Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

Sveikimu Airos Ievutę su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl išleistuvių - tai tikiuosi, kad bus kaip Tafi sakė ax.gif be didelių iškilmių smile.gif

landlunes - tavo mažylio vardas kaip mano vyresnėlio wub.gif , retai sutinkam bendravardžius bigsmile.gif
Atsakyti
Pasivaidensim biski blush2.gif Is vakar pasivaiksciojimo.

user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 11 balandžio 2011 - 15:09
labas labas, šimtas metų drinks_cheers.gif Sveikinu visus visus - ir jau atšventusius, ir dar tik besiruošiančius švęsti savo septintuosius gimtadienius birthday.gif

rosenda bigsmile.gif nu kokios gražios mūsų mamos wub.gif Nuostabi trijulė wub.gif

Dėl išleistuvių - pas mus įtariu bus balius su ragučiais unsure.gif Labai viliuosi, kad bent nesupuls į vieną dieną abiems vaikams doh.gif

Mamos, gal kuri kokių paprastučių receptukų vaikų gimtadienio užkandėlėms turit? Norėtųs išbandytų, patikrintų tsakant ax.gif

Šiaip mūsų fronte lyg ir nieko naujo mastau.gif Metam dančius, daug šokam, norim į mokyklą, laukiam nesulaukiam gimtadienio ir dovanų - petshopų ir didelio paspirtuko (būtinai kaip brolio biggrin.gif) bigsmile.gif
Atsakyti
Slapux, aciu blush2.gif

Atsakyti
4u.gif Sveikos mergytes-su praejusiom sventem 4u.gif
Aciu Artemidei uz konsultacijas ir informacija-kelione pavyko puikiai thumbup.gif
Vaikai tik niekaip negali suprasti kodel mes negalim gyventi Legolende g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Ir dar-zinokit koks atradimas (bent jau man) toks zaislas-Kapla... na thumbup.gif kur radus toki pigiau nusipirkti??? paparastu kaladeliu kruva, bet vaikams kaip yra kas veikti.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2011 04 26, 09:15)
4u.gif  Sveikos mergytes-su praejusiom sventem  4u.gif
Aciu Artemidei uz konsultacijas ir informacija-kelione pavyko puikiai thumbup.gif
Vaikai tik niekaip negali suprasti kodel mes negalim gyventi Legolende g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir dar-zinokit koks atradimas (bent jau man) toks zaislas-Kapla... na  thumbup.gif  kur radus toki pigiau nusipirkti??? paparastu kaladeliu kruva, bet vaikams kaip yra kas veikti.... thumbup.gif

biggrin.gif o taip - maniškiai kiek beveži juos, dar nori į Legolendą lotuliukas.gif Tiesa, ar kas iš atrakcionų taip anksti veikė jau? Nes vasarą tai ten yra daug smagių pramogų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 04 29, 21:45)
biggrin.gif o taip - maniškiai kiek beveži juos, dar nori į Legolendą lotuliukas.gif  Tiesa, ar kas iš atrakcionų taip anksti veikė jau? Nes vasarą tai ten yra daug smagių pramogų  mirksiukas.gif

4u.gif
tai kad praktiskai viskas veike.. ai-tik Gaisrine remontavo..
labai thumbup.gif
o ten-Bilunde yra ir fainas vandens pramogu parkas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vzilma ir Artemide, jums niu niu niu 4u.gif Viska prasom ssamiai:0
Kur buvot, kada ,kaip 4u.gif

Visas graziasias mielasias mamytes su musu svente wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2011 04 30, 21:42)
4u.gif
tai kad praktiskai viskas veike.. ai-tik Gaisrine remontavo..
labai  thumbup.gif
o ten-Bilunde yra ir fainas vandens pramogu parkas... mirksiukas.gif

Vandens parkai yra daug kur pas juos, kone kiekvienam didesniam mieste. Dar Somerlandai, Bombomlendai ir t.t. biggrin.gif Tik turėk laiko ir noro ir aišku pinigų, tai veiklos ilgam pakanka drinks_cheers.gif

QUOTE(Astyte @ 2011 05 02, 09:10)
Sveikos,
Vzilma ir Artemide, jums niu niu niu 4u.gif  Viska prasom ssamiai:0
Kur buvot, kada ,kaip 4u.gif

Astyte, man būt sudėtinga pasakoti, nes aš dažnai važiuoju ir vaikai pritampa karts nuo karto ax.gif Šiaip tai viską kraunu FCB blush2.gif , ten apžiūrėt paprasčiau, o ir viešintis aš nemėgėja su fotografijom 4u.gif
Dabar kalbam apie Danijos Legolendą, Vzilma neseniai ten buvo su vaikais ax.gif O maniškiai jau nesykį buvę, bet jiems vis negana doh.gif , beje man irgi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Artemide, nagi isduok savo varda FCB 4u.gif

Vzilma, kur fotoreportazas 4u.gif

Mes laikomes neblogai, pirma klase i pabaiga, tuom dziaugiuosi, negaliu sakyt, kad sunku ten, nes labai daug atostogu, ekskursiju ir kitos veiklos, bent jau pakolkas biggrin.gif Ruosiasi mano vaikis dalyvaut gintarineje poroje, tad mokslai, treniruotes, mokslai. Viskas laisvalaikio saskaita, dziaugiuos, kad jam tai patinka, nera jokios prievartos.
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2011 05 03, 22:08)
Artemide, nagi isduok savo varda FCB 4u.gif

Vzilma, kur fotoreportazas 4u.gif

Mes laikomes neblogai, pirma klase i pabaiga,  tuom dziaugiuosi, negaliu sakyt, kad sunku ten, nes labai daug atostogu, ekskursiju ir kitos veiklos, bent jau pakolkas biggrin.gif  Ruosiasi mano vaikis dalyvaut gintarineje poroje, tad mokslai, treniruotes, mokslai. Viskas laisvalaikio saskaita, dziaugiuos, kad jam tai patinka, nera jokios prievartos.

Šaunuolis tavo vaikis. 4u.gif
Atsakyti
Artemide, parasyk man kaip tavyyy saukt:)
Mes kelsim sparnus i Turkija su seima ir draugu kompanija ax.gif
Atsakyti