QUOTE(Tafi @ 2011 05 03, 22:08)
Artemide, nagi isduok savo varda FCB
Mes laikomes neblogai, pirma klase i pabaiga, tuom dziaugiuosi, negaliu sakyt, kad sunku ten, nes labai daug atostogu, ekskursiju ir kitos veiklos, bent jau pakolkas Ruosiasi mano vaikis dalyvaut gintarineje poroje, tad mokslai, treniruotes, mokslai. Viskas laisvalaikio saskaita, dziaugiuos, kad jam tai patinka, nera jokios prievartos.
Mes laikomes neblogai, pirma klase i pabaiga, tuom dziaugiuosi, negaliu sakyt, kad sunku ten, nes labai daug atostogu, ekskursiju ir kitos veiklos, bent jau pakolkas Ruosiasi mano vaikis dalyvaut gintarineje poroje, tad mokslai, treniruotes, mokslai. Viskas laisvalaikio saskaita, dziaugiuos, kad jam tai patinka, nera jokios prievartos.
AŽ parašiau
smagu, kad viskas taip lengva - kažin kaip mums seksis nuo rudens
QUOTE(Astyte @ 2011 05 04, 13:59)
Artemide, parasyk man kaip tavyyy saukt:)
Mes kelsim sparnus i Turkija su seima ir draugu kompanija
Mes kelsim sparnus i Turkija su seima ir draugu kompanija
rašau AŽ
Mes šią vasarą praleisim veik be rimtesnių atostogų: man magistro gynimas ant nosies, po to statybos...nes iki rudens reikia įsikelti Tai sakėm kiek bus laisvesnio laiko - pagaliau !!! skirsim Lietuvai apvažiuoti: kempingą ir į kelią Jau dabar galvoje daug maršrutų sukasi
O šiltieji kraštai palauks žiemos, nes dabar aš ten galus atiduočiau, nepernešu karščių Kai buvom Turkijoj gegužės pr prieš keletą metų, jau tada vos išgyvenau +35 minimum buvo