Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

Jaukių ir ramių šv. Kalėdų!

user posted image
Atsakyti
Tebuna visų kelių pabaigoje - NAMAI,
Visų naktų pabaigoje - AUŠRA,
Visų neapykantų pabaigoje - MEILĖ.
Visų nevilčių pabaigoje - VILTIS!
Su Naujaisiais Metais!

user posted image
Atsakyti
Tai su Naujais mergaites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Norim vaziuot i Disney on ice, bet jau bilietu kainos, gal zinot, kur kas kaip pigiau? Reik 3 bilietu:)
Atsakyti
Sveikos.... kaip ramu pas mus...... bigsmile.gif
Atsakyti
labai labai ramu... bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Tikrai ramu, o kaltu nereik ieskot smile.gif

Astyt, zinok jau su bilietais as neberizikuoju, kiek tik nusiperkam, tai visokiu bedu atsitinka, tad dabar jei perku tik is vakaro. Gal ir ner pigesniu kainu, bet minimali tikybe, kad niekas neapsirgs.

Kaip mokinukams sekasi???
Atsakyti
Sveikos mamikes,
Sekasi m umis po trupuciuka ax.gif
Norim labai labai i ta disney, ale ziurejau, tai ir bilietu ne kas liko:)
Atsakyti
Sveikos tyliojoj temoj biggrin.gif

aš iškart su klausimu biggrin.gif gal pas kažką yra panaši situacija. Pas mano vaiką atsiradusios kažkokios baimės, ji kiekvieną kartą verkia kai aš kažkur išeinu, stovi už vonios durų kai prausiuos, išeinu į parduotuvę, o ji skambina kada grįši... Prisipažino, kad bijo, kad man kažkas atsitiks, kad aš numirsiu, kad išvažiuosiu ir papulsiu į avariją, kad prausiuos ir paskęsiu, ir pan. Aš galvoju, ar čia normalu? Kiek save prisimenu, savo drauges, turbūt kai kurie kuri laiką išgyvena tą baimę, kad mama dings ar numirs g.gif Ar čia kreipt kokį didesnį dėmesį, ar tikėtis kad praeis g.gif Kai ji prisipažino, tai mes pasikalbam, apsiramina tam kartui, bet sekantį kartą vėl sugrįžus randu užverktom akim doh.gif
Atsakyti
Labas Marile,
Tu, tikriausiai, kalbi apie vyresniaja? g.gif Mums kol kas nepasitaike tokiu bedeliu g.gif (tpfu tpfu tpfu), bet su neklausymu, tai nezinau kaip kovoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2012 02 20, 09:24)
Labas Marile, 
Tu, tikriausiai, kalbi apie vyresniaja? g.gif  Mums kol kas nepasitaike tokiu bedeliu g.gif (tpfu tpfu tpfu), bet su neklausymu, tai nezinau kaip kovoti 4u.gif

taip taip, apie Medą. Turiu draugę, kuri vaikystės pragyveno tą patį, papasakojo, kaip pati bijojo kiekvieną kart netekt mamos. Deja, jokio recepto nepasiūlė, nors ir labai gerai prisimena tą jausmą sad.gif . Tiesiog išaugo.

Atsakyti
Marile, o jusu tarpe nera Medos draugiu ar artimuju, kurios butu neteke mamos?

Gal kas koki receptuka oziams vaikyt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2012 02 20, 11:56)
Marile, o jusu tarpe nera Medos draugiu ar artimuju, kurios butu neteke mamos?

Gal kas koki receptuka oziams vaikyt? cool.gif

mamo mama mirus (mano vaikystėj), ir mes daug kalbam apie tai unsure.gif bet jau seniai kalbam, matyt tik po kurio laiko ir įsigyveno ta baimė jai unsure.gif

aš tai neturiu receptų biggrin.gif
Atsakyti