliu, kad nepamirstu.

merginbos, kur galima su vaikais praleisti laika pajury? Norisi aktyvesnio poilsio, zadu nuvezti iki minizoo. Ar juros muziejsu dirba? kas idomesnio Palangoje ar sventojoje?
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2011 06 27, 19:27)
neuzaugo, man mano abu vienodai mazi blush2.gif  turbut taip bus visada.
Beje sutikau Aira, visai netiketai ax.gif

smile.gif Nežinau, mano didysis jau visai užaugo doh.gif - 178cm bernas, reikia galvą man užverst kai su juo kalbuosi cool.gif nei apšauksi tokį didelį, nei per užpakalį užmesi lotuliukas.gif Didelis jau rolleyes.gif
Ir mažiukas jau didelis - visas 130cm jei ne daugiau jau rolleyes.gif , bet pasiutimo jo tai dviem vaikams užtektų cool.gif

Kaip Aira laikosi?

QUOTE(ezra @ 2011 06 28, 00:48)
Kažkaip kriziniam amžiuje mes dabar gyvenam. Kartais būna sunku susikalbėti su mano panele. o dar pas mane abu kriziniai, tai kartais man stogą kelią. Norisi į negyvenamą salą. doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Moonlit @ 2011 06 28, 09:33)
merginos, kur galima su vaikais praleisti laika pajury?  Norisi aktyvesnio poilsio,  zadu nuvezti iki minizoo. Ar juros muziejsu dirba? kas idomesnio Palangoje ar sventojoje?

ax.gif šitas klausimas domina ir mane - minizoo jau buvom, kažin ar jis bent kiek atsinaujinęs per tuos porą metų, ar verta vėl užsukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2011 06 28, 09:33)
Labas,
erza, maau visoms buna tokiu periodu. As siuo metu irgi sunkiai su slibiniuku bendrauju. Graziai kalbantis kita karta net negridi, turi gerai riktelti kad atkreptu demesi smile.gif  atrodo viska issiaiskini, pasikalbi, susitari, apsisuka ir vel viskas is pradziu. Bet nepergyvenu, matyt toks amzius. tegul issiduksta per vasara, o rudeni kibsim rimtai i mokslus. Vasara nenoriu labai apkrauti, tai daugiau laiko skiria skaitymui, piesimui ir tik karts nuo karto duodu nesudetingu aritmetikos uzduoteliu, kad nepamirstu.

merginbos, kur galima su vaikais praleisti laika pajury?  Norisi aktyvesnio poilsio,  zadu nuvezti iki minizoo. Ar juros muziejsu dirba? kas idomesnio Palangoje ar sventojoje?

mano pana nenori nei skaityt, nei pratybas daryt. Suprantu, kad vasara, norisi pailsėt, tai labai nesmaugiu, bet karts nuo karto verčiu užsiimti naudinga veikla.

Jūrų muziejus dirba, tik delfinariumas ne. Galit nuvažiuot už Palangos į HBH Pas Juozapą, ten yra Lūšies kelias (panašiai kaip Lokės pėda). Internete info paieškokit, yra. Už Girulių, kur pajūry yra toks senas bunkeris karinis (gal vaikščiodamos matėt kada ties Žuvėdros stovykla) . Ten dabar muziejus yra, savaitgaliais veikia. Nepamenu, kuriom valandom gidas pavedžioja, papasakoja. Nuvažiuokit į Radailių dvarą, ten ne tik kavinė yra, bet ir graži aplinka, miškely už tvenkinio nuėjus drožiniai yra (pvz., nykštuko namas ar kalvė, nepamenu). Nors daugiau ten papietaut tinka gražioje aplinkoje.
OPalangoje Gintaro muziejuje buvot? Klaipėdoje piliavietės muziejuje?
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 06 28, 09:57)
ax.gif šitas klausimas domina ir mane - minizoo jau buvom, kažin ar jis bent kiek atsinaujinęs per tuos porą metų, ar verta vėl užsukti  g.gif

Atsinaujino per 2 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 29 birželio 2011 - 00:28
Labas

QUOTE(ezra @ 2011 06 29, 00:26)
mano pana nenori nei skaityt, nei pratybas daryt. Suprantu, kad vasara, norisi pailsėt, tai labai nesmaugiu, bet karts nuo karto verčiu užsiimti naudinga veikla.

Jūrų muziejus dirba, tik delfinariumas ne. Galit nuvažiuot už Palangos į HBH Pas Juozapą, ten yra Lūšies kelias (panašiai kaip Lokės pėda). Internete info paieškokit, yra. Už Girulių, kur pajūry yra toks senas bunkeris karinis (gal vaikščiodamos matėt kada ties Žuvėdros stovykla) . Ten dabar muziejus yra, savaitgaliais veikia. Nepamenu, kuriom valandom gidas pavedžioja, papasakoja. Nuvažiuokit į Radailių dvarą, ten ne tik kavinė yra, bet ir graži aplinka, miškely už tvenkinio nuėjus drožiniai yra (pvz., nykštuko namas ar kalvė, nepamenu). Nors daugiau ten papietaut tinka gražioje aplinkoje.
OPalangoje Gintaro muziejuje buvot? Klaipėdoje piliavietės muziejuje?

Atsinaujino per 2 metus.

Zinok ir mano slibiniukas nenori, pastoviai susiraukes buna kai prasau truputi pasimokyt, ypac lavinti rankos nenori doh.gif

Aciu uz naudinga info, pasinaudosim 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

O mano vaikas laukia nesulaukia rugsejo, jau taaaaip i mokykla nori biggrin.gif thumbup.gif
Praeita savaite issioperavom isvarza bambos kaip tik pries mokykla.
Atsakyti