QUOTE(landlunes @ 2011 04 02, 11:55)
labas.as esu mama Egle,turiu 2004 metu balandzio23d gimusia dukrele Gineta noriu prie jusu prisijungti ir kartu padiskutuot
Sveika, smagu, kad pavasarinuku tik daugeja Labai jau negirdetas mazyles vardas, bet grazus
QUOTE(landlunes @ 2011 04 02, 11:55)
labas.as esu mama Egle,turiu 2004 metu balandzio23d gimusia dukrele Gineta noriu prie jusu prisijungti ir kartu padiskutuot
sveika prisijungus
ramu čia - visos į gimtadienių rūpesčius įnikę turbūt
Sveika prisijungusi, Landlunes - Ginetą mes irgi žinom vieną savo rate, bet vardas tikrai retas ir gražus
Sveika prisijungusi, Landlunes - Ginetą mes irgi žinom vieną savo rate, bet vardas tikrai retas ir gražus
Sveikinam Ievute su 7-uoju tortadieniu ( viena diena paveluotai)
QUOTE(Tafi @ 2011 04 07, 10:06)
Prisidedam prie sveikinimu IEVUTEI!!!!!
Ir mes pavėluotai sveikinam Ievutę.
O dėl išleistuvių, tai pas mus viskas dar tik tarimosi procese. Švęsim tikrai ne darželyje, ko gero važiuosim kažkur, mąstom samdytis animatorių, kad būtų linksma. Žinom vieną gerą. Dėl dovanų auklėtojoms dar nenusprendėm. vaikams galvojam kokius marškinėlius ar kepurėles su užrašais, gal dar diplomus. Irgi dar esam kūrybiniame procese. Pakolkas renkam po 100 Lt, jei reiks, dar primesim.
O dėl išleistuvių, tai pas mus viskas dar tik tarimosi procese. Švęsim tikrai ne darželyje, ko gero važiuosim kažkur, mąstom samdytis animatorių, kad būtų linksma. Žinom vieną gerą. Dėl dovanų auklėtojoms dar nenusprendėm. vaikams galvojam kokius marškinėlius ar kepurėles su užrašais, gal dar diplomus. Irgi dar esam kūrybiniame procese. Pakolkas renkam po 100 Lt, jei reiks, dar primesim.
QUOTE(ezra @ 2011 04 07, 12:20)
Ir mes pavėluotai sveikinam Ievutę.
Kiek zinau musu grupeje anais metais tevai pirko aukletojoms viena bendra skrynele ir ten sudejo vaiku linkejimus, bei vazonine gelyte, daugiau jokiu materialiu dovanu nebuvo Svente vyko grupeje, sumustukai, tortas, sultys, pora valandziukiu ir namo Tad rinko po kelis litus ant geles ir skryneles
Sveikos mergaitės
Labai dėkoju už sveikinimus mano panelei Aš taip pat sveikinu visus mūsų pavasarinukus su praėjusiais ir dar ateinančiais gimtadieniais
Labai dėkoju už sveikinimus mano panelei Aš taip pat sveikinu visus mūsų pavasarinukus su praėjusiais ir dar ateinančiais gimtadieniais