Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

QUOTE(Tafi @ 2011 05 03, 22:08)
Artemide, nagi isduok savo varda FCB 4u.gif

Mes laikomes neblogai, pirma klase i pabaiga,  tuom dziaugiuosi, negaliu sakyt, kad sunku ten, nes labai daug atostogu, ekskursiju ir kitos veiklos, bent jau pakolkas biggrin.gif  Ruosiasi mano vaikis dalyvaut gintarineje poroje, tad mokslai, treniruotes, mokslai. Viskas laisvalaikio saskaita, dziaugiuos, kad jam tai patinka, nera jokios prievartos.

4u.gif AŽ parašiau

thumbup.gif smagu, kad viskas taip lengva - kažin kaip mums seksis nuo rudens unsure.gif

QUOTE(Astyte @ 2011 05 04, 13:59)
Artemide, parasyk man  kaip tavyyy saukt:)
Mes kelsim sparnus i Turkija su seima ir draugu kompanija ax.gif

4u.gif rašau AŽ

Mes šią vasarą praleisim veik be rimtesnių atostogų: man magistro gynimas ant nosies, po to statybos...nes iki rudens reikia įsikelti cool.gif Tai sakėm kiek bus laisvesnio laiko - pagaliau !!! skirsim Lietuvai apvažiuoti: kempingą ir į kelią thumbup.gif Jau dabar galvoje daug maršrutų sukasi ax.gif
O šiltieji kraštai palauks žiemos, nes dabar aš ten galus atiduočiau, nepernešu karščių schmoll.gif Kai buvom Turkijoj gegužės pr prieš keletą metų, jau tada vos išgyvenau lotuliukas.gif +35 minimum buvo doh.gif
Atsakyti
sveikos,
Tingiu is pacio ryto dirbt 4u.gif
artemide, noriu draugaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 05 05, 09:25)
sveikos,
Tingiu is pacio ryto dirbt 4u.gif
artemide, noriu draugaut ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Artemide ir as parasiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ka cia taip ziurit?Ir as noriu blush2.gif

O kur temos dusele(Arinva) prapuolus, gal jau i darbuka iskeliavus? g.gif
Atsakyti
Nu zinokit noriu gi musu Artemide isgyrt wub.gif
Nuotraukos super, vaizdai, super, jos bernuzeliai super, pati mamike super, neturiu prie ko prikibt:) as visai kitokia moteriske isivaizdavau, o cia gi radau mergike jauna 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 05 05, 14:36)
Nuotraukos super, vaizdai, super, jos bernuzeliai super, pati mamike super, neturiu prie ko prikibt:) as visai kitokia moteriske isivaizdavau, o cia gi radau mergike jauna 4u.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 05 05, 15:36)
Nuotraukos super, vaizdai, super, jos bernuzeliai super, pati mamike super, neturiu prie ko prikibt:) as visai kitokia moteriske isivaizdavau, o cia gi radau mergike jauna 4u.gif  bigsmile.gif

blink.gif blush2.gif jetus - nu labai malonu išgirsti tokius žodžius mano amžiuje wub.gif thumbup.gif
Beje, malonu susipažinti buvo ir man drinks_cheers.gif friends.gif (iš to susijaudinimo net rašyt nebemoku lotuliukas.gif doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 05 gegužės 2011 - 17:17
labas rytas
PENKTADIENIS bigsmile.gif thumbup.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

kaip aš pasiilgstu savaitgalių ech geros dienos buvo, dabar irgi geros tik sunkios....dirbu jau 2 savaitė, tai kol kas sunku suderint viską bet kaip nors
Atsakyti
Labas rytas mamikes,
Arinva, you are back again 4u.gif
Artemide wub.gif
PENKTADIENIS, VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 4u.gif
Kokios idejos isleistuvems???? gal kas ka turit?
norim pagamint zenkliukus tokius su darzelio ir gr atributika, gal zinot, kur pigiai galim gaut?
Atsakyti
Labas dienas, kur jus visos dingot? g.gif
verysad.gif verysad.gif
angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 05 30, 11:42)
Labas dienas, kur jus visos dingot? g.gif
verysad.gif  verysad.gif
angel_sadangel.gif

smartass.gif gyniausi magistrą, dalyvavau mažojo išleistuvėse gossip.gif , suvažinėjau LT-SE-DK-SE-LT per dvi su puse paros darbo reikalais, o ateinančią savaitę laukia kelionė į Kauną, mano paaugliukui nuims jau breketus thumbup.gif , taip pat susirinkimas pirmokams ir statybos ax.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti