Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

4u.gif sveikutes.
Medai 4u.gif ir wub.gif
Kaspariukasko gro kaip ir visi berniukai..
na ir mano neklausoo.. ir dar trys.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2012 02 20, 13:55)
4u.gif  sveikutes.
Medai  4u.gif  ir  wub.gif
Kaspariukasko gro kaip ir visi berniukai..
na ir mano neklausoo.. ir dar trys.... doh.gif

Vzilma, drinks_cheers.gif bet, zinok, ne tik Kaspariukas, bet ir mazoji blush2.gif ax.gif
Marile, vat gal ten ir saknys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2012 02 20, 13:59)
Marile,  vat gal ten ir saknys 4u.gif

o aš visiškai apie tai nebuvau pagalvojus.. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Marile, as kaip ir Astyte pagalvojau, kad tu pasakojimais ir ivariai tokia baime unsure.gif

Astyt, mano ir abu neklauso, nors vyr tafiukas turbut geresnis nei mini tafiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2012 02 21, 07:50)
Marile, as kaip ir Astyte pagalvojau, kad tu pasakojimais ir ivariai tokia baime unsure.gif

Astyt, mano ir abu neklauso, nors vyr tafiukas turbut geresnis nei mini tafiukas biggrin.gif

oi, nepasakoju aš jai jokių baisių istorijų biggrin.gif ar graudžių kokių su paverkšlenimais biggrin.gif tik faktas toks yra, ir ji jau pakankamai didelė, kad kartais kažką sumąstytų (mano draugė ... tai turi 2 močiutes, o aš tik vieną sad.gif aš norėčiau pamatyt kaip tavo mama atrodė.. ir pan). Ir va dar draugė, kuri irgi vaikystėj tą baimę turėjo (beje, Medos krikšto mama), neturėjo jokios tokios patirties, niekas pas ją nebuvo miręs, o va baimė buvo, ir elgėsi labai labai panašiai kaip dabar Meda elgiasi.

pas mus tai dabar kosmosas valdo smile.gif žemė, planetos, saulė, mėnulis, ir kaip ten viskas sukasi smile.gif ir ką dabar žmonės Amerikoj veikia, jei pas mus pvz vakaras biggrin.gif
Atsakyti
Marile, gal praeis, kantrybes, kantrybes, kantrybes (kurios as pati, beje, visai neturiu, gal kuri pasiskolinot ir pamirsot grazint? blush-anim-cl.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astyte: 22 vasario 2012 - 11:38
4u.gif 4u.gif 4u.gif su gimtadieniu musu vaikucius -pavasarinukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
pirmadieni svesim jau 8-aji gimtadieni, smagu 4u.gif bet siandien jubiliatas lovytej sedejo ir verksleno, kad skauda pilva, tai jau as ji ir namie palikau g.gif
o m es savo ruoztu sveikinam visus kitus mielus pavasarinukus su didele svente wub.gif
Atsakyti
Labukas....

QUOTE(Astyte @ 2012 03 16, 11:21)
Aciu smile.gif
pirmadieni svesim jau 8-aji gimtadieni, smagu 4u.gif  bet siandien jubiliatas lovytej sedejo ir verksleno, kad skauda pilva, tai jau as ji ir namie palikau g.gif
o m es savo ruoztu sveikinam visus kitus mielus pavasarinukus su didele svente wub.gif

Mes jau kovo pirmąją atšventėm.... ax.gif
Atsakyti
Mes irgi sveikinam bendraamžius. Antradienį minėsim šventę, mokykloje ta proga net pamokų nebus, bus šventė biggrin.gif, o savaitgalį jau su trenksmu reiks atšvęsti. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai jubiliatams. Mes irgi jau atsventem biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
mes siandien einam su vaikais i oaze, o ryt su kriksto tevais namie...

Gal kas nori siandien 12.30 i oaze su vaikais??
turiu 4 pigius bilietukus vaikiskus-po 14 lt
Jauciu per velai rasau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vzilma: 17 kovo 2012 - 09:21