Sveikimu Airos Ievutę su gimtadieniu
Dėl išleistuvių - tai tikiuosi, kad bus kaip Tafi sakė be didelių iškilmių
landlunes - tavo mažylio vardas kaip mano vyresnėlio , retai sutinkam bendravardžius
labas labas, šimtas metų Sveikinu visus visus - ir jau atšventusius, ir dar tik besiruošiančius švęsti savo septintuosius gimtadienius
rosenda nu kokios gražios mūsų mamos Nuostabi trijulė
Dėl išleistuvių - pas mus įtariu bus balius su ragučiais Labai viliuosi, kad bent nesupuls į vieną dieną abiems vaikams
Mamos, gal kuri kokių paprastučių receptukų vaikų gimtadienio užkandėlėms turit? Norėtųs išbandytų, patikrintų tsakant
Šiaip mūsų fronte lyg ir nieko naujo Metam dančius, daug šokam, norim į mokyklą, laukiam nesulaukiam gimtadienio ir dovanų - petshopų ir didelio paspirtuko (būtinai kaip brolio )
rosenda nu kokios gražios mūsų mamos Nuostabi trijulė
Dėl išleistuvių - pas mus įtariu bus balius su ragučiais Labai viliuosi, kad bent nesupuls į vieną dieną abiems vaikams
Mamos, gal kuri kokių paprastučių receptukų vaikų gimtadienio užkandėlėms turit? Norėtųs išbandytų, patikrintų tsakant
Šiaip mūsų fronte lyg ir nieko naujo Metam dančius, daug šokam, norim į mokyklą, laukiam nesulaukiam gimtadienio ir dovanų - petshopų ir didelio paspirtuko (būtinai kaip brolio )
Slapux, aciu
Sveikos mergytes-su praejusiom sventem
Aciu Artemidei uz konsultacijas ir informacija-kelione pavyko puikiai
Vaikai tik niekaip negali suprasti kodel mes negalim gyventi Legolende
Ir dar-zinokit koks atradimas (bent jau man) toks zaislas-Kapla... na kur radus toki pigiau nusipirkti??? paparastu kaladeliu kruva, bet vaikams kaip yra kas veikti....
Ir dar-zinokit koks atradimas (bent jau man) toks zaislas-Kapla... na kur radus toki pigiau nusipirkti??? paparastu kaladeliu kruva, bet vaikams kaip yra kas veikti....
QUOTE(vzilma @ 2011 04 26, 09:15)
Sveikos mergytes-su praejusiom sventem
o taip - maniškiai kiek beveži juos, dar nori į Legolendą Tiesa, ar kas iš atrakcionų taip anksti veikė jau? Nes vasarą tai ten yra daug smagių pramogų
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 04 29, 21:45)
o taip - maniškiai kiek beveži juos, dar nori į Legolendą Tiesa, ar kas iš atrakcionų taip anksti veikė jau? Nes vasarą tai ten yra daug smagių pramogų
tai kad praktiskai viskas veike.. ai-tik Gaisrine remontavo..
labai
o ten-Bilunde yra ir fainas vandens pramogu parkas...
Sveikos,
Vzilma ir Artemide, jums niu niu niu Viska prasom ssamiai:0
Kur buvot, kada ,kaip
Visas graziasias mielasias mamytes su musu svente
Kur buvot, kada ,kaip
Visas graziasias mielasias mamytes su musu svente
QUOTE(vzilma @ 2011 04 30, 21:42)
tai kad praktiskai viskas veike.. ai-tik Gaisrine remontavo..
labai
o ten-Bilunde yra ir fainas vandens pramogu parkas...
Vandens parkai yra daug kur pas juos, kone kiekvienam didesniam mieste. Dar Somerlandai, Bombomlendai ir t.t. Tik turėk laiko ir noro ir aišku pinigų, tai veiklos ilgam pakanka
QUOTE(Astyte @ 2011 05 02, 09:10)
Sveikos,
Kur buvot, kada ,kaip
Kur buvot, kada ,kaip
Astyte, man būt sudėtinga pasakoti, nes aš dažnai važiuoju ir vaikai pritampa karts nuo karto Šiaip tai viską kraunu FCB , ten apžiūrėt paprasčiau, o ir viešintis aš nemėgėja su fotografijom
Dabar kalbam apie Danijos Legolendą, Vzilma neseniai ten buvo su vaikais O maniškiai jau nesykį buvę, bet jiems vis negana , beje man irgi
Artemide, nagi isduok savo varda FCB
Vzilma, kur fotoreportazas
Mes laikomes neblogai, pirma klase i pabaiga, tuom dziaugiuosi, negaliu sakyt, kad sunku ten, nes labai daug atostogu, ekskursiju ir kitos veiklos, bent jau pakolkas Ruosiasi mano vaikis dalyvaut gintarineje poroje, tad mokslai, treniruotes, mokslai. Viskas laisvalaikio saskaita, dziaugiuos, kad jam tai patinka, nera jokios prievartos.
Mes laikomes neblogai, pirma klase i pabaiga, tuom dziaugiuosi, negaliu sakyt, kad sunku ten, nes labai daug atostogu, ekskursiju ir kitos veiklos, bent jau pakolkas Ruosiasi mano vaikis dalyvaut gintarineje poroje, tad mokslai, treniruotes, mokslai. Viskas laisvalaikio saskaita, dziaugiuos, kad jam tai patinka, nera jokios prievartos.
QUOTE(Tafi @ 2011 05 03, 22:08)
Artemide, nagi isduok savo varda FCB
Šaunuolis tavo vaikis.
Artemide, parasyk man kaip tavyyy saukt:)
Mes kelsim sparnus i Turkija su seima ir draugu kompanija
Mes kelsim sparnus i Turkija su seima ir draugu kompanija