Ačiū, už sveikinimus
Sveikutes
Na koks gi cia pavasaris be pavasarinuku
Mergytes, ka septyniu metu paneles renkasi dovanu?? pakviesti i gimtadieni-kazi ka pirkti??
Mergytes, ka septyniu metu paneles renkasi dovanu?? pakviesti i gimtadieni-kazi ka pirkti??
QUOTE(vzilma @ 2011 03 31, 08:41)
Sveikutes
Little pet shop gyvūnėliai, auskarai, riedučiai, mp3 grotuvas.
Tai sveikinam visus jubiliatus su praėjusiais, esančiais ir ateinančiais gimtadieniais ir linkim daug gerų draugų ir dovanų
Slapux...aūūū...ar ne su tavim mes šiandien KOC prasilenkėm Man mergytė labai jau į taviškę panaši pasirodė, bet pabijojau kalbinti, nes tavęs dar neesu realiai mačiusi
Slapux...aūūū...ar ne su tavim mes šiandien KOC prasilenkėm Man mergytė labai jau į taviškę panaši pasirodė, bet pabijojau kalbinti, nes tavęs dar neesu realiai mačiusi
labux buvau šian Kaune, su Tafi ir Tafiukais pasimatėm, paplepsėjom Nu gražūs tie mūsų pavasariukai išaugo galiu pasakyt
Artemide, buvau šian Su dukra Tai turbūt mane ir matei Nus reikėjo šūktelt tyliai slapuuuxxx Gaila, kad neišdrįsai Kur sėdėjai? Aš kaip tyčia šian į laukiančius dėmesio neatkreipiau
Artemide, buvau šian Su dukra Tai turbūt mane ir matei Nus reikėjo šūktelt tyliai slapuuuxxx Gaila, kad neišdrįsai Kur sėdėjai? Aš kaip tyčia šian į laukiančius dėmesio neatkreipiau
QUOTE(Slapux @ 2011 03 31, 19:11)
labux buvau šian Kaune, su Tafi ir Tafiukais pasimatėm, paplepsėjom Nu gražūs tie mūsų pavasariukai išaugo galiu pasakyt
taip ir ketinau padaryti - pamaniau jei apsirikčiau, nors nesuprastų ką turėjau mintyse ir pagalvotų kad gal sūnui sakiau
Tu išėjai iš Latkauskienės, o mergaitė sėdėjo minkštasuolyje - aš stovėjau ant tako (tokia stora boba) sūnus mano didelis toks pacanas sėdėjo krėsle prie manęs. Jei ne mergaitė, tai net nebūtų mintis tokia apie tave šovusi bet aš taip į ją žiūrėjau, kad ji porą kart į mane įtartinai šnairavo , matyt galvojo ko čia ta tiotka spokso
Artemide, o kai mes atvažiavom - jūs jau buvot? Nes paauglį tai tik vieną mačiau Dar atsistojo damai vietą užleist tavasis?
Sveikinu visus jubiliatus
Slapux, smagu buvo susitikt, as beje namo parsiradau tik beveik 21val
Slapux, smagu buvo susitikt, as beje namo parsiradau tik beveik 21val
QUOTE(Slapux @ 2011 03 31, 21:35)
Artemide, o kai mes atvažiavom - jūs jau buvot? Nes paauglį tai tik vieną mačiau Dar atsistojo damai vietą užleist tavasis?
dabar mąstau - jo dantukai buvo jau sutvarkyti, aš dar laukiau eilės saviems: kada jūs įėjot nemačiau, gal tuo metu buvome kabinete pas Damušienę Nes kai išėjom, mergaitė tavo viena sėdėjo - tu po keletos minučių tik išėjai iš priešingo kabineto, pasiėmei mergaitę ir nulėkėt koridoriukų ten "kur damos vaikšto"
Žodžiu prasilenkėm, nes neišdrįsau pakalbinti
Reiškia aš tavęs nemačiau gaila... Būtume pasikavinę tuo pačiu su Tafi
Tafi, ohooo Aš biškelį anksčiau
QUOTE(Slapux @ 2011 03 31, 22:06)
tau reiskias pasiseke
QUOTE(Slapux @ 2011 03 31, 22:06)
tai jau post factum, nors būt buvę smagu
Tavo sekantis vizitas girdėjau gegužės pabaigai, o aš viduryje važiuosiu - tai nesusitiksim